• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BENDE KAPILDIM NE YAPIM?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durum paylasir ,paylasır bi cevap alamayinca elbet birgün keserdi.Niye dönüt veriyorsunuz ki.Kendi hayatiniza yazik ediyorsunuz.O arada siz de onu unutur,mis gibi ,bekar ,gelecek vaad eden biriyle olurdunuz.Yuvanızi kurardiniz.Olmaz miydi?Şimdi bu adama kapılacagin icin karsina cıkan bekarlari da gözün görmeyecek.Kendine ediyorsun.Kendi hayatına.Sana yazık olacak.Mutlaka pişman olacaksin.O durum paylaşan adamı tanıyamayacaksin günün birinde.O zaman aşk acısı cekiyorum olacak.Oysa şimdi hersey daha kolaydı

Banlanmak istemiyorum cnm sıkılıyor sonra evde o yuzden çok bisey yazmıcam. Kendinizi ve çevrenizi yenileyin derim ben . Birde gurur vicdan merhamet sahibi olmanizi dilerim .

Sen hani gururluydun doğru yolu bulmuştun. Bana sınır geliyor senin konularında ya .Daha ilk konundan belliydi senin ne tip bir kadın olduğun zaten .

Günahınıza burdakileri şahit tutmak için mi yazdınız? Burnunuzdan fitil fitil gelir umarım, sizin de o adamın da! Adam diye mecburen yazdım oraya okuyanlar uygun kelimeyi koyar zaten.

Metres savunucular burda mı acaba. Okumadım sayfalari..

Gerçekten bilmeden kapılıp gidenlere lafim yok. Gerçi ona inancimda yokta.
Ama senin gibilerin başına ne gelse az..
Rabbim sen gibilere, şuan ne yapiosan aynısını yaşattsin, evlenin çoluk çocuğa karışın, eşinizle mutlu mesut fotolarınizi paylaşın, nasıl aşıgiz birbirimize derken eşiniz gitsin başkasıyla birlikte olsun..🤲🤲
Yaşattığın yasamadan ölme..

Amac?
CEVAP: Bir yuva yikilsin, metres olayim, coluk cocuk rezil olsun, doguracagin cocuklara iyi ornek olma vs vs vs zaten hepsini biliyorsunuz. Kendinize uygun birini ve benzer bir arkadas da bulmussunuz. Devam edin

Metreslerib bakış açısı bu herhalde. "Ben olmasam başkası olur" enteresan bir düşünce ve mide bulandırıcı. Sevdiğim adam evli olduğunu saklasa ve öğrensem 1 metre yakınından geçmem böyle bile bile evli adamla birlikte olacağıma aşkımdan ölürüm, başka şehre taşınırım ama ne olursa olsun o tip bir kadın olmam. Bunu kendime yedirmem.

E Eloselos9393 niye açtın bu konuyu ? Senin zaten metres olduğun biliniyordu, bilmeyenler de bilsin diye mi 🤔

Onun hobisi bu ama. Kendine mini dizi çekiyor.
1. Bölüm: "Gündüz yazıp, akşam yazmayan adam gizemi..."
2. Bölüm: "Adam evli çıktı, yayalım."
3. Bölüm: "Gözlerine bakarsam yenilirim, ayh kendimi zor tutuyorum"
4. Bölüm: "Son kararım: ikinci kadın olamam, yapamam, namümkün"
5. Bölüm: "Gönül yaylarım gevşiyor. Sahi ya karısı nasıl biri acaba?"
6. Bölüm : "Stalk dünyasının gizemli köşeleri"
7. Bölüm: "Son kararımdan sonraki son kararım: bastım engeli, bana da bu yakışır."
8. Bölüm: "İkinci kadın olmanın dayanılmaz hafifliği"

Gercekten sen olmasan baskasi olacak. Cunku Adam oyle biri. Deger mi Boyle birine vakit harcamak?? Vaktin bu kadar mi kiymetsiz? Bile bile uzulecegin bir yola neden giriyorsun? Bu adamla gececek zamaninda kimbilir ne kismetler kaciracaksin.

Kimse topa tutulacağını bile bile böyle büyük puntolarla durmadan konu açmaz, yalan söylüyorsunuz.
Doğruysa da çok temiz bir meydan dayağını hak ediyorsunuz.
Keşke sizi tanısam. Deli ediyorsunuz insanı haysiyetsizliğinizle.

Gercekten sen olmasan baskasi olacak. Cunku Adam oyle biri. Deger mi Boyle birine vakit harcamak?? Vaktin bu kadar mi kiymetsiz? Bile bile uzulecegin bir yola neden giriyorsun? Bu adamla gececek zamaninda kimbilir ne kismetler kaciracaksin.
Böyle kafa yapısındaki bir kadını her erkek kısa sürede anlar zaten daha önce metres olmuş bir kadınla hangi erkekle ne kısmet yaşayacak anca böyle 2 3 günlük ilişki yaşayıp kenara atılır. Bu kadının aşırı yüzsüzlüğüne sinir oldum. Utanmadan konu açıp bir de üşenmemiş etiketler koymuş. Yazık eşine ve çocuğuna çok üzüldüm :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back