süar'cım geçmiş olsun...üzülme desem de üzüleceğini biliyorum...benim de ilk aşılamam tutmadığında yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam...inş.bir dahaki sefere diyelim...mevla görelim neyler neylerse güzel eyler arkadaşım.
üzülme be bitanem ne yapalım demkki daha vakti saati gelmemiş sağlık olsun bidaha denersin ben de 2. aşılamamı olcam bende çok üzüldüm ağladım ama ne çare ağlamayla bebek olsaydı ben ooooo kaçtane doğururdum sen allaha dua et allahım isteyen herkese nasip etsin
hayırlısı böyleymiş demekki canım allahım en kısa zamanda hepimize anne olabilmeyi nasip etsin
CANIM SANA NE KADAR ÜZÜLME DESMEDE BİLİYORUM Kİ BUNU DİLE SÖYLEMEK ÇOK KOLAY İCRAATTI ZOR HAYATIM BENİM AMA OLSUN HAYIRLISI OLSUN ALLAH ÇOK BUYUKTUR O UMUTLARIN EN BİTTİGİ YERDE HİŞT DUR BAKALIM BEKLE SABRET DEYİP AL İŞTE MUCİZEN SENDE SENİN İÇNDE DİYİP SENİ SEVİNDİRİOYR ONA SIGIN CANIM ONA DUA ET ALALHIM BENİ SENDEN BAŞKA KİMSELERE HİÇBİR KONUDA MUHTAÇ KILMA DE YUCE RABBİM EMİNKİ EN YAKIN ZXAMANDA SANA BİR TANE BELKİD EÇİFT TANE NASİP EDECEKTİR ALAH ÇOK BUYUK ONU KENDİNE DOST EDİNDİNMİ ONA BİR ADIM ATTIN MI O SENİN KALBİNİN EN DERİNİNDE OLUR SENİ DUYAR YUCE RABBİM TEz VAKİTTE SAGLIKLI SIHHATLİ ELİ AYAGI DÜZGÜN HAYIRLI ÖMRÜ BEREKETLİ İMAN LI HM BU DÜNYADA HEMD EÖBÜR DÜNYADA YUZUNU GÜLDÜRECEK EVLATLAR NASİPE TSİN AMİN İNŞAALLAHHHHHHHHHHHHH
canım çok üzüldüm her zaman söyledigim gibi allah herşeyin hayırlısını versin allah eşine ve sana huzur versin daha sonrada nurtopu gibi bir bebek versin kendine dikkat et ve her zaman güçlü ol herşey olacağına varır öpüyorum
teşekkür ederim canım allah razı olsun dileklerin ve ettiğin dualar için
sende inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım
çok üzgünüm arkadaşlar ilk aşılamam tutmadı
canım hakkımızda hayırlısı olsun be gülüm..napalım bundada vardır bir hayır..pes etmek yok yola devam ...bak bana 4. aşılamanın startını verdim...inşallah olacak bir gün moralimizi yüksek tutalım
canım uzulme demıycem cunku desemde uzuleceksın adanada hangı dr gıdıyosun ıyıce arastır ama dr konus rahım fılmı cektır inş bu sefer yuzun guler
çok üzgünüm arkadaşlar ilk aşılamam tutmadı
CANIM, RAHİM FİLMİ ÇEKİLMEDEN MİAŞILAMA YAPTILAR?
ASLINDA ÖNCE FİLM ÇEKİLMESİ GEREKİYOR.
YOKSA,TÜPLER TIKALIYSA FALAN AŞILAMA İŞE YARAMIYOR ÇÜNKÜ..
BU ARADA, SİZİN HER HANGİBİ PROBLEMİNİZ VAR MIYDI CANIM, EŞİNDE YA DASENDE?[/COL
evet canım rahim filmi çekilmedi bana doktorum sadece ultrasonla baktı ben senin için şimdilik gerek görmüyorum önermiyorumda dedi o şekilde aşılama yapıldı.
benim eşimde sperm hareket azlığı var başka bir problem yok
Benimde aşılamam tutmamışşş((