- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
- Konu Sahibi ticaretcikiz
Türkiye'de sigortadan faydalanarak gidebileceksin, ihmal etme yoksa benimki gibi ilerlemiş olur.Benim cenemden de kirt kirt sesler geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkiye'de sigortadan faydalanarak gidebileceksin, ihmal etme yoksa benimki gibi ilerlemiş olur.Benim cenemden de kirt kirt sesler geliyor
Arkadas ben mi gormuyom yok bisiy cene isteNasil yok
Iyi de kafasini yan tutuyo duz tutmuyo kiyana kaymiş. yalandan bir sey yok mu diyeyim?
Düz tuttum ve çenemden bazen kutür kutur sesler geliyorIyi de kafasini yan tutuyo duz tutmuyo ki
AA bak bu gece dişlerini sıktığın için olabilir. Bende de oluyordu o ses plak kullandım ve geçti. Sen bence bir çene cerrahına ya da diş doktoruna görün derim.Düz tuttum ve çenemden bazen kutür kutur sesler geliyor
Evet canım bir agiz ve cene cerrahisine gozuk mutlaka. Bariz bir sapma var.14 yaşımdan 16 yaşıma kadar diş teli kullandım. Ama telleri çıkarınca üst dişlerim yana doğru kaydı. Ne zaman fotoğraf çeksem ağzım yamuk çıkıyor. Bazen yemek yerken çene eklemim de acıyor. Sizce çene kayması olabilir mi? Daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı?
kafa ne kadar yan dursa da çene o kadar kaymaz. agiz ve burun hisseye dikkat etseniz demek istediyimi anlarsiniz. resime ilk baktigimda çenenin yana kaymasini aninda hiss ettim. Yaşi kucuk daha, doktor yardimiyla duzelir. Her halde dis telinden kaynakli kaymistir. Öncesinde yoktur diyordu.Iyi de kafasini yan tutuyo duz tutmuyo ki
Teşekkür ederim ❤Bacım önceki konundan da benzer şekilde fiziginle ilgili problemlerinden bahsetmistin. anladığım,tahmin ettiğim kadarıyla güzel birisin. Kendine bu kadar dert arama bak sen :) hepimiz aynıyız hepimiz
Valla ben farkedemedim.kimbilir benim.nerelerim yamuk da farketmiyomkafa ne kadar yan dursa da çene o kadar kaymaz. agiz ve burun hisseye dikkat etseniz demek istediyimi anlarsiniz. resime ilk baktigimda çenenin yana kaymasini aninda hiss ettim. Yaşi kucuk daha, doktor yardimiyla duzelir. Her halde dis telinden kaynakli kaymistir. Öncesinde yoktur diyordu.
guzel bakan guzel gorur derler. siz de guzel bakiyorsunuz her halde :)Valla ben farkedemedim.kimbilir benim.nerelerim yamuk da farketmiyom
İyi de siz neden böyle konu sahibinin moralini bozuyorsunuz ki? Eğrilik olduğu belli, güzel gören güzel görür vs...guzel bakan guzel gorur derler. siz de guzel bakiyorsunuz her halde :)
Moral bozacak bir sey yok.İyi de siz neden böyle konu sahibinin moralini bozuyorsunuz ki? Eğrilik olduğu belli, güzel gören güzel görür vs...
yardımcı olmak yerine Moral bozmaya gelmişsiniz sanki.
Tabiki “güzel gören güzel görür “ cümlesi olumlu bir cümle Ama ben olsam alınabilirdim mesela, hassas bir konu çünkü bir de konu sahibi foto koyup sormuş alınabilir diye düşündüm.Moral bozacak bir sey yok.
Cenesiyle ilgili soru sordu cevap yazdim.
Duzelmeyecek bir sorun degil.
Sadece doktora gitmesini istiyorum o kadar.
Yalandan bir sey yok diyemem.
Yaşi kucuk, bazi kendini bilmez insanlarin dalga hedefi olmasini istemiyorum.
Ayrica guzel bakan guzel gorur cumlesinde kotu bir sey yok.
Konu sahibi cenesindeki sorunu gormus ki boyle bir konu acti.
Ben gerceyi soylemekle konu sahibine yardim ola bilirim bir tek.
Guzel goren guzel gorur cumlesinden her kesin kotu baktigi anlami da cika bilir ama ben tam farkli anlamda dedim. Niyetim kotu olsa konu sahibin yuz hatlarini filan elestirirdim, agzin boyle, burnun şoyle, suratin filan. Ama sadece cenede egrilik var dedim o kadar. Baska bir yorumcu ALLAH askina egrilik filan yok deyince mecbur kaldim yazdim.Tabiki “güzel gören güzel görür “ cümlesi olumlu bir cümle ☺ Ama ben olsam alınabilirdim mesela, hassas bir konu çünkü bir de konu sahibi foto koyup sormuş alınabilir diye düşündüm.
Benim yuzumden tartismayinGuzel goren guzel gorur cumlesinden her kesin kotu baktigi anlami da cika bilir ama ben tam farkli anlamda dedim. Niyetim kotu olsa konu sahibin yuz hatlarini filan elestirirdim, agzin boyle, burnun şoyle, suratin filan. Ama sadece cenede egrilik var dedim o kadar. Baska bir yorumcu ALLAH askina egrilik filan yok deyince mecbur kaldim yazdim.