- 11 Kasım 2015
- 96
- 19
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol cnm benim teşkkur ederim =)tebriklerrrr Allah kucağına almayı nasip etsin canım kusursuz kesirsiz Allah bizlerede nasip etsin inşallah çook sevindim çokk
sagol cnm benim=)Seninkide hayırlı olsun canım :)
valla silik milikte olsa pembe çizgi belli bence hamilesin darısı bana ve tüm isteyenlere :) mutlu ol çok sevindimmAma inanamiom silik ya czgi
Sagol canim insallah seninde olur rabbim tum isteyenlere versinvalla silik milikte olsa pembe çizgi belli bence hamilesin darısı bana ve tüm isteyenlere :) mutlu ol çok sevindimm
AminnnnnnBinlerle Aminnn diyorum bende :)
Bizde hep yumurtlama döneminde birlikte olduk olmadı bu defa adet bitince hemen başladık düzenli şekilde şimdi hamileyimMerhaba kızlar bu forumda yeniyim :)
Benim sorum şu yumurtlama donemi dısında hamile kalma olasılıgı varmı acaba ve bu yumurtlama gunleri her ay aynı zmndamı oluyor
Bizde hep yumurtlama döneminde birlikte olduk olmadı bu defa adet bitince hemen başladık düzenli şekilde şimdi hamileyim[/QUOTE
Hayırlı olsun tatlım :) peki kaç aylık hamilesin
Merhaba kızlar :)
bende artık hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
dün haberini aldım çokta mutluyum çok şükür bekletmedi bizi
bilen arkadaşlardan yardım istiyorum betam 60 çıktı kese görünmesi için beta hcg nin kaça kadar yükselmesi gerekiyor k.doğum doktoruna ne zaman görüneyim ? yardımlarınızı bekliyorum yeni anniş olarak
Amin inşallah canım belirtilerin neler olduDaha 5.haftalık Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin
Ben daha ogrenmedim cnm bekliyorum pzrtsiye kadar memleketime git cem inşallah haftayaSen nasil ogrendin
Adet olacakmışım gibi belirtilerdi (sivilce,göğüste hassasiyet gibi)Amin inşallah canım belirtilerin neler oldu
Benimde bulantı var ara ara çok fazla değilAdet olacakmışım gibi belirtilerdi (sivilce,göğüste hassasiyet gibi)
Benimde agri var sol kasigimda sivilce bndede cikdiBenimde bulantı var ara ara çok fazla değil