- 5 Kasım 2015
- 279
- 169
- 41
hayırlısı olsun canım dua et banada bende hamiş kalayım 29 ekimde bende vajinismusu yendim 3 4 .denememiz daha yeniyiz ama dua istiyorum senden banada dua et olurmu,sende sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah bebişiniMerhaba kızlar :)
bende artık hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
dün haberini aldım çokta mutluyum çok şükür bekletmedi bizi
bilen arkadaşlardan yardım istiyorum betam 60 çıktı kese görünmesi için beta hcg nin kaça kadar yükselmesi gerekiyor k.doğum doktoruna ne zaman görüneyim ? yardımlarınızı bekliyorum yeni anniş olarak
sagol cnm benim teşkkür ederim allah izni ile senin olur ama cok düşünme cnm =)Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bekliyorum ama hiç bi belirti yok darısı başıma inşallah
hayırlı olsun cnm ben de öğreneli bir hafta oldu =)Hamileyim şükürler olsun
sağol cnm benim teşşukur ederim allahın izni ile seninde olur tatlım =)Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bekliyorum ama hiç bi belirti yok darısı başıma inşallah
tamam canım çok sağolsagol cnm benim teşkkür ederim allah izni ile senin olur ama cok düşünme cnm =)
amin canım sağolasınhayırlısı olsun canım dua et banada bende hamiş kalayım 29 ekimde bende vajinismusu yendim 3 4 .denememiz daha yeniyiz ama dua istiyorum senden banada dua et olurmu,sende sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah bebişini
inşAllahAminn canım Allah razı olsuninşallah kızım olur sağlıklı sıhhatli Allah banada gösteir inşallah o günleri
tebriklerrrr Allah kucağına almayı nasip etsin canım kusursuz kesirsiz Allah bizlerede nasip etsin inşallah çook sevindim çokkİyi aksamlar kizlar Ben de gitti bugun doktura ya gozukmedi benim cocuk sonra alttan bakmak zorunda kaldi neyse ki gozuktu sadece daha cikmamis dotr haftalik hamileyim
hayırlı olsun cnm ben de öğreneli bir hafta oldu =)
Evet canım hayırlı olsun :)bat kaç gün geçtiSizce hamilemiyim?
1gunEvet canım hayırlı olsun :)bat kaç gün geçti
Tebrik ederim mide bulantilarim var ara ara bu kadar çabuk mide bulantısı olmaz ama bu anlam veremdim
Sen nasil ogrendinTebrik ederim mide bulantilarim var ara ara bu kadar çabuk mide bulantısı olmaz ama bu anlam veremdim