• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BENDE KAPILDIM NE YAPIM?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Topa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.
Madalyamı verelim tesellimi edelim bune ya:KK67:

Elos bu konun inandırıcılığını yitirdi be guzum, başka senaryolar mı üretsen?

Ama sende de o potansiyel yok iste ne yapacağız, sen anca gözlerine bakınca yenilirim diye korkuyorum, bende kapıldım, gönül ferman dinlemiyor ve türevlerini söyleyecek vasatlıktasın, üzgünüm senin için.

Arkadaşlarından falan bir akıl al, yeni konu yeni senaryolar için, el birliğiyle ilgi çekecek başka konular seçin. Hepimiz eğlenelim böylelikle. 🥴

En yakın dostunda senin gibi ..... demek ki . Tam linç yemeliksin kusurada bak. Eşini seninle aldatan, metresine neler yapmaz?? Herşey aşk mı bi kendinize gelin bekar adammı kalmadı etrafta!!!

Gönül ferman dinler de ahlaksız karakter dinlemez. Kendini kandırmadan devam et en azından. Aslından bir yanım inanmıyor konularına da, dünya ahlaksız dolu sonuçta, neden olmasın diyorum.

Demek siz iki arkadaş evli adamlarla "aşk" yaşıyorsunuz. Hmm ne hoş.
Buraya, topa tutulacağını bile bile konu açman da ayrıca bir hoş.
Sizin gibiler için dileğim rezil olmanız.
Umarım çevrenize ailenize rezil rüsva olursunuz unutulmayacak şeyler yaşarsınız.
Yanınıza kar kalmasın, kalmaz da şüphesiz.

Topa tutacaksınız buna adım gibi eminim. Çok savaş verdim çok uğraştım ama yenildim kızlar evli bir adama yenildim. Numarasını silmiştim ama ezberimde vardı tekrar kayıt ettim dayanamadım. Her gün durum attı şarkı paylaştı sensiz olmaz diye sözler neler neler o paylaşırken bende paylaştım ve sonunda yazdı. Her şey olacağına varır diye başladık ve şu an devam ediyoruz. Bazen vicdanım beni kötü yapıyor ama artık vicdan bir kenara bırakıp yola çıktım. Aslında boşanmayacağını bende biliyorum ve karısının sosyal medya fotoğrafları bunu diyor. Gördüm karısı ile fotoğraflarını üzüldüm ilk başta ama sonunda ben olmasam başkası olur. Şimdi devam diyor. Lütfen linç etmeyin ama bu tek bende yok en yakın dostum bile evli bir erkekle birlikte. Gönül ferman dinlemiyor.
Sana haline sadece guluyorum...Dusman basinasin aksam karisiyla sevisip sabah senle msjlasior oyle mi?Gönlune neler derdim de ban yerim gene

Ya şimdi durup durup;

"İşteğğ bir zozyal deneyy yaptıqq, gadının gadına şiddetiğ hangi yollarlan ortaya çıkıyoğr diye meraq ettik ve işte sizin bu yaptığınız da bir çeşit gadına şiddettir" filan yazmasın? :KK70:
yok bence bu Evli kadini suclar birde :D :D onun yüzünden der sahip ciksaydi kocasina der ahahah

Ooo bayagi drama. 😂

Arsızın yüzsüz olma durumu sizdeki. Sürekli çarpık ilişkileri anlatan diziler yüzünden toplum iyice yozlaştı. Önceden sizin gibi arsızlar birazda olsa utandığı için böyle gerine gerine aşkın arkasına sığınıp metresim ben oooo yeeee moduna girmiyordu.
Şimdi yasak aşklar masummuş gibi lanse edildiği için sizin ekmeğinize yağ sürüldü tabi. Allah merhamet ve utanma duygusu versin ne diyeyim.

adım gibi emindim bu adamla olacağınıza
aldatmış babanın çocuğuyum ben
o acı nasıl bişey bilemezsiniz!

Evli adam sizden zaman içerisinde neler isteyecek biliyorsunuz değil mi?
Sadece masum masum çıkmayacak sizinle
mesela sevişmek isteyecek hem eşi ile hem sizle!!
bir düşünün.. kaldırabilirseniz ne ala!

ya eşi durumu anlar ailenize söylerse
nasıl bakacaksınız yüzlerine!

İnsan sadece aşk meşk için mi yaşar?
Değerleriniz yok mu hiç, kriterleriniz? Bir duruşunuz yok mu yahu ne bileyim ahlak anlayışı falan yok mu sahiden?

burda o kadar kadın yazdı etti uyardı. sen yine de üstelik kendi isteğinle hem de bile bile buna izin verdin.

SANA YAZIKLAR OLSUN. ALLAHINDAN BUL.

Herkes kendine yakışanı yaparmış. Sizde kendinize metresliği yakıştırmışsınız. Aferin devam edin böyle

yok bence bu Evli kadini suclar birde :KK70: :KK70: onun yüzünden der sahip ciksaydi kocasina der ahahah

O da olabilir bak.
"Evli gadınlağğrrr gönüll fermağğn dinlemiyoğğğrrr"

Bazen benim de gönlüm ferman dinlemiyor, "Dur aman şiddete hayır, Night sorunları böyle çözemeyiz tatlım, yapma balım" dinlemiyor ve "Sonunu çözmek kısmında değilim şu an bebeğim, Mazlumu(!) getirin bana" oluyorum. Yani bence bu da anlaşılmalı, bu da bir çeşit gönlün ferman dinlememesi olabilir. Konu sahibi de bence bunu anlayışla karşılardı.

Başkaları da yapıyor diye kendi vicdanını mi rahatlatiyorsun? Cok acınası bir durumdasın

Gecen konularinda uyelere atarlaniyordun ben adama hayir dedim neden aferin demiyorsunuz diye. Noldu?))) Aferin, metres oldun)))) Şahsen ayakta alkişladim)))
Zaten ilk bastan her kes biliyordu adamla sevgili olacagini, burda boşuna tiyatrolar yaptin)))
Ay karisina nasil ulasa bilirim, karisi mutlu resimler atmis, karisina yazmak istiyorum falan filan))) Hep bi tiyatro))) Biz de safiz ya)))
Bi bitin ya. Tiksiniyorum senden ve senin gibilerden.

Oksijen israfisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back