- 10 Ocak 2015
- 155
- 58
- 34
sağol canım ama keseyi görene kadar hiç heveslenmeyim diyorum hevesim kursağımda kalmasn. tahmini ne zaman görünür kese ona göre gideyim doktoracanım değerin gecikmene göre gayet güzel hayırlı olsuun
sağol canım ama keseyi görene kadar hiç heveslenmeyim diyorum hevesim kursağımda kalmasn. tahmini ne zaman görünür kese ona göre gideyim doktora
minminnak canim nasilsin nasil gidiyor hamislik merak ettim kalp atislarini duydunmu
Canım ilk korunmanız iliskim 17 şinde olmuştu hamilelik olsa bile benim hesabıma gore max 22 günlük ama doktorlar son adet tarihinden itibaren saygı o zaman da 34 günlük filan. Yani haftaya Çarşamba mı gitmem gerek acaba5. haftada felan karından görünür canım senin sat tarihine göre uyumlu gibi benimde adet gecikmesinden 2 gün sonra 270 çıkmıştı.haftanı hesapla 4+ ya girdiğin zamanlarda git garanti olur
Canım ilk korunmanız iliskim 17 şinde olmuştu hamilelik olsa bile benim hesabıma gore max 22 günlük ama doktorlar son adet tarihinden itibaren saygı o zaman da 34 günlük filan. Yani haftaya Çarşamba mı gitmem gerek acaba
Kızlar selam Hamilelik oluşması durumunda kanda en erken kaçıncı günde çıkıyor? Benim 24 Mart adet tarihim 16. gündeyim yumurtlamam 14. günde fln. oluyor. BAT 20 Nisan. Yarın baktırsam çıkar mı?
Dostinex kullanıyorum bu nedebnle gebelik var ise erken öğrenmeye çalışıyorum.
Yardımınızı rica ederim.
canım kesemizi görmüştük geçen hafta işte haftayada kalp atışı için gidicem inşAllah sen ne yaptın gitmiş miydin doktora
bunun yanında bulantılarım başladı hiiç keyfim yok yediklerimden birşey anlamıyorum yemiş olmak için yiyorum zorla
Batimiz ayni seninle rabbim ikimiziede versin nasipse tek birimizede versin İNSALLAHKızlar selam Hamilelik oluşması durumunda kanda en erken kaçıncı günde çıkıyor? Benim 24 Mart adet tarihim 16. gündeyim yumurtlamam 14. günde fln. oluyor. BAT 20 Nisan. Yarın baktırsam çıkar mı?
Dostinex kullanıyorum bu nedebnle gebelik var ise erken öğrenmeye çalışıyorum.
Yardımınızı rica ederim.
Dun gittim kesemizi gorduk cok sukur doktor yerinin cok iyi oldugunu soyledi 10 gunden once gelmene gerek yok hersey yolunda dedi. 20 nisanda kalp atisini duymak icin gidicem. Bende mide bulantisi degilde istahsizlik var hic birsey yemek istemiyorum zorla yiyorum birde hersey burnuma kokuyo tiksinmelerim var.
Merhaba canım, haftaya hangi gün gideceksin kalp atışını dinlemeye kaç haftalık oluyosun tam olarak :) sana göre kendimi takip ediyorum bende 1 hafta falan var aramızda :)canım kesemizi görmüştük geçen hafta işte haftayada kalp atışı için gidicem inşAllah sen ne yaptın gitmiş miydin doktora
bunun yanında bulantılarım başladı hiiç keyfim yok yediklerimden birşey anlamıyorum yemiş olmak için yiyorum zorla
İşallah bu ay güzel haberler alırız. :)Batimiz ayni seninle rabbim ikimiziede versin nasipse tek birimizede versin İNSALLAH
teşekkürler cevap için. Allah tamamına erdirsin :)selam canım..
yumurtlamadan 10 gün sonra değer yükselmeye başlıyor benim 11.gün pozitif sayılacak değer olmuştu tatlım
Merhaba canım, haftaya hangi gün gideceksin kalp atışını dinlemeye kaç haftalık oluyosun tam olarak :) sana göre kendimi takip ediyorum bende 1 hafta falan var aramızda :)
teşekkürler cevap için. Allah tamamına erdirsin :)
Hissettinmi yumurtlama donemini nasil bir yol denedinİşallah bu ay güzel haberler alırız. :)
evet canım çünkü duyuyorum burada çoğu arkadaş kimyasal gebelik geçiriyor aslında ondan korkum. net olarak keseyi görmeden sevinmek istemiyorum çünkü sonrasında hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum allah korusundeğerine göre evet canım çarşamba felan gitsen görünme ihtimali var ben değerimi hergün iki ile çarparak tahmini değerime bakıp ona göre gitmiştim senin çarşamba 10 000 i bulur hayırlısıyla.. ama neden hiç sevinmemiş gibisin kese görünmez felan diye mi?
canım ne yaptın tahlil yaptırdın mı?Bİ KAÇ GÜN BEKLİYEYM YAPTIRAYIM O ZAMAN EN İYİSİ CNM,,