canım allah sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin. bebişinle birlikte uzun bir ömür beraber olursunuz inşallah.
Merhaba hanımlar ben dün doktora gittim dayanamadım :) kalp atışı duyduk çok şükür ne değişik duyguymuş kucağıma alınca ne hissedicem kim bilir :)
Bayanlarlar merhaba....
Bende dün hamile olduğumu öğrendim doğrusu çok değişik bir duygu.. 2.5 yıllık evliyim artık istiyorduk bebek Allah bana da nasip etti bu duyguyu... dün kan değerinde betahcg bakıldı 479 çıktı progesteron da 15 çıktı.... yarın sabah yeniden kan vericem sizce nasıl değerlerim nasıl artış olur yarın... merak ediyorum :)
inşallah öyle bişey olmazmerhaba canım..boş gebelik olabiliyor ya hani bebek oluşmuyor kese oluyor sadece o durumda da gebelik sonlandırılıyor yada kendi kendine düşüyor Allah korusun hayırlısıyla sende inşAllah olmaz ama hayırlı değilse de Allahtan geliyor..
sizde kaçıncı haftada görüldü?merhaba canım..boş gebelik olabiliyor ya hani bebek oluşmuyor kese oluyor sadece o durumda da gebelik sonlandırılıyor yada kendi kendine düşüyor Allah korusun hayırlısıyla sende inşAllah olmaz ama hayırlı değilse de Allahtan geliyor..
inşşAllah olmaz canım inşAllah ama hayırlısını isteinşallah öyle bişey olmaz
mrb arkadaşlar bende yeni üyeyim 15 gündür takip ediyorum sizleri bende perşembe günü gidicem inşallah doktora kalp atımımı duycaz inşallah allahtan bişey gelmezse
benim son adete göre 5+5 bugün. kese yeni oluşmuş dedi ondan mı görünmedi acabainşşAllah olmaz canım inşAllah ama hayırlısını isteben keseyi 5.haftamda gördüm içinde bebek gibi bi farklılık vardı doktor sıkıntı görünmüyor demişti sende sabret hakkında hayırlısını iste..
canım aynı gün bebiş de göründü mü? ben de 5+5 de gittim bugün kese göründü ama henüz bebiş görünmediKızlar bende bugün gittim hastaneye. 4+4 ken gittim kese gözükmedi bugün 5+5 im gittim ve keseyi gördük :) :) kalp atışını duyamadı istersen vajinal bakıp duyabiliriz ama bence gerek yok dedi bende istemedim. Haftaya gel dedi ama ben 8. haftamda gitmeyi planlıyorum sizce iyi mi yapıyorum ? :)
belki de o konuda detaylı bilgim yok canım belki kese küçüktür geç döllenmedir sabretmek lazım işte..dediğin gibi kese olunca kalp başlıyor sonra gelişimi kilosu dertler bitmez..benim son adete göre 5+5 bugün. kese yeni oluşmuş dedi ondan mı görünmedi acabaay çok stresli yaa doğana kadar da hep acabalar olacak sanırım inşallah boş değildir bebiş vardır
Canım senin de gözün aydın :) çok sevindim.canım hoşgeldin bende bugün gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür darısı senin başına
Yok canım kese göründü bebek görünmedi 5+5 de. Vajinal bakarsak görünür ama gerek yok kesenin boyutu iyi dedi. Sıkıntı yapma canım kendine iyi olur inşallah:)canım aynı gün bebiş de göründü mü? ben de 5+5 de gittim bugün kese göründü ama henüz bebiş görünmedi
inşallah canım sağol. bebek görünene kadar duyurmayın kimseye deyince ben de endişelendim. peki kaç haftalık göründü canım bebiş sendeYok canım kese göründü bebek görünmedi 5+5 de. Vajinal bakarsak görünür ama gerek yok kesenin boyutu iyi dedi. Sıkıntı yapma canım kendine iyi olur inşallah:)
teşekkür ederim :)merhaba canım..hayırlı uğurlu olsun sağlıcaklar al kucağına bebişideğerinde iki katına çıkması lazım 900 civarı yada daha yüksek olabilir hayırlısı olsun hakkında..
teşekkür ederim canımCanım senin de gözün aydın :) çok sevindim.
amin cnm inşallah çok tuhaf ya yanlız benim yemek yeme sorunum olmaya başladı acayıp derecede yanma oluyo midemde yemekten sonra yarın gidince sorucam doktara bakalımcanım hoşgeldin bende bugün gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür darısı senin başına
amin cnm inşallah çok tuhaf ya yanlız benim yemek yeme sorunum olmaya başladı acayıp derecede yanma oluyo midemde yemekten sonra yarın gidince sorucam doktara bakalım
ah benim bulantı midemin karışması tiksinme iki hafta oldu başlayalı[/QUOTE
sanırım benim yanma şeklinde başlıyacak yoksa bulantı kusma felan yok şimdilik cnm