bende hamileyim kiii :)

Arkadaşlar bende bu ay gebelik bekliyorum ve çok sabırsızım siz hamileler adet günü gelmeden belirtileriniz ne oldu paylaşırsanız çok sevinirim

Arkadaşlar bende bu ay gebelik bekliyorum ve çok sabırsızım siz hamileler adet günü gelmeden belirtileriniz ne oldu paylaşırsanız çok sevinirim
ah çok güzel heyecanlar hele birde pozitifi görürsen çook harika hakkında hayırlısı olsun canım :) wala belirtileri çokta hatırlamıyorum ama sanırım adet öncesi ara ara kasık batmalarım olmuştu belirgin olarak belirti mi bilmiyorum bende zaten adet günüm gelmeden öğrenmiştim kanda sabırsız anne olarak :)

selam arkadaslar bende bu hafta hamile oldumu ögrendim çok mutluyum ve ne yapcamamı bilmiyorum cok heycanlıyım =)
hayırlı olsun canım,kac haftallık,cok heycanda ıyı degıldır dıkkat et kendıne.bnde bugun kontrole gıdıcem 9haftalık olduk:)

hayırlı olsun canım,kac haftallık,cok heycanda ıyı degıldır dıkkat et kendıne.bnde bugun kontrole gıdıcem 9haftalık olduk:)
valla cnm dün doktura gittim daha bebek yeni oldu için gorunmedi hafta salı gunu kaç haftalık ve tam olusacagını söyledi ama galiba 3 haftalık felan diye düsünüyorum miden bulanıyor yorgunum baklım =)seninde hayrlı olsun cnm benim =)

valla cnm dün doktura gittim daha bebek yeni oldu için gorunmedi hafta salı gunu kaç haftalık ve tam olusacagını söyledi ama galiba 3 haftalık felan diye düsünüyorum miden bulanıyor yorgunum baklım =)seninde hayrlı olsun cnm benim =)
cok yenı daha keseyı 4hafta dolunca goruyorar bnce kımseye duyurmaa,bu sırada cok vıtamınl tuket beta yukselsın

cok yenı daha keseyı 4hafta dolunca goruyorar bnce kımseye duyurmaa,bu sırada cok vıtamınl tuket beta yukselsın
evet cnm dokturda oyle soyledi valla kimseye soylemiyorum ama cok heycanlıyım içimde benden ve sevdim kocamdan bir parca var alllah sükür ay bilmiyorum kelimeler yetmiyor anlatmaya =)

kızlar kontrole gıttım,
doktor cok guclu degıl dedı kalp atısını bır hafta sonra yıne gel dedı.ama atıyordu cokda yavas degıldı 8haftaya gırcem,
okuduklarımda 7haftadan sonra artıyor kalp atısları,sızn nasıl oldu

kızlar kontrole gıttım,
doktor cok guclu degıl dedı kalp atısını bır hafta sonra yıne gel dedı.ama atıyordu cokda yavas degıldı 8haftaya gırcem,
okuduklarımda 7haftadan sonra artıyor kalp atısları,sızn nasıl oldu
tatlım cok düşünme iyidir allah izni ile tatlım

X