- 10 Ocak 2015
- 155
- 58
- 34
canım kan tahlili versene uğraşma idrarla hem boşa masraf hem de kan kesin sonuçYumurtlamadan sonra 11 gün gecti bugun test yaptım ama negatifacaba 14. Gunu gectikten sonra mi idrarda ciknaya basliyo
Canim ewde 3 4 tane gebelik testi vardi ondan yapiyorum kan testi icin bakalm yarinda olmazsa gidicem artikcanım kan tahlili versene uğraşma idrarla hem boşa masraf hem de kan kesin sonuç
bence sabah sağlık ocağına git canım hem ücretsiz hem de öğleden sonra sonucu alıyorsun kafan rahat ederCanim ewde 3 4 tane gebelik testi vardi ondan yapiyorum kan testi icin bakalm yarinda olmazsa gidicem artik
bence sabah sağlık ocağına git canım hem ücretsiz hem de öğleden sonra sonucu alıyorsun kafan rahat eder
hadi inşallah canım yaz bize de :)Yarin doktora gidicem bobreklerim icin cok agriyodu acile gitmistim idrar tahlilinde enfeksiyon var dedi doktor ilac verdi kullan gecmezse urolojiye git dedi bende randevu aldim bakalim nolmus diye . Eğer işim erken biterse kan tahlili yaptırmak istiyorum canım . Bide bugun ara ara sol kasigima agri girmeye başladı inşallah bebektendir :)
Yumurtlamadan sonra 11 gün gecti bugun test yaptım ama negatifacaba 14. Gunu gectikten sonra mi idrarda ciknaya basliyo
Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz Allah sizden razi olsun :)[/QUOTE][QUOTE="minminnak, post: 40345179, member: 664birde geç döllenme ise adetin geçse bile bir süre çıkmayabilir canım
Kızlar benim 2 gun gecti daha biraz daha beklemem gerekti ama dayanamadım gittim kan verdim saat 4 te Alcam sonucu acabalar cok sıkıcı en azından yoksa da kafamdaki sorular gider :)
iyi yapmışsın canım ben daha adetim geçmeden öğrendimdediğin gibi beklemek çook zor güzel haberlerini bekliyorum hadi bakalım kanı nerde verdin çıkması 4 ü bulmaz netten takip edebiliyorsan yaklaşık iki saat sonra bi bak bence
CNM ADETİN GEÇMEDEN ÖĞRENDIM DEMİŞSİN
ÖĞRENDIĞINDE NE KADARLIK DEDİ DOKTOR SANA,
BEN SADECE YUMURTLAMA GÜNÜNDE BEBEK SAHİBİ OLABİLRM DOKTORUM ÖYLE DEDİ,
YUMURTLAMA GÜNÜM GEÇELİ 16. GÜNÜM BUGUN,
DÜN AKŞAM TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI
KASIK AĞRIMDA ÇOK
ANLAMADIM VARMI YOKMU,
ADETTE OLAMADMM
Saglık ocağında verdim canım telefonla arayıp öğrenecem 4 te. Ay adet sancısı gibi bi ağrı girdi karnım agriyor üşüyorum belki adet olurumiyi yapmışsın canım ben daha adetim geçmeden öğrendimdediğin gibi beklemek çook zor güzel haberlerini bekliyorum hadi bakalım kanı nerde verdin çıkması 4 ü bulmaz netten takip edebiliyorsan yaklaşık iki saat sonra bi bak bence
şişştt hayıııırSaglık ocağında verdim canım telefonla arayıp öğrenecem 4 te. Ay adet sancısı gibi bi ağrı girdi karnım agriyor üşüyorum belki adet olurum
Ilk denememiz canım olmasa da saglık olsun önümüzde daha ne maclar warşişştt hayıııırhem gebeliğin ilk zamanları adet vaktinde adet sancısına benzer ağrılar olabiliyor canım
adetten bir gün önce değerim 60 çıktı canım k.doğum doktoruna gitmedim testi kendim yaptırdım sonra değerin yükselmesini takip ettim..idrar testi tamamen negatif mi yoksa silik birşeyler görünüyor mu iyice baktın mı?
Ilk denememiz canım olmasa da saglık olsun önümüzde daha ne maclar waray 10 gündür sol tarafıma iğne batması oluyor en garip his buydu şaşırdım ilk kez böyle oldu diğer belirtiler psikolojik de olabilir dedim ama bunu resmen hissediyordum o yüzden merak ettim var mı yok mu bi öğreneyim dedim. 3 ay once kıstım patlamisti sag tarafta ve açık ameliyat geçirdim 15 gun once de doktor korunmayı bırakabilirsiniz dedi tam da yumurtlama gunleriydi biz de bıraktık bakalım artık hayırlısı neyse o olsun
tamamen negatif cnm,
gölgesi bile yoktu,,
doktora gitmedinmi henüz,
idrar testi yaptıgında tam ne kadarlıkmş acaba cnm, onu merak ediyorum,
aynı yerde çalıştığım arkadaşm var,
adeti gecikince test yaptı negatif, sağlık ocagına gitti kan tahlili için onda da gebelik yok demişler,
kız bekledi bekledi adet olmayınca,
hastaneye gitti, 1,5 aylık hamileymiş meğer,
idrarı da sağlık o.da ki testi de yaptığında 15 günlükmüş çıkmadı resmen,
acaba öyle birşey olabilirmi dedim,,
Aynen canım fazla takmıyorum o yüzden daha cok mac varçok geçmiş olsun tatlım..bizimde ikinci denemede geldi şükürdediğin gibi olmazsada hiç takılma daha yeniymişsiniz sizde
Aynen canım fazla takmıyorum o yüzden daha cok mac varsagol canım. Senin de saglammis maşallah alıcıların cok bekletmemiş Darısı bize
Tutunsun annesine hic bırakmasınehehe aynen d.k hapı kullanmıştım 4 ay hemen olmaz diyorduk heveslenmemeye çalışıyorduk ama bi baktık minik sıkıca tutunuvermiiişş