bende hamileyim kiii :)

bence sabah sağlık ocağına git canım hem ücretsiz hem de öğleden sonra sonucu alıyorsun kafan rahat eder

Yarin doktora gidicem bobreklerim icin cok agriyodu acile gitmistim idrar tahlilinde enfeksiyon var dedi doktor ilac verdi kullan gecmezse urolojiye git dedi bende randevu aldim bakalim nolmus diye . Eğer işim erken biterse kan tahlili yaptırmak istiyorum canım . Bide bugun ara ara sol kasigima agri girmeye başladı inşallah bebektendir :)

hadi inşallah canım yaz bize de :)

Yumurtlamadan sonra 11 gün gecti bugun test yaptım ama negatif acaba 14. Gunu gectikten sonra mi idrarda ciknaya basliyo

cnm ne durumdasn sen,
bende yumurtlama gunumden 15 gün sonra idrar testi yaptım
sonuç negatif
pazar gunu adet olmam gerekiyordu
hala olmadım
sol kasık agrısı çekiyorum 6 gündür hemde şiddetli bir şekilde,,

[QUOTE="minminnak, post: 40345179, member: 664birde geç döllenme ise adetin geçse bile bir süre çıkmayabilir canım
Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz Allah sizden razi olsun :)[/QUOTE]

ne demek canım Allah senden de razı olsun :) güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar benim 2 gun gecti daha biraz daha beklemem gerekti ama dayanamadım gittim kan verdim saat 4 te Alcam sonucu acabalar cok sıkıcı en azından yoksa da kafamdaki sorular gider :)

Kızlar benim 2 gun gecti daha biraz daha beklemem gerekti ama dayanamadım gittim kan verdim saat 4 te Alcam sonucu acabalar cok sıkıcı en azından yoksa da kafamdaki sorular gider :)

iyi yapmışsın canım ben daha adetim geçmeden öğrendim dediğin gibi beklemek çook zor güzel haberlerini bekliyorum hadi bakalım kanı nerde verdin çıkması 4 ü bulmaz netten takip edebiliyorsan yaklaşık iki saat sonra bi bak bence

CNM ADETİN GEÇMEDEN ÖĞRENDIM DEMİŞSİN
ÖĞRENDIĞINDE NE KADARLIK DEDİ DOKTOR SANA,
BEN SADECE YUMURTLAMA GÜNÜNDE BEBEK SAHİBİ OLABİLRM DOKTORUM ÖYLE DEDİ,
YUMURTLAMA GÜNÜM GEÇELİ 16. GÜNÜM BUGUN,
DÜN AKŞAM TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI
KASIK AĞRIMDA ÇOK
ANLAMADIM VARMI YOKMU,
ADETTE OLAMADMM

adetten bir gün önce değerim 60 çıktı canım k.doğum doktoruna gitmedim testi kendim yaptırdım sonra değerin yükselmesini takip ettim..idrar testi tamamen negatif mi yoksa silik birşeyler görünüyor mu iyice baktın mı?

Saglık ocağında verdim canım telefonla arayıp öğrenecem 4 te. Ay adet sancısı gibi bi ağrı girdi karnım agriyor üşüyorum belki adet olurum

şişştt hayıııır hem gebeliğin ilk zamanları adet vaktinde adet sancısına benzer ağrılar olabiliyor canım
Ilk denememiz canım olmasa da saglık olsun önümüzde daha ne maclar war ay 10 gündür sol tarafıma iğne batması oluyor en garip his buydu şaşırdım ilk kez böyle oldu diğer belirtiler psikolojik de olabilir dedim ama bunu resmen hissediyordum o yüzden merak ettim var mı yok mu bi öğreneyim dedim. 3 ay once kıstım patlamisti sag tarafta ve açık ameliyat geçirdim 15 gun once de doktor korunmayı bırakabilirsiniz dedi tam da yumurtlama gunleriydi biz de bıraktık bakalım artık hayırlısı neyse o olsun

tamamen negatif cnm,
gölgesi bile yoktu,,
doktora gitmedinmi henüz,
idrar testi yaptıgında tam ne kadarlıkmş acaba cnm, onu merak ediyorum,
aynı yerde çalıştığım arkadaşm var,
adeti gecikince test yaptı negatif, sağlık ocagına gitti kan tahlili için onda da gebelik yok demişler,
kız bekledi bekledi adet olmayınca,
hastaneye gitti, 1,5 aylık hamileymiş meğer,
idrarı da sağlık o.da ki testi de yaptığında 15 günlükmüş çıkmadı resmen,
acaba öyle birşey olabilirmi dedim,,

çok geçmiş olsun tatlım..bizimde ikinci denemede geldi şükür dediğin gibi olmazsada hiç takılma daha yeniymişsiniz sizde

kanda garanti canım çıkması lazım geç döllenme olabilir belki..benim haftam değerlerimle ultrasonla uyumlu 6.haftadayım.

benim ilk çook küçük bir değer çıktı negatif sayılacak kadar 2-3 gün sonra 60 oldu.idrar testi bat tan bir hafta önce yaptım negatifti kan verince de idrar testi yapmadım.
doktorada perşembe günü gittim keseyi gördük şükür..

çok geçmiş olsun tatlım..bizimde ikinci denemede geldi şükür dediğin gibi olmazsada hiç takılma daha yeniymişsiniz sizde
Aynen canım fazla takmıyorum o yüzden daha cok mac var sagol canım. Senin de saglammis maşallah alıcıların cok bekletmemiş Darısı bize

Aynen canım fazla takmıyorum o yüzden daha cok mac var sagol canım. Senin de saglammis maşallah alıcıların cok bekletmemiş Darısı bize

ehehe aynen d.k hapı kullanmıştım 4 ay hemen olmaz diyorduk heveslenmemeye çalışıyorduk ama bi baktık minik sıkıca tutunuvermiiişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…