bende hamileyim kiii :)

sağol canım ama keseyi görene kadar hiç heveslenmeyim diyorum hevesim kursağımda kalmasn. tahmini ne zaman görünür kese ona göre gideyim doktora

5. haftada felan karından görünür canım senin sat tarihine göre uyumlu gibi benimde adet gecikmesinden 2 gün sonra 270 çıkmıştı.haftanı hesapla 4+ ya girdiğin zamanlarda git garanti olur

minminnak canim nasilsin nasil gidiyor hamislik merak ettim kalp atislarini duydunmu

canım kesemizi görmüştük geçen hafta işte haftayada kalp atışı için gidicem inşAllah sen ne yaptın gitmiş miydin doktora
bunun yanında bulantılarım başladı hiiç keyfim yok yediklerimden birşey anlamıyorum yemiş olmak için yiyorum zorla

5. haftada felan karından görünür canım senin sat tarihine göre uyumlu gibi benimde adet gecikmesinden 2 gün sonra 270 çıkmıştı.haftanı hesapla 4+ ya girdiğin zamanlarda git garanti olur
Canım ilk korunmanız iliskim 17 şinde olmuştu hamilelik olsa bile benim hesabıma gore max 22 günlük ama doktorlar son adet tarihinden itibaren saygı o zaman da 34 günlük filan. Yani haftaya Çarşamba mı gitmem gerek acaba

değerine göre evet canım çarşamba felan gitsen görünme ihtimali var ben değerimi hergün iki ile çarparak tahmini değerime bakıp ona göre gitmiştim senin çarşamba 10 000 i bulur hayırlısıyla.. ama neden hiç sevinmemiş gibisin kese görünmez felan diye mi?

Kızlar selam Hamilelik oluşması durumunda kanda en erken kaçıncı günde çıkıyor? Benim 24 Mart adet tarihim 16. gündeyim yumurtlamam 14. günde fln. oluyor. BAT 20 Nisan. Yarın baktırsam çıkar mı?
Dostinex kullanıyorum bu nedebnle gebelik var ise erken öğrenmeye çalışıyorum.

Yardımınızı rica ederim.

selam canım..
yumurtlamadan 10 gün sonra değer yükselmeye başlıyor benim 11.gün pozitif sayılacak değer olmuştu tatlım

Dun gittim kesemizi gorduk cok sukur doktor yerinin cok iyi oldugunu soyledi 10 gunden once gelmene gerek yok hersey yolunda dedi. 20 nisanda kalp atisini duymak icin gidicem. Bende mide bulantisi degilde istahsizlik var hic birsey yemek istemiyorum zorla yiyorum birde hersey burnuma kokuyo tiksinmelerim var.

Batimiz ayni seninle rabbim ikimiziede versin nasipse tek birimizede versin İNSALLAH

sevindim tatlım sıkıntı olmamasına bende kalp atışını duymak için 16 yada 17 sinde gidicem inşAllah

Merhaba canım, haftaya hangi gün gideceksin kalp atışını dinlemeye kaç haftalık oluyosun tam olarak :) sana göre kendimi takip ediyorum bende 1 hafta falan var aramızda :)

Bu arada yeni hamileler katılmış gördükçe çok mutlu oluyorum hepiniz adına seviniyorum :) hep aynı telaşlar kanda ne zaman çıkar kese ne zaman görünür kalp atışı ne zaman duyulur.... :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Merhaba canım, haftaya hangi gün gideceksin kalp atışını dinlemeye kaç haftalık oluyosun tam olarak :) sana göre kendimi takip ediyorum bende 1 hafta falan var aramızda :)

16 veya 17 nisanda gidicem tatlım 6+6 oluyor 7. haftanın sonunda gitmiş olucam inşAllah

evet canım çünkü duyuyorum burada çoğu arkadaş kimyasal gebelik geçiriyor aslında ondan korkum. net olarak keseyi görmeden sevinmek istemiyorum çünkü sonrasında hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…