GİTTİM CNM O ZAMAN BU KADAR AĞRIM YOKTU,
KAN HORMON İDRAR TESTLERİ YAPTI Bİ ŞEY ÇIKMADI,
BU KADAR AĞRI YAPACAK,,
Bİ HORMON YUKSEK ÇIKTI SADECE,,
ultrasonla baktı mı hamileliğe hazırlık felan varmıymış uterusunda birşey dedi mi?
ÖYLE BİR ŞEY DEMEDİ CNM BENDE DAHA ACEMİYİM NEDİR NE DEĞİLDİR BİLMİYORUM,
SORMADIM, KİST YOK DEDİ RAHİM AĞZIN TEMİZ DEDİ,,
BÖYLE YANİ,,
kalınlaşma falan olsaydı söylerdi herhalde..çalışıyor musun canım bu ara biraz dinlen bari fazla ayakta kalmamaya çalış belin için ve adetini beklemekten başka çare yok belki geç döllenmede olabilir bilemeyiz en iyisi dinlenerek beklemek..
ÇALIŞIYORUM CNM, GERÇİ MUHASEBECİYİM BÜTÜN GÜN OTURUYORUM AMA O DA İYİ GELMİYOR,
YOĞUN BİR HAYATIM VAR,
ERKEN KALKIYORUM GEÇ YATIYORUM,
DİNLENEMİYORUM HİÇ,,
bel ağrısı ya sürekli ayakta kalmaktan yada sürekli oturmaktan olabiliyor işte de kasık için birşeyde çıkmamış bilemedim canım inşAllah hayırlısıyla bebiş gelirde sebebi belli olur..
Ben bugun gitim doktora karindan bakti keseti gordu 5+5 dedi gec yumurtlamissin adetinle bir degil dedi . 10gun sonra kalp atisi icin gel dedi cok mutluyum :)))
SANMIYORUM CNM OLSA ÇIKARDI KANDA,
BİR ŞEY VAR AMA ANLAMIŞ DEĞİLİM,
ZOR DURUYORUM ŞU AN İŞTE,
RABBİM KİMSEYE VERMESN,
Ben bugun gitim doktora karindan bakti keseti gordu 5+5 dedi gec yumurtlamissin adetinle bir degil dedi . 10gun sonra kalp atisi icin gel dedi cok mutluyum :)))
amin canım çok ümütlenmemek lazım tabii ama yinede geç döllenme diye birşey var hayırlısı olsun hakkında..
merhaba canım hoşgeldinArkadaşlar merhaba .ben aranızda yeniyim. Bişey soracaktım.benim adetim geceli bugün 3. Gün bel ağrısı kasıkta batma ve kasıkta kıpırtıdan başka belirti yok.dün test yaptım negatif çıktı.eşimle 4 yıldır korunmuyoruz myom vardı ameliyatla alındı gecen sene. 2 ay önce de aşılama yapıldı Allah herkese nasip etsin biz de cok istiyoruz.hamile olabilir miyim acaba??
kist filan yok dimi canımBİLMİYORUM CNM DÜN GECE BEL AĞRISINDAN AĞLADIM DURDUM,
ÖYLE KÖTÜ VURDU Kİ BELİME SOL KASIĞIMIN AĞRISI,,
NASIL UYUDUM O HALDE BİLMİYORUM,,
kisti sormuştum yok demişsin. allah allah ne acaba bende merak ettim şimdi herşey normalÖYLE BİR ŞEY DEMEDİ CNM BENDE DAHA ACEMİYİM NEDİR NE DEĞİLDİR BİLMİYORUM,
SORMADIM, KİST YOK DEDİ RAHİM AĞZIN TEMİZ DEDİ,,
BÖYLE YANİ,,
HAYIRLI OLSUN CNM :)
GEÇ YUMURTLAMA NASIL OLUYOR Kİ,
ADET GÜNÜN NE ZAMANDI,
ADET OLMAN GEREKEN GÜNDE NE KADARLIKTI MESELA BEBEĞİN,,
BENİM ADETİM GELMEDİ HALA,
GEBELİKTE YOKTA,
MERAK ETTİM SENİNDE Mİ ÖYLE OLDU
HAYIRLI OLSUN CNM :)
GEÇ YUMURTLAMA NASIL OLUYOR Kİ,
ADET GÜNÜN NE ZAMANDI,
ADET OLMAN GEREKEN GÜNDE NE KADARLIKTI MESELA BEBEĞİN,,
BENİM ADETİM GELMEDİ HALA,
GEBELİKTE YOKTA,
MERAK ETTİM SENİNDE Mİ ÖYLE OLDU
çok sevindim canım hadi kesenizde hayırlı uğurlu olsunseninle bizim çok yakınmış benimde 5+6 bugün
Yani benim 5 gin gecmesine ragmen 46 cok dusuk bir degerdi . kimyasal mi dis gebelik mi falan derken yukseldi cok sukur gorduk keseyi de