- 28 Ekim 2019
- 320
- 78
- 18
- 26
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
evet biraz yamuk gibi ama acaba fotografta olan birsey mi bir kac kisiden duymustum aynada ve fotografta agzim yamuk cikiyor diye.14 yaşımdan 16 yaşıma kadar diş teli kullandım. Ama telleri çıkarınca üst dişlerim yana doğru kaydı. Ne zaman fotoğraf çeksem ağzım yamuk çıkıyor. Bazen yemek yerken çene eklemim de acıyor. Sizce çene kayması olabilir mi? Daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı?
Allah askina ne eğriliği bisiy yok..Çenede eyrilik oldugu belli.
Doktorunuzla konustunuz mu peki?
yana kaymiş. yalandan bir sey yok mu diyeyim?Allah askina ne eğriliği bisiy yok..
Nasil yokAllah askina ne eğriliği bisiy yok..
Çenede eyrilik oldugu belli.
Doktorunuzla konustunuz mu peki?
Normalde dis teli ceneyi duzeltir diye biliyorum , bende taktim gelecek Ay cikartacam ama hic oyle bisey olmadi , onceleri nasildi ??
Doktora gidin bence de, fotoğraflarda böyle çıkıyor olabilir belki normalde düzdür başınızı falan eğiyorsanız böyle çıkıyordur aynada nasıl görüyorsunuz
Derken?Yetti gari
bende de aynada baktigimda kaşimla gozumde sorun yok ama resimlerde gozumle kasimin biri yukarida, digeri asagida. Bence dikkat etmediyiniz icin farketmemistiniz. Bi doktora gozukun bence.Doktoruma uzun süredir gitmiyorum
Hiç farketmemistim ama temmuz ayında cekindigim fotoda farkettim ağzımın yamuk ciktigini
Aynada normal ama fotolarda böyle çıkıyor anlamadım ben de
Bende şu an çene kayması var ama fotolarda anlaşılmıyor. Film çektirdim tedavi olmam lazım ama bayağı maaliyetli bulunduğum ülkede, şu an askıya aldım. Sorunlarıma gelince bazen ağzımı açmak istediğimde birden kilitlenme yaşayabiliyorum ve alt çene egzersizi ve sonrasında ağrı ile normale dönüyor. Bazen ağzımı açıp kapadığım zaman kırt kırt sesler geliyor.
Artık ne zaman tedaviye başlarım bilmiyorum.
Öyle yapacağım bir de doktora gitmek en iyisiBence yamuk değil. Dümdüz ön profilden çekilmemişsin ki bu fotoğrafı. Arkadaşın soldan sana yaslandığı için sen hafif sağa eğmişsin çene hafif solda duruyor doğal olarak. Ekstradan örtü de yanıltabilir. Çünkü bir tarafı biraz geriden katlasan sanki o profilden yanağın daha uzunmuş gibi durur. Bone ve boğazlı kazakla dümdüz karşıya bakarak fotoğraf çekilip öyle bir bak bence kendine.
Teşekkür ederim :)Dis Hekimligi Fakultesinin Cene cerrahisi bolumune gitmelisin. En saglikli cevabi onlar verir.
Sevgiyle kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?