bende hamileyim kiii :)

canım çok geçmiş olsun...hakkında da hayırlısı olsun dikkat et kendine..

ÇOK SAĞOL CNM
ALLAH RAZI OLSUN
OLDUM OLMASINA DA,
AĞRIM SIZIM HİÇ GEÇMEDİ
KASIK AĞRISI BELİME YANLARIMA VURUYOR
KARNIM ŞİŞTİ TAŞ GİBİ OLDU ACIYOR,
BULANTIM VE BAŞ DÖNMEM VAR MİDE YANMASIDA DEVAM EDİYOR,
ANLAMADIM GİTTİ,
BÖYLE Bİ ADET GEÇİRMEMKİ BEN,
Bİ GARİPLİK VAR CNM AMA ANLAYAMIYORUM :KK42::KK42::KK42:

ÇOK SAĞOL CNM
ALLAH RAZI OLSUN
OLDUM OLMASINA DA,
AĞRIM SIZIM HİÇ GEÇMEDİ
KASIK AĞRISI BELİME YANLARIMA VURUYOR
KARNIM ŞİŞTİ TAŞ GİBİ OLDU ACIYOR,
BULANTIM VE BAŞ DÖNMEM VAR MİDE YANMASIDA DEVAM EDİYOR,
ANLAMADIM GİTTİ,
BÖYLE Bİ ADET GEÇİRMEMKİ BEN,
Bİ GARİPLİK VAR CNM AMA ANLAYAMIYORUM :KK42::KK42::KK42:

enfeksiyon kaynaklı canım işte bol su iç mesaneni böbreklerini bi temizle..

kızlarrr uzun bir aradan sonra selam herkese
eylul 2012 de olumsuz bir tüp bebek sonrası
herşeyi akışına bırakmışken
dün 2 defa idrar testi yaptım pozitif çıktı
sonra dayanamadım kan testi yaptım 4261,00 çıktı galiba hamileyim :))

sizce ?????????

kızlarrr uzun bir aradan sonra selam herkese
eylul 2012 de olumsuz bir tüp bebek sonrası
herşeyi akışına bırakmışken
dün 2 defa idrar testi yaptım pozitif çıktı
sonra dayanamadım kan testi yaptım 4261,00 çıktı galiba hamileyim :))

sizce ?????????

galibaaa mıııı:KK57: bayaa bayaa hamilesin canım hayırlı olsun :KK9:

saol canımm :KK15:
doktora gitmeye korkuyoruz valla o_O
şimdi gitsek görülür mü acaba ??

korkma canım neden korkacaksın adetin kaç gün geçti?
değerin yanlış anlamadıysam 4 binlerde dimi? öyleyse görülme ihtimali var ama vajinalde olur galiba karından görünmeyebilir.tüp bebek denemişsiniz çok beklemeden imkanın varsa bi görünsen daha iyi olur bence sonrası için doktorun yönlendirir seni..

evet evet 4 binlerde rakam

dediğim gibi vajinal ultrasonla görülebilir canım karından şüpheliyim ama...kanaman ağrın falan var mı yoksa aslında problem olmadığını gösterir ben o yüzden beklemiştim 5.haftamda gittim değerim 10 binlerdeydi rahat gördük keseyi

kızlar merhaba. bugün doktora gittim kese göründü şükür. ama aklıma bişey takıldı. doktor dedi ki kesenin içinde beyaz bi nokta olacak işte o bebek ama şuan görülmüyor 26 sına randevu yazıyorum dedi. bebeği görene kadar kimseye duyurmayın gebeliği dedi. aklım karıştı acaba bi sorun mu var ki neden öyle dedi ki acaba o_Oo_O

canım allah sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin. bebişinle birlikte uzun bir ömür beraber olursunuz inşallah.

Merhaba hanımlar ben dün doktora gittim dayanamadım :) kalp atışı duyduk çok şükür ne değişik duyguymuş kucağıma alınca ne hissedicem kim bilir :)

Bayanlarlar merhaba....
Bende dün hamile olduğumu öğrendim doğrusu çok değişik bir duygu.. 2.5 yıllık evliyim artık istiyorduk bebek Allah bana da nasip etti bu duyguyu... dün kan değerinde betahcg bakıldı 479 çıktı progesteron da 15 çıktı.... yarın sabah yeniden kan vericem sizce nasıl değerlerim nasıl artış olur yarın... merak ediyorum :)

kızlar merhaba. bugün doktora gittim kese göründü şükür. ama aklıma bişey takıldı. doktor dedi ki kesenin içinde beyaz bi nokta olacak işte o bebek ama şuan görülmüyor 26 sına randevu yazıyorum dedi. bebeği görene kadar kimseye duyurmayın gebeliği dedi. aklım karıştı acaba bi sorun mu var ki neden öyle dedi ki acaba o_Oo_O

merhaba canım..boş gebelik olabiliyor ya hani bebek oluşmuyor kese oluyor sadece o durumda da gebelik sonlandırılıyor yada kendi kendine düşüyor Allah korusun hayırlısıyla sende inşAllah olmaz ama hayırlı değilse de Allahtan geliyor..

X