- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
- Konu Sahibi Eloselos9393
E Eloselos9393 niye açtın bu konuyu ? Senin zaten metres olduğun biliniyordu, bilmeyenler de bilsin diye mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka bir konuda yine kendi gibi olan bir kadını savunuyorduSen hani gururluydun doğru yolu bulmuştun. Bana sınır geliyor senin konularında ya .Daha ilk konundan belliydi senin ne tip bir kadın olduğun zaten .
Keşke ar damarı olsa da utansa. Bunlar iki arkadaş yollarını tutmuşlar. Burhan dan yollu bu yolluuu repliği koymak isterdim buraya.ilerde çok utanacaksınız bu ilişkinizden
E Eloselos9393 niye açtın bu konuyu ? Senin zaten metres olduğun biliniyordu, bilmeyenler de bilsin diye mi
Böyle kafa yapısındaki bir kadını her erkek kısa sürede anlar zaten daha önce metres olmuş bir kadınla hangi erkekle ne kısmet yaşayacak anca böyle 2 3 günlük ilişki yaşayıp kenara atılır. Bu kadının aşırı yüzsüzlüğüne sinir oldum. Utanmadan konu açıp bir de üşenmemiş etiketler koymuş. Yazık eşine ve çocuğuna çok üzüldümGercekten sen olmasan baskasi olacak. Cunku Adam oyle biri. Deger mi Boyle birine vakit harcamak?? Vaktin bu kadar mi kiymetsiz? Bile bile uzulecegin bir yola neden giriyorsun? Bu adamla gececek zamaninda kimbilir ne kismetler kaciracaksin.