- 2 Mayıs 2011
- 2.440
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelmemiş ..enişteyi memnun etmekle meşgul herhal
ayy nefret ederim böyle şeylerdende sende tipik türk kadını çık anam çık sahip çık aşkınakızlar geldım ılk basda cok yakısıklı bı oglan resmı vardı ama ıtıraf ettı ben uzulmeyeyım sevıneyım dıye baska bırını resmını koymusolsun ben gene de askıma sahıp cıkcam
ayy nefret ederim böyle şeylerdende sende tipik türk kadını çık anam çık sahip çık aşkına
sen koysaydın acep başkasının resmini sonra itiraf etsen neyapardı acaba o sevgilinolsun kız aşkımızı denızlere yazmıs oyle dıyo bız cok özgünüz
kızlar geldım ılk basda cok yakısıklı bı oglan resmı vardı ama ıtıraf ettı ben uzulmeyeyım sevıneyım dıye baska bırını resmını koymusolsun ben gene de askıma sahıp cıkcam
lütfen nur rica ederim basladin bir kere ciddi iliskiye artik idare etcen
o artik bugüne bugün ciddi ciddi senin kocan oluyor
sen koysaydın acep başkasının resmini sonra itiraf etsen neyapardı acaba o sevgilin
doğru dıyon canım artık o benım namusum bırakmam onu alamazlar elımden
noluyor ya biri banada anlatsın
iyi akşqamlar kızlar yarım elmabir derdim var bölümünde bir konunun geyigini yapiyoruz cok ciddi bir konu
ciddimi diyon ben şimdiki gençliği anlayamıyom nereye gidiyoz arkadaşlar bu neslin sonu nolucakbende oyle yaptım kız çaktırma