• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende çene kaymasi mi var?

14 yaşımdan 16 yaşıma kadar diş teli kullandım. Ama telleri çıkarınca üst dişlerim yana doğru kaydı. Ne zaman fotoğraf çeksem ağzım yamuk çıkıyor. Bazen yemek yerken çene eklemim de acıyor. Sizce çene kayması olabilir mi? Daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı?
Evet canım bir agiz ve cene cerrahisine gozuk mutlaka. Bariz bir sapma var.

Iyi de kafasini yan tutuyo duz tutmuyo ki
kafa ne kadar yan dursa da çene o kadar kaymaz. agiz ve burun hisseye dikkat etseniz demek istediyimi anlarsiniz. resime ilk baktigimda çenenin yana kaymasini aninda hiss ettim. Yaşi kucuk daha, doktor yardimiyla duzelir. Her halde dis telinden kaynakli kaymistir. Öncesinde yoktur diyordu.

Bacım önceki konundan da benzer şekilde fiziginle ilgili problemlerinden bahsetmistin. anladığım,tahmin ettiğim kadarıyla güzel birisin. Kendine bu kadar dert arama bak sen :) hepimiz aynıyız hepimiz :21:
Teşekkür ederim ❤

Bana çenende değil de alt dudağında bir asimetri problemi var gibi geldi. Kaldı ki dudak en çok hareket eden uzuvlarımızdan olduğu için zamanla çoğu insan dudak asimetrisi yaşayabiliyor. Kimilerinde ise doğuştan oluyor. Ancak dolgu vs ile giderilebilen basit bir işlem bu.

Yine de tabii biz ne dersek boş, bir çene cerrahisine görünün ki probleminiz neyse o doğrultuda bir çözüme yönelin..

kafa ne kadar yan dursa da çene o kadar kaymaz. agiz ve burun hisseye dikkat etseniz demek istediyimi anlarsiniz. resime ilk baktigimda çenenin yana kaymasini aninda hiss ettim. Yaşi kucuk daha, doktor yardimiyla duzelir. Her halde dis telinden kaynakli kaymistir. Öncesinde yoktur diyordu.
Valla ben farkedemedim.kimbilir benim.nerelerim yamuk da farketmiyom

fotoğrafla anlaşılmazki bazen fotolarda benimde ağzım gözüm yamuk çıkıyor ama bir sorunum yok.siz bence doktora bir görünün.

İyi de siz neden böyle konu sahibinin moralini bozuyorsunuz ki? Eğrilik olduğu belli, güzel gören güzel görür vs...
yardımcı olmak yerine Moral bozmaya gelmişsiniz sanki.
Moral bozacak bir sey yok.
Cenesiyle ilgili soru sordu cevap yazdim.
Duzelmeyecek bir sorun degil.
Sadece doktora gitmesini istiyorum o kadar.
Yalandan bir sey yok diyemem.
Yaşi kucuk, bazi kendini bilmez insanlarin dalga hedefi olmasini istemiyorum.
Ayrica guzel bakan guzel gorur cumlesinde kotu bir sey yok.
Konu sahibi cenesindeki sorunu gormus ki boyle bir konu acti.
Ben gerceyi soylemekle konu sahibine yardim ola bilirim bir tek.

Moral bozacak bir sey yok.
Cenesiyle ilgili soru sordu cevap yazdim.
Duzelmeyecek bir sorun degil.
Sadece doktora gitmesini istiyorum o kadar.
Yalandan bir sey yok diyemem.
Yaşi kucuk, bazi kendini bilmez insanlarin dalga hedefi olmasini istemiyorum.
Ayrica guzel bakan guzel gorur cumlesinde kotu bir sey yok.
Konu sahibi cenesindeki sorunu gormus ki boyle bir konu acti.
Ben gerceyi soylemekle konu sahibine yardim ola bilirim bir tek.
Tabiki “güzel gören güzel görür “ cümlesi olumlu bir cümle ☺️ Ama ben olsam alınabilirdim mesela, hassas bir konu çünkü bir de konu sahibi foto koyup sormuş alınabilir diye düşündüm.

Tabiki “güzel gören güzel görür “ cümlesi olumlu bir cümle ☺ Ama ben olsam alınabilirdim mesela, hassas bir konu çünkü bir de konu sahibi foto koyup sormuş alınabilir diye düşündüm.
Guzel goren guzel gorur cumlesinden her kesin kotu baktigi anlami da cika bilir ama ben tam farkli anlamda dedim. Niyetim kotu olsa konu sahibin yuz hatlarini filan elestirirdim, agzin boyle, burnun şoyle, suratin filan. Ama sadece cenede egrilik var dedim o kadar. Baska bir yorumcu ALLAH askina egrilik filan yok deyince mecbur kaldim yazdim.

Guzel goren guzel gorur cumlesinden her kesin kotu baktigi anlami da cika bilir ama ben tam farkli anlamda dedim. Niyetim kotu olsa konu sahibin yuz hatlarini filan elestirirdim, agzin boyle, burnun şoyle, suratin filan. Ama sadece cenede egrilik var dedim o kadar. Baska bir yorumcu ALLAH askina egrilik filan yok deyince mecbur kaldim yazdim.
Benim yuzumden tartismayin🙃
Ben kendimde de kusur gormuyorum hic deyince bana dedi o kendine guzel bakiyorsundur diye.yoksa cene yamuk olsa da bu kisiyi cirkin yapmaz.cenesi gayet guzel ayrica sivri ne guzel.millet dolguyaptiriyo o cene oyle olsun diye.dolguyla bile duzelir belki egrilik varsa da ben goremedim ama🤭

Back