BENDE KAPILDIM NE YAPIM?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anca ileride senin eşinde sana aynısını yaparsa anlarsın yaptığının nekadar iğrenç bişe oldğnu
Allah ıslah etsin

Öncelikle yaptığınızın özrü kabulu yok. Nereden bakarsak bakalım yanlış. Siz de bunun yanlış olduğunu bile bile devam ediyorsunuz. Ne diyelim..... Günün sonunda yıpranan taraf da siz olacaksınız. Erkeklere hiç bir şey olmuyor.
Şunu da unutmayın - bunu yapıyorsunuz ya - daha beterini yaşayacaksınız.

Sizin gibi kadınlardan ötürü kocalarımız tehlikede diyenler - Kocalar niyet etmişse her türlü aldatıyorlar. Aldatmaya meyilli değilse de isterse karşısındaki kadın önünde çırılçıplak dursun yine aldatmaz.

Çok şey yazardım da bir metres yüzünden ban yemek istemiyorum derken gelsin banlar.
Kendimi kurban ediyorum kızlar

"BANA ARKADAŞINI SÖYLE SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM"

Cuk oturdu bu söz

adam karısına kıyamıyor sende işini hallediyor evine gidip karısına sarılıp uyuyor karısından ayrılmayı düşünmüyordur büyük ihtimal ne de olsa kendisini evli kabul edip işini gören var

Yapmış zaten diyeceğim ama bi yanım bu üye fake diyor.

Sanki yorumları okuyarak "Ehüehü" diye gülüp (Belki bir grup arkadaşıyla beraber okuyup eğleniyorlardır) kendi ucube hayatına böyle bir konudan eğlence(!) yaratarak tatmin olmaya çalışan biri gibi.

Bu konularda herkes gaza geliyor ya bencede bilinçli açıyor

kınamak istemiyorum benim de kızım olacak ama ne diyim bilemiyorum ki
1- insan sevdiğini nasıl paylaşır başka bir kadınla ( ki zaten adam senin değil de )
2- metres lafı seni üzmez mi
3- hiç mi bekar adam kalmadı etrafında
4- için nasıl rahat ediyor o adama bakarken konuşurken severken...

Allahtan korkun yaa,,başınıza gelecek belalardan korkun...yazık karşı taraftaki bayana ve çocuklara..

Bu ne karaktersizlik yahu!
Pes vallahi! Gönül ferman dinlemiyormuş muş... Gerçekten seven gönül sevdiği adamı kimseyle paylaşamaz be. Siz metres olmuşsunuz seviyorum diyorsunuz. Nasıl bir kadın kendine saygı duymaz ya? İllaki çıkacak ortaya bu rezilliğiniz. Dilerim o kadına ve varsa çocuklarına zarar gelmez. Yoksa sizin gibileri o adam da dahil ibreti alem için ulu orta meydanda sallandırmak gerek - ki toplumun ahlak seviyesi arınsın.

Üzüm üzüme baka baka kararır.
Dıstu iyi seçmek gerekiyor demek ki aklın, vicdanın iyi çalışması için.

Şimdi buraya yazmandaki amaç ne doğru yolu buldum demişsin vicdanın yokmuş içinizdeki o.... Adını sevgi koymayın zaten sizin gibiler yüzünden sevgiye saygı kalmadı yaşattığıni yaşamadan bu dünyada gün yüzü görmeyeceksin pislik sacmayin insanlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…