kızlaar selaam:) doğum hazırlıkları başladı mı neler aldınız paylşır mısınız:)
ayy allah kurtarsın ınss canım,bıızım daha cok var:)Selam canım ooo hazırlıklar çoktan bitti bile :)) şu an sadece bebislerin keyfini bekliyoruz
Selam canım ooo hazırlıklar çoktan bitti bile :)) şu an sadece bebislerin keyfini bekliyoruz
ayy allah kurtarsın ınss canım,bıızım daha cok var:)
:)))) ne kadr kaldıAmin canım Sağol cumlemizi inşallah sona yaklaştıkça çok heyecanlı oluyor gerçekten :)
bende bitirdim sayılır doğum çantasını hazırladım açıkta bekliyor eksik gördüklerimi ekliyorum:)) çantaya neler koydunuz kızlar kısaca yazar mısınız nette okuyorum böyle giderse koca valizle hastaneyi bulcam:)
:)))) ne kadr kaldı
bohça olayını bende yaptım:) bi yenidoğan takımı daha koydum 10lu olandan çoraplar koydum tulumun içine giydirmeye farklı olarak ağız mendilleri alt üst takım koydum iki tane ayrı alt koydum zıbınlar koydum ay fazla mı olmuş:) ya birde şu emzik ve biberon olayını naptın yanı çantana koydun mu acaba lazım olur mu?Canim ben karışmaması için 10 lu hastane cikisindaki battaniyesini bohca gibi yapıp hemsireye verilecek ilk giyeceklerini içine koydum sonra da o bohcayi Çantaya yerlestirdim küçük bir bohca oluyor zaten onun dışında ek olarak 5 li Yenidoğan takımı 1 adet , bir tulum, 4 citcitli atlet , 2 tane ayaklı alt pijama,bir tane yelek, 4 tane alt açma 20 tane bebek bezi 2 çift fazladan eldiven ve şapka ekledim eksigim var mı bilmiyorum ama bunları koydum ben tatlım
bohça olayını bende yaptım:) bi yenidoğan takımı daha koydum 10lu olandan çoraplar koydum tulumun içine giydirmeye farklı olarak ağız mendilleri alt üst takım koydum iki tane ayrı alt koydum zıbınlar koydum ay fazla mı olmuş:) ya birde şu emzik ve biberon olayını naptın yanı çantana koydun mu acaba lazım olur mu?
Ayy evet bende ağız Mendili, çoraplar, 2 tane de uzun kollu citcitli badi koydum bir tane de kalın battaniye portbebe mız var bi de :)) amannn çok olduysa da cantayla eve gelir tekrar :) canım ben emzik biberon ve emzik kutusunu yikadim kuruyunca koydum çantaya emzik neyse de Allah korusun süt falan gelmezse mama için biberon isteyebilirler wee nin tek delikli akiskani yavaş olan küçük bir cam biberonundan aldım
kalın battaniye aldın mı ya ben kararsız kaldım iki tane penye battaniyemiz var yenidoğan setinin içinden çıkan bi tanede kundak battaniyeler var ya ondan aldım ince mi düşer sence polar tarzı kalın olandanda alsam mı acaba?
şu üzerinde nohut gibi kabartısı olan çıtçıtlı kundaklar varya klasik heryerde var ondan aldım o zaman yeter gibi gelmişti ama şimdi kararsız kaldım bi kalın battaniye bende alayım bariBen daha çok hastaneden çıkarken bebegi sarıp sarmalarim güzelce diye kalın battaniye yanıma alicam ama gereksiz de olabilir tatlım hava soğuk olacağı için alma gereği duydum
şu üzerinde nohut gibi kabartısı olan çıtçıtlı kundaklar varya klasik heryerde var ondan aldım o zaman yeter gibi gelmişti ama şimdi kararsız kaldım bi kalın battaniye bende alayım bari
Canim aslında iki ince battaniye işini görebilir ama sen yine de kalın battaniye bir tane bulundur istersen valla benim de iki çanta oldu bi de portbebe ama napim ilk olunca bi de soğuk zamana denk gelince şaşırıyor insan
ahh işte ilk olması tecrübesizlik birde benim aşırı kararsızlığım :) kendine neler aldın peki ben iki takım lohusa pijaması emzirme sütyeni atleti 3 tane toplam hasta bezi çorap birde çıkarken giymeye kıyafet :)
bende var hasta bezi olarak onu kullanıcam artık. kıyafette mantıklı ki bizim sezeryan olcak gibi panikle gitmeyiz herhalde:) ayrıca bugün battaniyeyide aldım aklımda duracağına bebeğimi sararım:))Bende bir gecelik 2 pijama takımı biri saten gibi süslü digeri penye emzirme sutyeni emzirme aleti 3 tane kilot çorap göğüs ucu kremi lohusa tacı bi tane düz krem ya da beyaz havlu terlik alicam hastaneye giderken eğer çok acillik bir durumum yoksa ya da zaten sezeryana gidiyosam güzelce giyinip gidicem çıkarken de onları giyinirim diye düşünüyorum canım Depend in kullan at lohusa kilotlari var bi de ondan almayi düşünüyorum kullananlar çok memnun kalmış