- 11 Kasım 2015
- 96
- 19
- 30
Sizce benim daha nekadar olmusdur silik ya cizgimBenimde agri var sol kasigimda sivilce bndede cikdi
kanaman olmuyorsa ve kasık ağrın çok şiddetli değilse korkma canım.kusma ve baş dönmesi de olmayabilir sonuçta her gebe bir değil mesela benim bulantı ve koku hassasiyeti oldu sadece oda 8.haftada felan başladıKizlar 6.haftamin icindeyim.kasigim agiriyor.biraz yurusem agrim oluyor. Kusma bas donmesi felan.yok.henuz.normal mi sizce?
Kizlar 6.haftamin icindeyim.kasigim agiriyor.biraz yurusem agrim oluyor. Kusma bas donmesi felan.yok.henuz.normal mi sizce?
Kızlar ben sanki adet olcam gibi ya öyle hissediyorumkanaman olmuyorsa ve kasık ağrın çok şiddetli değilse korkma canım.kusma ve baş dönmesi de olmayabilir sonuçta her gebe bir değil mesela benim bulantı ve koku hassasiyeti oldu sadece oda 8.haftada felan başladı
Ben bekliyorum hâlâ test yapmadımSizce benim daha nekadar olmusdur silik ya cizgim
Kızlar ben sanki adet olcam gibi ya öyle hissediyorum
hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar bende hamileyimmm:)) beta hcg 207 Şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Sağol canım teşekkür ederim kaç haftalık olduğunu bilmiyorum daha bir de değer nasıl iyi mihayırlı olsun canım çok sevindim
200 lerde bir değer gayet iyi canım kaç gün geçmişti adetin? gebelik haftanıda en son adetinin başlangıcından hesaplıyorsun doktorlarda öyle yapıyor ve ultrason değerleriyle karşılaştırıyorlarSağol canım teşekkür ederim kaç haftalık olduğunu bilmiyorum daha bir de değer nasıl iyi mi
7 gün geçti canım hesaplamada 5 haftalık yaziyo:))200 lerde bir değer gayet iyi canım kaç gün geçmişti adetin? gebelik haftanıda en son adetinin başlangıcından hesaplıyorsun doktorlarda öyle yapıyor ve ultrason değerleriyle karşılaştırıyorlar
Sağol canım Allah razı olsun ısteyen herkese nasip etsin inşallah inancımızı kaybetmeyin yeterki Allah ol der ve olur Canım :))herkesin bebeği hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsininşallah kısa zamanda bende buraya güzel haberler vermek için gelirim
ne kdr sürede hamile kaldınız tebriklerMerhaba kızlar :)
bende artık hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
dün haberini aldım çokta mutluyum çok şükür bekletmedi bizi
bilen arkadaşlardan yardım istiyorum betam 60 çıktı kese görünmesi için beta hcg nin kaça kadar yükselmesi gerekiyor k.doğum doktoruna ne zaman görüneyim ? yardımlarınızı bekliyorum yeni anniş olarak
doktorunda öyle hesaplayacak canım demek ki 5 haftalıkmış minnak7 gün geçti canım hesaplamada 5 haftalık yaziyo:))
inşAllah canım hayırlısıyla bekliyoruzherkesin bebeği hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsininşallah kısa zamanda bende buraya güzel haberler vermek için gelirim