amin canım rabbim seni de kurtarsınrabbim evladın ile sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin inş.
meleğinle uzun bir hayat nasip etsin allah.
hayırlı evlatlar olurlar inş.
gerçekten bende çok korkuyorum sezeryandann
yaz yaz okuyak tatlımçok güzel hikayen bebeğinde çok tatlı sağlıklı mutlu günler yaşayın inş allahım benide bebeğimi de sağlıkla kurtarsın inş bende burada doğum hikayemi yazayım inş
çok tatlısın. allah sıpanı sana bağışlasın. allah her gününe onun gülücüğüyle anne demesiyle uyanmayı nasip etsin. acısını hiç göstermesin.
çok güldüm valla benimde çok zor oldu doğumum bende çok bağırmıştım. doktorlar hakkımızı helal etmiyoz demişler. desinler oğluşum yanımda yaa
maşşalah nazar değmesin cnm çok şeker allah bağışlasın hep mutlu olun her hikaye gibi yine ağladım offf
gözünüz aydın, hayırlı olsun
Anlamadığım şeyler var. Birincisi sen genel anestezi istemiyorum demene rağmen hasta haklarını hiçe sayarak nasıl genel anestezi uygulayabildiler? Ben olsam dava açardım. Resmen insan yerine konmamışsın. Devlet hastanesinde mi doğum yaptın? Keşke doğumdan önce bu konuları doktorunla konuşsaymışsın. ıkinci anlamadığım konu ise önce genel anestezi oldum demişsin sonra epiduralden dolayı başım ağrıdı demişsin. Genel anestezi olduysan epiduralden dolayı nasıl başın ağrıyabilir onu da anlamadım açıkçası.
epidural ne ola kiiii:uhm:
sen bebeğini eline aldığını anlatınca çok duygulandım.. inşallah bize nasip olur..
anestezi canıım..belden aşasını uyuşturuyolar.bayılmıyosun::::)
lokal anestezi uygulanıo yani hmm bende öyle yaptırım bari ilerde görürüm hem :dance:
yaptır canım:::)burayada yazmayı unutma..
ohhooo ben evlenip doğurup buraya yazana kadar seninki kocaman olur sen tekrar yaparsın çocuk be canım o kadar çok var yanikaydirigubbakcemile3
o zaman bn 3.yü yaparım seninkine arkadaş:))))
inş. ogünleride görürük canımmm