bende çok üzgünüm

teşekkür ederim desteğin için allahım seni ve tüm isteyenleri biran önce bebişlerine kavuştursun

canım arkadaşım üzülme dicem ama bende biliyorum anlamsız.keşke elimizden bişeyler gelse de yapabilsek.canım arkadaşım bu sefer olmadı ama yılmak yok ümitsizliğe kapılmak yok.demekki vakti saati gelmemiş canım.rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı sana ve tüm aleme faydalı evlatlar nasip etsin inşallah.allaha emanet ol.dualarımdasın canım arkadaşım.

canım desteğin için çok teşekkür ederim allah senden ve diğer arkadaşlardan razı olsun yılmak yok bugün gidip tekrar yumurta takibine başlıyorum,
ALLAHIM hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

canım geçen ay benimde ilk aşılamam tutmadı.bende rahim filmi çektirmedim benimde eşimde hareket azlığı vardı.bu sabah ikinci aşılamam yapıldı canım ve çok umutluyum bu sefer.doktorumda öyle konuıştu.inşallah bugün yapılan tutmuştur.3.ye cesaretim klmaz benimde inşallah seninde 2.tutacak ve beraber hamileyiz haberini yazıcaz buraya bizde cnm.ümidini kaybetme ilk sefer ağlayarak girdim sonucu alınca da çok ağladım ama bugün tam tersiydi.durup dururken içime sevinç doğdu inan nedenini bende anlayamadım.sakın üzülme cnm eminim vakti saati var ve bizde anne olucaz.2.si içinde bol şans sanada...:1hug:

İnşallah herkes dilediğine kavuşur, bizi yaradan bizi nasıl yarattıysa bizden olanı ne zaman yaratacağını da bilir... Morallerimizi bozmak bizi bebişlerimizden biraz daha uzaklaştırır sadece... Allah herkes hakkında hayırlısını versin.

canım inşallah içindeki sevinçini hiç bir zaman kaybetmezsin ve bebeğini kucağına alırsın

desteğin için çok teşekkür ederim arkadaşım sağol

süar bu sayfadan haberleşelim mi seninle eğer sende istersen.hemen hemen hergün işyerimdende giriyorum fırsat buldukça.sonuçlarımızı falanda konuşuruz bu sayfadan dertleşiriz hem:teselli:.​

Cano77 hiçmi çektirmedin rahim filmi keşke çektirseydin.
Ya tüpler kapalıysa aşılama boşa gider canım ya.
Bu denemenin sonucu olumlu olurda gerek kalmaz umarım.

selam arkadaşlar bende ist.da yaptırmıştım tutmamıştı ümidimi kaybetmiştim ki arkadaşım ankarada yaptırdı bende yaptırdım ve tuttu ama inanın doktorda çok önemli önceki yaptırdığımla hiç alakasıı yok ve doktoruma çok güvendim bana çok güven verdi ankarada yaşayanların o doktora gitmesini öneririm ALLAH razı olsun çokta ilgili birde piskoloji çok önemli olmuycak demeyin kendinizi hazırlayın bebeğinizin olcağına kendiniz inanın ALLAH herkeze nasip etsin inşallah en yakın zamanda sizlerinde güzel haberlerini burdan alırız inşallah

suarcim allah ikincide nasip eder insallah ..kismetse ikincisi ne zaman???

hangı hastanede hangi doktor çok sevindim Allah bizede nasir eder inşallah

jine klinik sedat cömert aşılama maya tüp bebekte yapıldı ben ankarada yaşamıyorum ama doktorumuda değişmedim doğumuda orda düşünüyorum

canım inşallah sağsağlim bebeğini kucağına alırsın

canım inşallah sağsağlim bebeğini kucağına alırsın

sağol darısı başınıza ben ikiz bekliyorum ALLAH izin verirse inşallah kucağıma alcağım günleri bekliyorum tutsada 9 ay boyunca hep tedirgin oluyo insan hareklerini bekliyorum biraz hareket olmasa telaşlanıyorum sanırım çok isteyince böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…