- 6 Mart 2015
- 583
- 295
Az once test yaptım pozitif cıktı 2. Çizgi cok net belirdi yarın doktora gidicem dogrudur ınsallah
çift çizgiyse Allahın izniyle hayırlı haberlerle gelirsin canım merak etme :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az once test yaptım pozitif cıktı 2. Çizgi cok net belirdi yarın doktora gidicem dogrudur ınsallah
ah çok güzel heyecanlar hele birde pozitifi görürsen çook harika hakkında hayırlısı olsun canım :) wala belirtileri çokta hatırlamıyorum ama sanırım adet öncesi ara ara kasık batmalarım olmuştu belirgin olarak belirti mi bilmiyorum bende zaten adet günüm gelmeden öğrenmiştim kanda sabırsız anne olarak :)Arkadaşlar bende bu ay gebelik bekliyorum ve çok sabırsızım siz hamileler adet günü gelmeden belirtileriniz ne oldu paylaşırsanız çok sevinirim
hayırlı olsun canım,kac haftallık,cok heycanda ıyı degıldır dıkkat et kendıne.bnde bugun kontrole gıdıcem 9haftalık olduk:)selam arkadaslar bende bu hafta hamile oldumu ögrendim çok mutluyum ve ne yapcamamı bilmiyorum cok heycanlıyım =)
oy ne güzel hayırlı uğurlu olsunselam arkadaslar bende bu hafta hamile oldumu ögrendim çok mutluyum ve ne yapcamamı bilmiyorum cok heycanlıyım =)
valla cnm dün doktura gittim daha bebek yeni oldu için gorunmedi hafta salı gunu kaç haftalık ve tam olusacagını söyledi ama galiba 3 haftalık felan diye düsünüyorum miden bulanıyor yorgunum baklım =)seninde hayrlı olsun cnm benim =)hayırlı olsun canım,kac haftallık,cok heycanda ıyı degıldır dıkkat et kendıne.bnde bugun kontrole gıdıcem 9haftalık olduk:)
cok yenı daha keseyı 4hafta dolunca goruyorar bnce kımseye duyurmaa,bu sırada cok vıtamınl tuket beta yukselsınvalla cnm dün doktura gittim daha bebek yeni oldu için gorunmedi hafta salı gunu kaç haftalık ve tam olusacagını söyledi ama galiba 3 haftalık felan diye düsünüyorum miden bulanıyor yorgunum baklım =)seninde hayrlı olsun cnm benim =)
sagol tatlım teşşurkkur ederim =)oy ne güzel hayırlı uğurlu olsun
evet cnm dokturda oyle soyledi valla kimseye soylemiyorum ama cok heycanlıyım içimde benden ve sevdim kocamdan bir parca var alllah sükür ay bilmiyorum kelimeler yetmiyor anlatmaya =)cok yenı daha keseyı 4hafta dolunca goruyorar bnce kımseye duyurmaa,bu sırada cok vıtamınl tuket beta yukselsın
tatlım cok düşünme iyidir allah izni ile tatlımkızlar kontrole gıttım,
doktor cok guclu degıl dedı kalp atısını bır hafta sonra yıne gel dedı.ama atıyordu cokda yavas degıldı 8haftaya gırcem,
okuduklarımda 7haftadan sonra artıyor kalp atısları,sızn nasıl oldu
Arkadaşlar ben gecen ay kan tahlili yaptırdım 5.8 çıktı sizce. .?
evet bu ayda 5 gün geciktimgeçen ay 5.8 çıktı adet mi oldun canım anlamadım?
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bende bekliyorum ama hiç bi belirti yok darısı başıma inşallahselam arkadaslar bende bu hafta hamile oldumu ögrendim çok mutluyum ve ne yapcamamı bilmiyorum cok heycanlıyım =)
evet bu ayda 5 gün geciktim
hmm şimdi farkettim ama 5 çıktıktan sonra adet olmuşsun o nasıl olur bilmiyorum.şimdide 5 gün gecikmiş sen yinede bi test yap canımevet bu ayda 5 gün geciktim