bende hamileyim kiii :)

sende haklısın aslında ama sırf çok bilmekten ilk andaki o güzel mutluluğu kaçırıyoruz bence..bizde 60 tı değerim öğrendik ilk uçtuk havalara sonra acabalar başladıyükselir mi yükselmez mi diye iki gün sonra kan verdim 270 e yükselmiş artık acabaları bıraktık mutluluğumuza baktık eğer kese oluşmaz bebek gelişmezse de yapacak birşey yok dedik Allahtan geliyor hayırlısı buymuş demek lazım bebek eğer yerleşemiyorsa gelişmiyorsa zaten bir sıkıntısı var demek o yüzden de fazlaca kasmamak lazım benim naçizane fikrim bu..

çok doğru canım haklısın. akışına bırakayım tadını çıkarayım o zaman omasa da olmaz daha çok zaman var zaten ilk denemeydi ikincisi olur :) teşekkür ederim

canım ne yaptın tahlil yaptırdın mı?

DÜN GECE ACİLE GİTTİM KAN TESTİM NEGATİF CNM,
ADETTE OLMADIM,,
SOL KASIK AĞRIMDA DEVAM EDİYOR,
ZORLUYOR BAYAĞI,,
BELİME VE AYAĞIMA DA VURUYOR,
GECELERİ UYUTMAYACAK KADAR HEMDE,
ADET OLACAK GİBİ DE GÖZÜKMÜYORUM ŞU AN İÇİN,,
BELİRTİLERİM OLURDU HİÇ YOK,
NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM

Bendee hamileyyimmm 2 gün önce idrar testi pozitif çıktı. Dün de kan testi yaptırdım 288.33 çıktııı. Garip olansa daha adetime 6 gün var (yani testin olduğu gün 6 gün vardı bugün 5 ) son adet tarihi başlangıcım 12 Mart

hayırlı olsun canım erkenden yakalamışsın ne güzel

Belki geç döllenmedir canım bazen kanda da geç gorunebiliyor biraz daha bekle bakalım hayırlısı olsun insallah

Hissettinmi yumurtlama donemini nasil bir yol denedin
Bu ay ov. Testi fln yapmadım dr. A da gitmedim takip için. Zaten akıntımdan ve çatlama öncesi ağrıdan anlıyorum az çok. Bir de gün aşırı ilişki. O kadar. Daha önceki aylar ov. Test ve dr. Kontrolünde takip yaptık ama prolaktin nedeniyle olmadı. Bu ay dostinex kullanıyorum bakalım ne olcak.

Sen neler yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…