• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende büyü mü var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hebelehubele22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
1
0
86
İstanbul
20 yaşındayım bu zamana kadar adam akıllı bi ilişkim olmadı konustuklarimla bi şekilde cok sürmeden bitiyo üstelik cidden sorunun bende olduğunu düşünmüyorum çünkü trip filan atmiyorum muhabbetim sıkıcı değil çirkin bi kiz da degilim ciddi ciddi üzerimde büyü mü var diye düşünmeye başladım. Sizce bendeki sorun ne olabilir ?

Yahu ne alakası var büyüyle yaşında 20 yani pes dedim.

Güzellik görecelidir, sohbetin kimine hoş gelir kimini sıkar, güzelsindir ama bi'çekiciliğin yoktur, karşına doğru insan çıkmamıştır vs vs.

Bunların hepsi kesin tamam dersen evet kesin büyü var, şu büyü de olmasa her olumsuz gördüğünüz şeyi neye bağlayacaksınız acep:110::110:

20 yaşındayım bu zamana kadar adam akıllı bi ilişkim olmadı konustuklarimla bi şekilde cok sürmeden bitiyo üstelik cidden sorunun bende olduğunu düşünmüyorum çünkü trip filan atmiyorum muhabbetim sıkıcı değil çirkin bi kiz da degilim ciddi ciddi üzerimde büyü mü var diye düşünmeye başladım. Sizce bendeki sorun ne olabilir ?

Canım bende büyü olduğunu sanmıyorum doğru insan değildir buzamana kadar tanıştıkların eğer bi düşmanın falan varsa bilemem belki kısmetin bağlansın diye bişeyler yapmıştır insan aklına gelir o zaman böyle şeyler

yavv arkadaşım daha yaşın kaç başın kaç 18-19-20 yaşında zaten ciddi ilişki olması tuhaf asıl..

Mukemmel misin yani? Hic mi kusurun, sorunun yok? :44:
Buyuye gelinceye kadar insan ozelestiri yapar mesela. Kendinde hic sorun bulmayan insan suclayacak cok sey bulur. Ben kendine ayna tutmayan insanlardan hoslanmam mesela. Kadin ya da erkek. Karsina cikanlar da oyle olabilir. :ssz:

Sanki 40 yaşına gelmişsin de hayatına kimse girmemiş gibi yazmışsın. Daha 20 yaşındasın bu yaşta ne ciddi ilişkisi.Ciddi ilişkiden önce okuyor musun okulun bitti mi mesleğin var mı işin var mı bunları düşün geleceğini garantiye al sonra bak nasıl kapında diziliyorlar.

derdin bu mu şimdi 20 yaş koca derdine düşmek için çok erken değil mi ?

herşeyini tamamladın da bunu mu dert ediyosun ?

20 yaşındaki bi kızın derdi derslerini geçebilmek iyi bir iş bulabilmek kendini geliştirmek olmalı

evet canım 20 yaşında bekar kaldığın için sende büyü var ne garip insanlarımız var ya daha çok gençsin ne büyüsü sanki 50 yaşındasında güzelim

Yok artık daha 20 yaşındasın.
Yahu 28 yaşıma kadar ciddi ilişki yaşamadım. Yakınlık hissedemedim kimseye eşimle tanıştım ve evlendim ama o zamana kadar da hiç büyü mü var kısmetim mi kapalı düşünmedim bile.
Benden niye kaçıyorlar diye düşünüp kendine stres yapma kendin gibi rahat ol. Belki de kendini kasıyorsundur. Giden gitsin sen içini ferah tut. Daha yolun çok başındasın.

Daha 20 yaşındasın acelen ne be güzelim gören de evde kaldın sanacak. Daha zaten yeni yeni birileriyle konuşmaya başlamış olman lazım. Karşındaki insanlar o anlamda elektrik alamayabilirler sen kendine göre güzelsindir sohbetin iyidir tamam ama tüm bunar karşındakinin senden hoşlanması aşık olması için nedenler değildir o çok başka bir şey erkekler her güzel sohbeti hoş kızdan elektrik alıp aşık olsalar her konuştukları kızla çıkarlardı o zaman. Size göre güzel olmayan biri biriyle çıkabilir çünkü ondan elektrik alan biri olmuştur. Bence acele etme zamanını bekle doğru insanı bekle önemli olan zamanı değil doğru insanı bulmak. Daha yaşın çok genç gez eğlen takma bunları hele büyü filan ne alakası var.

Sende büyü var canim. Büyünün bozulmasi icin sana bir Tarif vericem:
1 elma,
1 armut,
1 muz,
1 kase yogurt,
1 tatli kasigi bal veya pekmez
1 tatli kasigi kuru üzüm..
Bunlari karistirip, öglen yemegi olarak yiyorsun canim.. aninda büyü bozuluyor... Ve karsina beyaz atli prensin cikiyor :D

güzel bir kızsın
henüz 20 yaşında bir çıtırsın
muhabbetin akıcı
tripsiz neşeli bir insansın
ancak ilişkilerin yürümüyor
:50::50::50::50:
başına gelen her olumsuzluğu başkasından yada birşeylerden bildiğin için olabilrmi
?????????????????
böyle bir konuyu büyüye dayandırdığına göre
bence asıl sorunun
kendi eksiklerini görmemen den kaynaklı
kendi gözünle sen kimsin
bunu zaten belirtmişsin
ama birde
yürümeyen ilişkilerinin gözünde
sen kimsin
buna dikkat et
:34:

cııkksss büyü yok. :122:
megolaman olabilirsin ama :1:

yok yok, sıkıntı yapman gereken bi durum yok bence arkadasım..

Son düzenleme:
Sende büyü var canim. Büyünün bozulmasi icin sana bir Tarif vericem:
1 elma,
1 armut,
1 muz,
1 kase yogurt,
1 tatli kasigi bal veya pekmez
1 tatli kasigi kuru üzüm..
Bunlari karistirip, öglen yemegi olarak yiyorsun canim.. aninda büyü bozuluyor... Ve karsina beyaz atli prensin cikiyor :D

bunu on kişiye yollamazsa büyü bozulmaz ama :1: bunlar hep o mesajları on kişiye gödermediğimizden oluyor:43::43::43:

mesela neden büyü yapılmış olabilir?
Kim Yapmış olabilir?
direk büyü geldiyse aklına şüphelendiğin birileri var demektir.
ayrıca öyle kolaymı büyü yaptırmak. bi kişi sana büyü yaptırmayı kafaya koyduysa seninle ciddi sorunu var demekki. bu sorun sence ne?

Sendeki sorun acele koca sendromu bacım.
Olur öyle benim de ilk 23 te oldu. Öncesinde bi türlü olmadı istediğim adamı bulamadım. Beni beğeneni de ben beğenmedim.

20 yas cok erken zaten bu yasta kımse cıddı bır ılıskı dusunmez bence unıye hazırlanın kursa gıdın aklınızı bunlarla yormayın bosta kaldıkca daha coj dusunursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X