bende hamileyim kiii :)

aaaa beraber mi dogurucaz yoksa :)))
7 haftalik olmasi lazimdi benimkinin :)
Haftaya da kalp atisini duydum mu baya baya rahatlicam insallah duyariz. 3 haftadir hamilemiyim degilmiyim derken yedim bitirdim kendimi biraz tadini cikartayim .

hehe belli olmaz benim adetle uyumlu imiş tabi tadını çıkar canım ama inşAllah bulantın olmaz çook kötü insanın tadını kaçırıyor

Bende senin gibi almadim test falan gun asiri iliski akinti takibi ve sol kasigimda batma yi baz aldim bakalim ne olacak

mrb kızlar bnde hamışim şükür:):)
9hafta bugun bıttı.son adet tarıhım 5 şubat:)
ılk ogrendıgımde beta dusktu kese zor gorunuyordu 3,5 haftalıkken ogrendım.5haftaya yakın tamamen gozukuyor korkmayın,ama asla alttan baktırmayın dusuk tehlıkesı cok yuksek oluyormus.
betanın yukselmesı ıcın devamlı yeme yıyın,bnım ılk ogrendıgımde 150 ıdı ıkı gun sonra 500cıktı ve devamlı bıseyler yedım.doktor super dedı korkulcak durum kalmamıstı.kalp atısınıda 7hafta bıtınce duydum..
rabbım hepımıze yardım etsın ınş.
bulantılarım ve mıgdem yanmam var

canım kan testı yaptır kesın cıkar bı sonuc.idralda bazen gorunmuyor ıns gonlune gore olur.

hayırlı olsun Canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım enim gözün aydın :) alttan aktırmayın demişsin. ben de kese için gitcem haftaya doktor ya alttan akarsa ne diycem alttan görünyo diye duymuştm kese

kızlar ya bişey sorcam doktor Folidoce adlı ilaç verdi. eczacı tok kullan dedi prospektüste aç yazıyor. kafam karıştı. yardımcı olabilir misiniz bana? siz nasıl kullanıyorsunuz?

bnımde hemen gorunmedı doktor alttan bakalım dedı bn ısteedım bır hafta daha bekledım gorundu.kalp atısnıda hemn gorunmezse doktorlaın rahatına gelıyor alttan bakalım dıyorlar..hangı hastane

kızlar selam bende bu gün itibari ili 5 hafta +5 hamileyim geçen c.tesi dr gittiğimizde kese göründü bu c.tesi tekrar gideceğiz. bana folik asit falan vermedi bebek göründükten sonra dedi..Yorumlara bakıyorum genelde hemen vermişler folik asidi aklım karıştı şimdi

bnımde hemen gorunmedı doktor alttan bakalım dedı bn ısteedım bır hafta daha bekledım gorundu.kalp atısnıda hemn gorunmezse doktorlaın rahatına gelıyor alttan bakalım dıyorlar..hangı hastane
ben alanya başkente gtcem canım. şuan son adet tarihime göre hesapladığımda tam 5 haftalık. çarşamba günü gitcem. o zamana 5+6 oluyor görünür değil mi üstten

ben folik aside bebek düşünmeye başlayınca başladım ki böyle öneriyorlar gebelikte de ilk 3 ay kullanman gerekiyor..

zararı yok canım hamilelikten önce de kullanılıyor. al kullan istersen zararı degil karı olur. bana sağlık ocagndaki doktor werdi en telefonla aradım kendi doktorumu sordum kullan dedi

tabıkı hemen verılıyor,hatta hamıle kalmadan 2ay once kullanmaya baslıyorsun,neden vermedı sımdı tam zamanı zaten 3ay kullanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…