bende doğurdduuuuum

rabbim evladın ile sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin inş.
meleğinle uzun bir hayat nasip etsin allah.
hayırlı evlatlar olurlar inş.
gerçekten bende çok korkuyorum sezeryandann
amin canım rabbim seni de kurtarsın
çok güzel hikayen bebeğinde çok tatlı sağlıklı mutlu günler yaşayın inş allahım benide bebeğimi de sağlıkla kurtarsın inş bende burada doğum hikayemi yazayım inş
yaz yaz okuyak tatlım

he valla elimizdemiydi sankimlmaz:

maşşalah nazar değmesin cnm çok şeker allah bağışlasın hep mutlu olun her hikaye gibi yine ağladım offf

ay gözlerim doldu maşallah RABBİM analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olsun işallah darısı tüm isteyenlerin başına olsun :Saruboceq::Saruboceq:

Ağlamamak için zor tuttum kendiimi. Darısı bana ve bizler inşallah. Amin
Sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum bebişinee

Anlamadığım şeyler var. Birincisi sen genel anestezi istemiyorum demene rağmen hasta haklarını hiçe sayarak nasıl genel anestezi uygulayabildiler? Ben olsam dava açardım. Resmen insan yerine konmamışsın. Devlet hastanesinde mi doğum yaptın? Keşke doğumdan önce bu konuları doktorunla konuşsaymışsın. ıkinci anlamadığım konu ise önce genel anestezi oldum demişsin sonra epiduralden dolayı başım ağrıdı demişsin. Genel anestezi olduysan epiduralden dolayı nasıl başın ağrıyabilir onu da anlamadım açıkçası.

canım bnim yanliş okumuşsun galiba
bn genel istemedim ve onlarda zaten yapmadılar,
ilk başta eidural oldum ama uyuşmadım...biliyosun böyle bi ihtimlade var
sonra genel yaptılar uyuşmadım için.
bn sonradan epiduralin yan etkilerinide çektim
anladınmı:) yani hem epidural hem genel oldum
bide özel hastaneydi devlet değil:)

Son düzenleme:
sen bebeğini eline aldığını anlatınca çok duygulandım.. inşallah bize nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…