• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende çene kaymasi mi var?

14 yaşımdan 16 yaşıma kadar diş teli kullandım. Ama telleri çıkarınca üst dişlerim yana doğru kaydı. Ne zaman fotoğraf çeksem ağzım yamuk çıkıyor. Bazen yemek yerken çene eklemim de acıyor. Sizce çene kayması olabilir mi? Daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı?
Ben üst çene değil de alt çenin bi tık öne geldiğini farkettim bunda diş teli kullanmış olmanız çene bozukluğunu düzeltmez ama çene yapısını düzeltmek için ayrı bi aparat takılıyor çeneye

Benim yuzumden tartismayin🙃
Ben kendimde de kusur gormuyorum hic deyince bana dedi o kendine guzel bakiyorsundur diye.yoksa cene yamuk olsa da bu kisiyi cirkin yapmaz.cenesi gayet guzel ayrica sivri ne guzel.millet dolguyaptiriyo o cene oyle olsun diye.dolguyla bile duzelir belki egrilik varsa da ben goremedim ama🤭
ben siz gormediniz diye guzel bakiyorsunuz dedim. Normalde her seyi guzel goren insanlara soylenir o laf. Konu sahibinin cenesinde egrilik var dedim, kendisi cirkin demedim ki. Hem zaten kendisi sordu egriligi. Konu baska konu olsa degil cenesini, dıs gorunusuyle ilgili bir sey demem. Zaten duzelmeyecek sorun degil ki. Simdiki doktorlar yuz nakli bile yapiyor, cene mi duzeltmeyecek. Sadece bir seye seviniyorum, konu sahibi zamaninda fark etti. Zamaninda sorunu varsa çozecek. Hem bu konu neden bu kadar uzandi onu anlamadim )))

Agzınız da kayıyor gibi geldi bana. Cenenızın kayması kuvvetle muhtemel🤐

Tahminen dr olan biri bile fotoya bakıp teşhis koyamaz.
Bir uzmana görünseniz, tam teşhis koydurup gerekirse tedavi olsanız daha doğru olur bence

Back