CANIM BENDE SENİNLE AYNI DUYGULARI YAŞADIM HEMDE DEFALARCA BEN DÖRT DEFA AŞILAMA YAPTIRDIM BELKİ KONUMU OKUMUŞSUNDUR BENİMDE PSİKOLOJİM ÇOK BOZUK BİR DEFADA TÜP BEBEK YAPTIRDIM AMA OLMADI İŞTE ÇOK MUTSUZUM AMA BAK BURDA DERTLERİMİ PAYLAŞMAYA BAŞLADIĞIMDAN BERİ KENDİMİ DAHA İYİ HİSSETMEYE BAŞLADIM SENDE BURDA PAYLAŞMAYA DEVAM ET CNM TABİKİ ÇOK ZOR ASLA UNUTULMUYOR O AKLINDAN ÇIKMIYOR AMA GÜN GEÇTİKÇE NELER YAŞANIYOR HEMEN YIKILMA BENCE SONRA TEDAVİLERİNDE BENİM GİBİ ÇOK YIKILIRSIN İSTERSEN BANA YAZILANLARIDA OKU BAK HERKES ÇOK GÜZEL YAZILAR YAZIYOR KENDİNE İYİ BAK CANIM AYNI ZAMANDA BENDE HATAYDAYIM SEN ADANA DAMI OTURUYOSUN CANIM İSTERSEN KONUŞABİLİRİZ SENİNLE AMA BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM Kİ BU GÜNLERİ ATLATALIM İNŞALLAH SENDE BENDE VE TÜM BEBEĞİ OLMAYANLAR Bİ GÜN İSTEDİLERİNE KAVUŞURLAR HAYIRLISI İLE :1hug::enbuyukkk:
canım arkadaşım üzülme dicem ama bende biliyorum anlamsız.keşke elimizden bişeyler gelse de yapabilsek.canım arkadaşım bu sefer olmadı ama yılmak yok ümitsizliğe kapılmak yok.demekki vakti saati gelmemiş canım.rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sana ve tüm aleme faydalı evlatlar nasip etsin inşallah.allaha emanet ol.dualarımdasın canım arkadaşım.
canım geçen ay benimde ilk aşılamam tutmadı.bende rahim filmi çektirmedim benimde eşimde hareket azlığı vardı.bu sabah ikinci aşılamam yapıldı canım ve çok umutluyum bu sefer.doktorumda öyle konuıştu.inşallah bugün yapılan tutmuştur.3.ye cesaretim klmaz benimde inşallah seninde 2.tutacak ve beraber hamileyiz haberini yazıcaz buraya bizde cnm.ümidini kaybetme ilk sefer ağlayarak girdim sonucu alınca da çok ağladım ama bugün tam tersiydi.durup dururken içime sevinç doğdu inan nedenini bende anlayamadım.sakın üzülme cnm eminim vakti saati var ve bizde anne olucaz.2.si içinde bol şans sanada...:1hug:
İnşallah herkes dilediğine kavuşur, bizi yaradan bizi nasıl yarattıysa bizden olanı ne zaman yaratacağını da bilir... Morallerimizi bozmak bizi bebişlerimizden biraz daha uzaklaştırır sadece... Allah herkes hakkında hayırlısını versin.
süar bu sayfadan haberleşelim mi seninle eğer sende istersen.hemen hemen hergün işyerimdende giriyorum fırsat buldukça.sonuçlarımızı falanda konuşuruz bu sayfadan dertleşiriz hem:teselli:.[/QU
merhaba canım olur tabi haberleşelim bende hergün işyerinde çok rahat giriyorum nete
selam arkadaşlar bende ist.da yaptırmıştım tutmamıştı ümidimi kaybetmiştim ki arkadaşım ankarada yaptırdı bende yaptırdım ve tuttu ama inanın doktorda çok önemli önceki yaptırdığımla hiç alakasıı yok ve doktoruma çok güvendim bana çok güven verdi ankarada yaşayanların o doktora gitmesini öneririm ALLAH razı olsun çokta ilgili birde piskoloji çok önemli olmuycak demeyin kendinizi hazırlayın bebeğinizin olcağına kendiniz inanın ALLAH herkeze nasip etsin inşallah en yakın zamanda sizlerinde güzel haberlerini burdan alırız inşallah
suarcim allah ikincide nasip eder insallah ..kismetse ikincisi ne zaman???[/QUO
canım ben buay başlıyacağımı düşünüyordum vakit kaybetmemek için ama olmadı malesef doktorum bu cuma kan testi yaptırmamı istedi inşallah birdahaki regl dönemimde hamen başlarım
selam arkadaşlar bende ist.da yaptırmıştım tutmamıştı ümidimi kaybetmiştim ki arkadaşım ankarada yaptırdı bende yaptırdım ve tuttu ama inanın doktorda çok önemli önceki yaptırdığımla hiç alakasıı yok ve doktoruma çok güvendim bana çok güven verdi ankarada yaşayanların o doktora gitmesini öneririm ALLAH razı olsun çokta ilgili birde piskoloji çok önemli olmuycak demeyin kendinizi hazırlayın bebeğinizin olcağına kendiniz inanın ALLAH herkeze nasip etsin inşallah en yakın zamanda sizlerinde güzel haberlerini burdan alırız inşallah
benımde ilk aşılama tutmadı
canım inşallah sağsağlim bebeğini kucağına alırsın