bende hamileyim kiii :)

Merhaba hanımlar ben dün doktora gittim dayanamadım :) kalp atışı duyduk çok şükür ne değişik duyguymuş kucağıma alınca ne hissedicem kim bilir :)

ayy çok sevindim canım senin adına bende bir saat sonra gidicem doktora inşAllah duyarızz

merhaba canım..hayırlı uğurlu olsun sağlıcaklar al kucağına bebişi değerinde iki katına çıkması lazım 900 civarı yada daha yüksek olabilir hayırlısı olsun hakkında..

mrb arkadaşlar bende yeni üyeyim 15 gündür takip ediyorum sizleri bende perşembe günü gidicem inşallah doktora kalp atımımı duycaz inşallah allahtan bişey gelmezse

inşallah öyle bişey olmaz

sizde kaçıncı haftada görüldü?

mrb arkadaşlar bende yeni üyeyim 15 gündür takip ediyorum sizleri bende perşembe günü gidicem inşallah doktora kalp atımımı duycaz inşallah allahtan bişey gelmezse

canım hoşgeldin bende bugün gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür darısı senin başına

benim son adete göre 5+5 bugün. kese yeni oluşmuş dedi ondan mı görünmedi acaba ay çok stresli yaa doğana kadar da hep acabalar olacak sanırım inşallah boş değildir bebiş vardır

canım aynı gün bebiş de göründü mü? ben de 5+5 de gittim bugün kese göründü ama henüz bebiş görünmedi

benim son adete göre 5+5 bugün. kese yeni oluşmuş dedi ondan mı görünmedi acaba ay çok stresli yaa doğana kadar da hep acabalar olacak sanırım inşallah boş değildir bebiş vardır
belki de o konuda detaylı bilgim yok canım belki kese küçüktür geç döllenmedir sabretmek lazım işte..dediğin gibi kese olunca kalp başlıyor sonra gelişimi kilosu dertler bitmez..

canım aynı gün bebiş de göründü mü? ben de 5+5 de gittim bugün kese göründü ama henüz bebiş görünmedi
Yok canım kese göründü bebek görünmedi 5+5 de. Vajinal bakarsak görünür ama gerek yok kesenin boyutu iyi dedi. Sıkıntı yapma canım kendine iyi olur inşallah:)

Yok canım kese göründü bebek görünmedi 5+5 de. Vajinal bakarsak görünür ama gerek yok kesenin boyutu iyi dedi. Sıkıntı yapma canım kendine iyi olur inşallah:)
inşallah canım sağol. bebek görünene kadar duyurmayın kimseye deyince ben de endişelendim. peki kaç haftalık göründü canım bebiş sende

canım hoşgeldin bende bugün gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür darısı senin başına
amin cnm inşallah çok tuhaf ya yanlız benim yemek yeme sorunum olmaya başladı acayıp derecede yanma oluyo midemde yemekten sonra yarın gidince sorucam doktara bakalım

çok şanslısın yanma için doktorun birşeyler önerir rennie gaviscon tarzı şeyler rahatlatır bulantı fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…