Bende geyık yapmak ıstıyorum

ciddimi diyon:KK53: ben şimdiki gençliği anlayamıyom:KK53: nereye gidiyoz arkadaşlar bu neslin sonu nolucak:KK52::KK52::KK52::KK52:

iyi aksamlar cryptik

kiz bacim yok nur"umuz namuslu sucu yok,,,:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
bis bir konuyla dalga geciyoruz

nur ciddi ciddi avukatin oldum yahuuuu:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
kötü içerik olarak bildirmiştim konu kapandı gitti oh oldu.çünkü benzeri bir durum ben karıştım sonra ban yedim ama o konuda çok daha eğlenmiştik.:KK52:

bazen süper konular oluyo ya arada çok eğleniyom bende o zaman....:KK53:

bende biraz önce ferihayı izledim eşimle oğlan uyudu geziniyorum şimdi nette kızlar:KK49:

hatırlayan yada bulunan var mı bilmem çok zaman geçti üstünden
tüm kızların sevgilisine hasta olduğunu , sürekli gözleriye yediğini söyleyen bir vardı pazar gecesi saat 00:00 doğru açılan konu 2 saat kaldı. kapandı 1 saat sonra gereken cezalar verildi. tabi bu konu gibi değildi. kaç kişi yorumladı , haddi hesabı yoktu.sevgilisiyle msnde konuşan biri oldu falan .sanıyorum fake konuydu sabaha karşı 3 te ban yemiştim. dikkat etmek lazım

tüm kızların sevgilisine hasta olduğunu , sürekli gözleriye yediğini söyleyen bir vardı pazar gecesi saat 00:00 doğru açılan konu 2 saat kaldı. kapandı 1 saat sonra gereken cezalar verildi. tabi bu konu gibi değildi. kaç kişi yorumladı , haddi hesabı yoktu.sevgilisiyle msnde konuşan biri oldu falan .sanıyorum fake konuydu sabaha karşı 3 te ban yemiştim. dikkat etmek lazım

:KK60::KK60::KK60:

kiz biz terapiye birlikte mi gidecez

ilginc.............

X