bende hamileyim kiii :)

ben alanya başkente gtcem canım. şuan son adet tarihime göre hesapladığımda tam 5 haftalık. çarşamba günü gitcem. o zamana 5+6 oluyor görünür değil mi üstten
kalp atısı 7den rahat gorunuyor sımdı gorunmeye bılır.bazılarında8de gorunuyormus

benim doktor niye vermedi anlamadım. Hatta bebek göründüğünde vericem dedi anlamadım bende offf:KK43:

canım ben eczaneden kendim aldım doktor söylemeden sende al başla hiçbirşey olmaz doktorun kullan derse de tamam dersin biter dediğim gibi vitamin yani yediğin şeylerde de var zararı yok faydası var..

mrb kızlar bnde hamışim şükür:):)
9hafta bugun bıttı.son adet tarıhım 5 şubat:)
ılk ogrendıgımde beta dusktu kese zor gorunuyordu 3,5 haftalıkken ogrendım.5haftaya yakın tamamen gozukuyor korkmayın,ama asla alttan baktırmayın dusuk tehlıkesı cok yuksek oluyormus.
betanın yukselmesı ıcın devamlı yeme yıyın,bnım ılk ogrendıgımde 150 ıdı ıkı gun sonra 500cıktı ve devamlı bıseyler yedım.doktor super dedı korkulcak durum kalmamıstı.kalp atısınıda 7hafta bıtınce duydum..
rabbım hepımıze yardım etsın ınş.
bulantılarım ve mıgdem yanmam var:KK43::KK43:

hoşgeldin canım aramıza:KK49: sen bizden önce gidiyorsun 3 hafta kadar artık tecrübelerinden faydalanacağız:KK33:
benimde bulantılarım bir hafta oldu başladı çok sıkıntı herşeyden tiksindim hiçbirşeyi severek yiyemiyorum:110:

merhabalar ben de ilk hamileliği 8 hafta 5 Günlükken kalbi durduğu için sonlanan gebeligimden hemen sonra 1 ay bile değil tekrar hamile kaldım, cok sukur ki 9 hafta 2 günlüğüz bugun. Bgn bnm için çok önemliydi. Umarım hep iyi gider ve sağlıkla kucağımıza alırız. ..

merhabalar ben de ilk hamileliği 8 hafta 5 Günlükken kalbi durduğu için sonlanan gebeligimden hemen sonra 1 ay bile değil tekrar hamile kaldım, cok sukur ki 9 hafta 2 günlüğüz bugun. Bgn bnm için çok önemliydi. Umarım hep iyi gider ve sağlıkla kucağımıza alırız. ..

merhaba canım..geçmiş olsun üzüntünüz uzamadan yeni mucizeniz gelmiş çok şükür sevindim..bugün ne oldu ki canım merak ettim bende daha kalp atışını duymadım miniğimin..

Ne güzel bir haber bu :) ben de ilk gebeliğimde kalbi durduğu için kaybettim. Hep diyorum ki bir daha hamile kalırsam o günleri riskli zamanları nasıl atlatacağım. Ne güzel sen atlatmışsın. Çok sevindşm. Allah sağlık versin cnm

İlk cnm daha önce düşüğüm var :KK43:
Senin?
Benim 4.5 yasinda oglum var normal dogum yaptim.9 haftalik bos gebelik kürtaj im var.
Sonra kimyasal gebeligim var.
Veee dış gebeligim oldu igneyle düşürüldü. .
Dahada kalmadi herhalde canim gebelikle ilgili bisey
Genetik testler yapildi hafif pihtilasmam cikti onun disinda genetikte de bisey cikmadi bu ay biraktik korunmaayi düşünüyorum ama korkuyorum da maalesef
Hakkimda hayirlisi inss hepimizin tabi

X