evet canım çünkü duyuyorum burada çoğu arkadaş kimyasal gebelik geçiriyor aslında ondan korkum. net olarak keseyi görmeden sevinmek istemiyorum çünkü sonrasında hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum allah korusun
çok doğru canım haklısın. akışına bırakayım tadını çıkarayım o zaman omasa da olmaz daha çok zaman var zaten ilk denemeydi ikincisi olur :) teşekkür ederimsende haklısın aslında ama sırf çok bilmekten ilk andaki o güzel mutluluğu kaçırıyoruz bence..bizde 60 tı değerim öğrendik ilk uçtuk havalara sonra acabalar başladıyükselir mi yükselmez mi diye iki gün sonra kan verdim 270 e yükselmiş artık acabaları bıraktık mutluluğumuza baktık eğer kese oluşmaz bebek gelişmezse de yapacak birşey yok dedik Allahtan geliyor hayırlısı buymuş demek lazım bebek eğer yerleşemiyorsa gelişmiyorsa zaten bir sıkıntısı var demek o yüzden de fazlaca kasmamak lazım benim naçizane fikrim bu..
Ben de yarın 6+6 oluyorum haftaya gideyim mi sence?16 veya 17 nisanda gidicem tatlım6+6 oluyor 7. haftanın sonunda gitmiş olucam inşAllah
canım ne yaptın tahlil yaptırdın mı?
benim doktorum iki hafta sonra gel diye çağırdı sende gitsen haftaya rahat duyulur diye düşünüyorum canımBen de yarın 6+6 oluyorum haftaya gideyim mi sence?
Cuma günü gideyim bende o zaman. İnşallah hayırlı haberler alırızbenim doktorum iki hafta sonra gel diye çağırdı sende gitsen haftaya rahat duyulur diye düşünüyorum canım
Benim ilk basta kasik agrim coktu canin hatta regl olcam diye bekliyordum ama tabi kisiden kisiye degisiklik olabiliyorİLK ETAPTA KASIK AĞRISI MI BELİRTİİ
Cuma günü gideyim bende o zaman. İnşallah hayırlı haberler alırız
Bendee hamileyyimmm 2 gün önce idrar testi pozitif çıktı. Dün de kan testi yaptırdım 288.33 çıktııı. Garip olansa daha adetime 6 gün var (yani testin olduğu gün 6 gün vardı bugün 5 ) son adet tarihi başlangıcım 12 Mart
İLK ETAPTA KASIK AĞRISI MI BELİRTİİ
sevindim tatlım sıkıntı olmamasınabende kalp atışını duymak için 16 yada 17 sinde gidicem inşAllah
Belki geç döllenmedir canım bazen kanda da geç gorunebiliyor biraz daha bekle bakalım hayırlısı olsun insallahDÜN GECE ACİLE GİTTİM KAN TESTİM NEGATİF CNM,
ADETTE OLMADIM,,
SOL KASIK AĞRIMDA DEVAM EDİYOR,
ZORLUYOR BAYAĞI,,
BELİME VE AYAĞIMA DA VURUYOR,
GECELERİ UYUTMAYACAK KADAR HEMDE,
ADET OLACAK GİBİ DE GÖZÜKMÜYORUM ŞU AN İÇİN,,
BELİRTİLERİM OLURDU HİÇ YOK,
NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM
Benim sol tarafıma iğne batması gibi bişey oluyordu gelip gidiyordu hala da devam ediyor bi de basım felaket ağrımıştı 2 gun ve 1 gun mide bulantım olmuştuİLK ETAPTA KASIK AĞRISI MI BELİRTİİ
Bu ay ov. Testi fln yapmadım dr. A da gitmedim takip için. Zaten akıntımdan ve çatlama öncesi ağrıdan anlıyorum az çok. Bir de gün aşırı ilişki. O kadar. Daha önceki aylar ov. Test ve dr. Kontrolünde takip yaptık ama prolaktin nedeniyle olmadı. Bu ay dostinex kullanıyorum bakalım ne olcak.Hissettinmi yumurtlama donemini nasil bir yol denedin
Belki geç döllenmedir canım bazen kanda da geç gorunebiliyor biraz daha bekle bakalım hayırlısı olsun insallah
BİLMİYORUM CNM DÜN GECE BEL AĞRISINDAN AĞLADIM DURDUM,
ÖYLE KÖTÜ VURDU Kİ BELİME SOL KASIĞIMIN AĞRISI,,
NASIL UYUDUM O HALDE BİLMİYORUM,,
canım bu ağrılar için doktora gittin mi kasığın için k.doğuma bir görünseydin