amin inşAllah..seninkide hayırlı olsun :) benim galiba 3 haftalık felan hesaplamalara göre çook yeni yani senin nasıl değerin ?Hayirlisi olsun. Kesenin 6.haftadan sonra goruldugu soyleniyor. Bende bekliyorum :) seninki kac haftalik
inşAllah canım ya kimyasal gebelik felan olursa diye hemen aklıma kurt düşüyor ya yükselmezse diyePazartesiye allahin izniyle yukselir o merak etme
öyle yapcam artık bekliyorum daha sabırlıyım pozitifi gördüm ya:)Ben yurt disinda oldugum icin once doktordan randevu alip oyle kanima baktiricam pazartesi aarayacagiz bakalim. Ama bence daha yeni oldugundan degerin dusukrurgun gun yukselirmis. Takma kafana
Merhaba kızlar :)
bende artık hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
dün haberini aldım çokta mutluyum çok şükür bekletmedi bizi
bilen arkadaşlardan yardım istiyorum betam 60 çıktı kese görünmesi için beta hcg nin kaça kadar yükselmesi gerekiyor k.doğum doktoruna ne zaman görüneyim ? yardımlarınızı bekliyorum yeni anniş olarak
hayırlı olsun sanadaaaHayırlı olsun canım bende bugün öğrendim sat 25 Şubat değer 239 üç ay önce bebek gelismedigi için kürtaj olmuştum beta nin 1500 üzeri olmasi lazım kesenin gorunebilmesi için
hayırlı olsun sanadaaasağlıcakla al kucağına inşAllah hm tamam canım ozaman 2 hafta sonra felan dr a gideyim bende ozaman keseyi görürüz herhalde
Ya kizlar alakasiz olcak ama şu hamilelik takvimi seysini nasil yaptiniz
bende aynı şekilde yapıcam canım p.tesi tahlil yükselme iyiyse sonra iki hafta beklemece ve drSağol
Sağol canım benim cumlemiz inşallah bende p tesi betaya tekrar baktiricam eğer sorun yoksa iki hafta gitmem bebeğin kalp atışı Icin beklicem ilk hamileligimde iki günde bir gitmekten gina gelmişti beta çok az artiyodu
inşAllah canımAynen öyle sonuçlardan haberdar edelim birbirimizi inşallah herşey yolunda gider rahat bir hamilelik geciririz
teşekkür ederiz canım sanada hayırlı uğurlu olsunBenim de son adet tarihim 20 şubat. Adetime 3 gün varken test yaptım silik çıktı. Ertesi gün kan verdim 188 bhcg. Değer düşük mü sizce? Yarın tekrar kan vereceğim. Hayırlı olsun bu arada herkese :)