- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
Geçmiş konulardan bir kesitAma bir sorunum var ben 26 yaşında daha önce başımdan 1 evlilik geçmiş bir kadınım. Evliliğim şiddet ve ihanetten bitti.
Çok şey yazardım da bir metres yüzünden ban yemek istemiyorum derken gelsin banlar.Topa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.
Yapmış zaten diyeceğim ama bi yanım bu üye fake diyor.Anca ileride senin eşinde sana aynısını yaparsa anlarsın yaptığının nekadar iğrenç bişe oldğnu
Allah ıslah etsin
adam karısına kıyamıyor sende işini hallediyor evine gidip karısına sarılıp uyuyor karısından ayrılmayı düşünmüyordur büyük ihtimal ne de olsa kendisini evli kabul edip işini gören varTopa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.
Yapmış zaten diyeceğim ama bi yanım bu üye fake diyor.
Bu konularda herkes gaza geliyor ya bencede bilinçli açıyorKarisi sezmiyorsa
Meylide olmuşsa, boyleler raziysa gittiği yere kadar gonül eglendirir. Neden boşansinki.
Onunkisi aşk degilki hycan. Hrycanlar gecicidir.konu sahibi de razi zaten. Baskasini sevcekmiş nasilsa diğrr mantafol. Bu arkadas ustlenmiş halsiyetsizligi:
Konu sahibi sustu.
Zaten kapi dinlemeye gelmis belli
Vallahi ben banlanmayi göze aldımArkadaşlar kimse kötü yorum yazmasın bu konu yuzunden banlanmayı göze almayın bence...
Herkes yetişkin arkadaşın kararı bu bize ne
Kendisi ne yapıyorsa yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?