aynen oyle bnde ılk kendım almıstım eczaneden vitamın zaten,folio asit bnımkı.22tl ye aldım galıbacanım ben eczaneden kendim aldım doktor söylemeden sende al başla hiçbirşey olmaz doktorun kullan derse de tamam dersin biter dediğim gibi vitamin yani yediğin şeylerde de var zararı yok faydası var..
ıyı yapmısın günde bir tane kullan bnde kendım almıstım gebe kalmadan doktorum sordu kullanıyormusn dıye evt dedım tmm dedı.aldım canım bugün başladım geç mi oldu acaba
Çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) Darısı bizim başımıza :)Merhaba kızlar :)
Bende hamileyim Allaha şükür sonunda nasıl etti, ne güzel bir duyguymuşAllah isteyen herkese nasip etsin
merhaba canım, oğluşun hayırlı olsun. dış gebeliğin tekrarlamamış sanırım. tüpe mi yerleşmiş peki embryo ? ve kaç ay sonra gebe kaldın ?Benim 4.5 yasinda oglum var normal dogum yaptim.9 haftalik bos gebelik kürtaj im var.
Sonra kimyasal gebeligim var.
Veee dış gebeligim oldu igneyle düşürüldü. .
Dahada kalmadi herhalde canim gebelikle ilgili bisey
Genetik testler yapildi hafif pihtilasmam cikti onun disinda genetikte de bisey cikmadi bu ay biraktik korunmaayi düşünüyorum ama korkuyorum da maalesef
Hakkimda hayirlisi inss hepimizin tabi
tamam canım teşekkürlercanım ben eczaneden kendim aldım doktor söylemeden sende al başla hiçbirşey olmaz doktorun kullan derse de tamam dersin biter dediğim gibi vitamin yani yediğin şeylerde de var zararı yok faydası var..
Merhaba kızlar :)
Bende hamileyim Allaha şükür sonunda nasıl etti, ne güzel bir duyguymuşAllah isteyen herkese nasip etsin
Canim benim ilki normal oglusm.gecen eylulun 26 sina dis gebelik gecirdim hoc gozukmedi sadece degerlerim bi arttı bi azaldi hic ultrasonda gozukmedi alttan da bakildi zaten kanamam oluyo du ara ara oyke yani ne oldugu da nalsilmadimerhaba canım, oğluşun hayırlı olsun. dış gebeliğin tekrarlamamış sanırım. tüpe mi yerleşmiş peki embryo ? ve kaç ay sonra gebe kaldın ?
ben de ilk bebğimi kalp duramsından, 2. bebişi de dış (cornual ) gebelikten kaybettim. ikiside kürtajla alındı. şimdi 3. gebelik için korunmayı bıraktım ama dış gebelik olduğu tarafta sızı var ve tekrarlamsından çooookkk korkuyorum. sürekli panik halindeyim. nasıl geçecek günler böyle bilmiyorum
hıımmm anladım canım. benimde 900 değerle tam rahmin köşesinde (cornual) göründü. tekrarlar diye öyle çok korkuyorum ki. inşallah bir daha olmaz.Canim benim ilki normal oglusm.gecen eylulun 26 sina dis gebelik gecirdim hoc gozukmedi sadece degerlerim bi arttı bi azaldi hic ultrasonda gozukmedi alttan da bakildi zaten kanamam oluyo du ara ara oyke yani ne oldugu da nalsilmadi
hayırlı olsun canım :)Merhaba kızlar :)
Korkmamaya calis benimki 21 le basladi canim enfazla 38 oldu ama arada 21 ile 38 arsinda dustu cikti dr dis gebelik dedi ama baska dr gittim ona dis gebelik teshisi konmasi bile ilginc dedi degerlerin cok dusuk dedi .ne bikeyim bide sey derler bebej cok isteyen ve her ikiskide onu dusunenler de fazla olurmus beyin farkli bi hormon salgilarmis. Ne bileyim kesinkigi olmamakla birlikte oyle bisey duydumhıımmm anladım canım. benimde 900 değerle tam rahmin köşesinde (cornual) göründü. tekrarlar diye öyle çok korkuyorum ki. inşallah bir daha olmaz.
Regl gecti kanda mi baktırdınMerhaba kızlar :)
Yaaaa profilin ne hosssHayırlısı tabiki. Gerçekten çok şey yaşamışsın. Allah gönlüne göre versin cnm.
haklısın canım korkmakla olmuyor. her şeyin hayırlısı. dediğin doğru olabilir hormon açısından ama seninki bana kimyasal olabilir gibi geldi. kimyasal gebelikte çok çıkmıyor değerlerKorkmamaya calis benimki 21 le basladi canim enfazla 38 oldu ama arada 21 ile 38 arsinda dustu cikti dr dis gebelik dedi ama baska dr gittim ona dis gebelik teshisi konmasi bile ilginc dedi degerlerin cok dusuk dedi .ne bikeyim bide sey derler bebej cok isteyen ve her ikiskide onu dusunenler de fazla olurmus beyin farkli bi hormon salgilarmis. Ne bileyim kesinkigi olmamakla birlikte oyle bisey duydum
Kacta dr gittiysem hepsi bi. Farkli konusuyo arkadasim zaten genetik testleri yaprigimda arastirmadaki dr sadece kurtajimi baz aldi .digerlerini saymadi bile iyi olur iyideyip kendimi rahatlatiyorum vallahaklısın canım korkmakla olmuyor. her şeyin hayırlısı. dediğin doğru olabilir hormon açısından ama seninki bana kimyasal olabilir gibi geldi. kimyasal gebelikte çok çıkmıyor değerler
:)Yaaaa profilin ne hosss
Evet canım, regl geçti ertesi gün baktırdım 77 idi, 2 gün sonra 220,4 gün sonra 720 doktor hamilesin dedi:) Haftaya cuma kese görünebilirmiş ultrasonda heycanla bekliyorum.Regl gecti kanda mi baktırdın
Amin canım, isteyen herkese nasip olur inşallah, ne zor bir süreç olduğunu aylardır yaşayarak öğrendik. Biz tam olmuyor diyip bıraktığımızda oldu, inşallah sağlıkla kucağıma almayı Allah nasip eder.Çok sevindim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) Darısı bizim başımıza :)