bende hamileyim kiii :)

kanda garanti canım çıkması lazım geç döllenme olabilir belki..benim haftam değerlerimle ultrasonla uyumlu 6.haftadayım.

benim ilk çook küçük bir değer çıktı negatif sayılacak kadar 2-3 gün sonra 60 oldu.idrar testi bat tan bir hafta önce yaptım negatifti kan verince de idrar testi yapmadım.
doktorada perşembe günü gittim keseyi gördük şükür..

RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN CNM İNŞAALLAH,,

PEKİ CNM ÇOK KÜÇÜK BİR DEĞER ÇIKTIĞINDA KAÇ HAFTALIKTIN,
ŞU AN 6YSA, KAÇ HAFTA ÖNCE YAPMIŞTIN Kİ,
BENIMDE ÖYLEMİ ACABA DİYE ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM,
ÇOK KÜÇÜK DEĞERLER İDRARDA ÇIKMAYABİLİR,
ONA GÖRE KAN TESTİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA,,

RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN CNM İNŞAALLAH,,

PEKİ CNM ÇOK KÜÇÜK BİR DEĞER ÇIKTIĞINDA KAÇ HAFTALIKTIN,
ŞU AN 6YSA, KAÇ HAFTA ÖNCE YAPMIŞTIN Kİ,
BENIMDE ÖYLEMİ ACABA DİYE ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM,
ÇOK KÜÇÜK DEĞERLER İDRARDA ÇIKMAYABİLİR,
ONA GÖRE KAN TESTİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUMDA,,

amin canım inşAllah...17 martta negatif sayılan ama benim şüpheli saydığım değer çıktı 20 martta da 60 çıktı tatlım bat ta 21 marttı 20 nin altında ki değerler idrarda çıkmayabiliyor tatlım eğer imkanın varsa kan ver o zaman için rahatlasın böyle stres yapıyorsun baksana

amin canım inşAllah...17 martta negatif sayılan ama benim şüpheli saydığım değer çıktı 20 martta da 60 çıktı tatlım bat ta 21 marttı 20 nin altında ki değerler idrarda çıkmayabiliyor tatlım eğer imkanın varsa kan ver o zaman için rahatlasın böyle stres yapıyorsun baksana

Bİ KAÇ GÜN BEKLİYEYM YAPTIRAYIM O ZAMAN EN İYİSİ CNM,,

hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar. darısı bana inşallah :KK68:

yardımcı olursanız sevinirim.erken gebelik belirtisi olarak adet sancısına benzemeyen sızı gibi tek taraflı ağrı oluyor mu ? 2 defa gebelik geçirdim ama olmamıştı. 2.si kornual gebelikti. tekrar olmasından korkuyorum. aynı tarafta bi sızı var yine mi kornual olacak Allahım ne olur olmasın :KK43:

hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar. darısı bana inşallah :KK68:

yardımcı olursanız sevinirim.erken gebelik belirtisi olarak adet sancısına benzemeyen sızı gibi tek taraflı ağrı oluyor mu ? 2 defa gebelik geçirdim ama olmamıştı. 2.si kornual gebelikti. tekrar olmasından korkuyorum. aynı tarafta bi sızı var yine mi kornual olacak Allahım ne olur olmasın :KK43:

hayırlısıyla sana da nasip olur inşAllah canım:emir_bebek:
çoook geçmiş olsun :110:
korkutma kendini herzaman öyle olacak diye kaide yok birde gebeliğin başlarında Allah korusun dış gebelik varsa hemen aşırı ağrı yapmaz bence sonra ki dönemlerde belirti verir.ara ara giren sızlamalar ağrılar bende de oldu sonra da bebişi öğrendim kalbini ferak tut dua et hayırlısını iste tatlım..seninde güzel haberleriniz alırız belki adetine ne kadar var?

hayırlısıyla sana da nasip olur inşAllah canım:emir_bebek:
çoook geçmiş olsun :110:
korkutma kendini herzaman öyle olacak diye kaide yok birde gebeliğin başlarında Allah korusun dış gebelik varsa hemen aşırı ağrı yapmaz bence sonra ki dönemlerde belirti verir.ara ara giren sızlamalar ağrılar bende de oldu sonra da bebişi öğrendim kalbini ferak tut dua et hayırlısını iste tatlım..seninde güzel haberleriniz alırız belki adetine ne kadar var?
çok sağ ol arkadaşım. inşallah bakalım. iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var şu sıralar. sürekli gözlerim doluyor :KK43:

çok sağ ol arkadaşım. inşallah bakalım. iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var şu sıralar. sürekli gözlerim doluyor :KK43:

ne demek canım hepimizin dönem dönem birileriyle konuşmaya ve umut verici şeyler duymaya ihtiyacı oluyor..ümidimi kaybetme kesinlikle ve hayırlısını iste.. bebek sahibi olmak için hakkında hayırlı olan zamanı bilemezsin...

ne demek canım hepimizin dönem dönem birileriyle konuşmaya ve umut verici şeyler duymaya ihtiyacı oluyor..ümidimi kaybetme kesinlikle ve hayırlısını iste.. bebek sahibi olmak için hakkında hayırlı olan zamanı bilemezsin...
destek için çok sağ ol canım. yukarıda bat ı sormuştun canım. unutmuşum. 10 nisan ama yumurtlama geç oldu 6 gün sarktı yani bat. 16 nisan olacaka muhtemelen. kürtaj sonrası düzensizleşiyor. tam kestiremiyorum

destek için çok sağ ol canım. yukarıda bat ı sormuştun canım. unutmuşum. 10 nisan ama yumurtlama geç oldu 6 gün sarktı yani bat. 16 nisan olacaka muhtemelen. kürtaj sonrası düzensizleşiyor. tam kestiremiyorum

anladım canım hayırlısıyla 16 sından sonra güzel haberlerini bekliyorumm:anneadayı:

:-)UOTE="Dilekcilek, post: 40373253, member: 651549"]yok canım öğrenemedim doktor toplantıya gitmiş yarın arayın dediler yarına kaldı :)[/QUOTE]
aahh merak etmiştim bende:-):-)

kızlar merhaba bişey sormak istiyorum yaşayan vardır belki 5+2 haftalık hamileyim ama beta hcg 1063 ve kese görünmedi doktor ilk gittiğimde hamile değilsin bi tahlil ver dedi tahlil sonucunda değer yüksekmiş 1 hafta sonra yine gelsin dış gebelik olabilir demiş şimdi diyelim dış gebelik 1 hafta cok uzun bi süre değil mi ne yapayım başka doktoramı gideyim bide bu degerlerde olup hamileliği devam eden varmı

kızlar merhaba bişey sormak istiyorum yaşayan vardır belki 5+2 haftalık hamileyim ama beta hcg 1063 ve kese görünmedi doktor ilk gittiğimde hamile değilsin bi tahlil ver dedi tahlil sonucunda değer yüksekmiş 1 hafta sonra yine gelsin dış gebelik olabilir demiş şimdi diyelim dış gebelik 1 hafta cok uzun bi süre değil mi ne yapayım başka doktoramı gideyim bide bu degerlerde olup hamileliği devam eden varmı

canım geç döllenme olabilir belki bir hafta demeside normal gibi çünkü şimdi görünmediyse bir hafta içinde birazdaha büyümüş olur kese ve görünme ihtimali yüksek olur bu normal gebelik içinde dış gebelik içinde geçerli..için rahat etmediyse yarın başka bir doktora git kan ver hem

X