• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende bu yola başkoydum ecm'in cicileri :)

canım aldıkların çok güzel gülle güle kullan o kutulara bayılıyorum :)
Teşekkür ederim kaçtır bakıyordum yoktu bulunca kaçırmadım çok şirinler:9:
Yeni cicilerin çok şeker. o kesme tahtalarından bende istiyorum ama kipa bana çok uzak

Teşekkür ederimmm eğer alma şansın olmazsa ben sana alır yollarım kii :29:

Teşekkür ederim kaçtır bakıyordum yoktu bulunca kaçırmadım çok şirinler:9:

ay burdaki insanları bu yüzden çok seviyorum tanımasamda görmesemde bsahin de bana kupalardan alıp gönderebileceğini söyledi sense burda başka arkadaşa alıp gönderebileceğini söylüyosun ne güzell bir ortamdayız bayılıyorum valla :) bende karşıya geçicem bakıcam inş bulabilirim

ay burdaki insanları bu yüzden çok seviyorum tanımasamda görmesemde bsahin de bana kupalardan alıp gönderebileceğini söyledi sense burda başka arkadaşa alıp gönderebileceğini söylüyosun ne güzell bir ortamdayız bayılıyorum valla :) bende karşıya geçicem bakıcam inş bulabilirim

:9::9: Teşekkür ederim kalmadı artık yardımlaşma falan bari biz yaşatalım değilmi:75::75:

:9::9: Teşekkür ederim kalmadı artık yardımlaşma falan bari biz yaşatalım değilmi:75::75:

çok doğru canım kimse kimseye yardım etmiyo öyle bi devire geldik söylemen bile yetiyo gerçekten bana ya da bi başkasına hiç farketmez önemli olan iyi niyetin :16:

çok doğru canım kimse kimseye yardım etmiyo öyle bi devire geldik söylemen bile yetiyo gerçekten bana ya da bi başkasına hiç farketmez önemli olan iyi niyetin :16:

Teşekkür ederim :9: Buarada bloğunu inceledim çok güzel takipe aldımmm :16::16:

cnm şu çiçekli misafir yemek takımın sanırım ne kadara aldın onu ben onu bi yerde gördüm aşık olmustum ama 1.5 senelik evliyim suan alma şansım yok güle güle kullan evlendikten sonra pek bişey almak mümkün olmuyo

cnm şu çiçekli misafir yemek takımın sanırım ne kadara aldın onu ben onu bi yerde gördüm aşık olmustum ama 1.5 senelik evliyim suan alma şansım yok güle güle kullan evlendikten sonra pek bişey almak mümkün olmuyo

kahvaltı takımımıymış o :53::53::53::53::53::53::53:
Evett kahvaltı takımı 300 liraya almıştım :) Beğenmene sevindim teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşallah. Daha çeyizlerin yepyenidir zaten:16:
bende senin bloğuna girdim fakat takip yok eğer açarsan bende seni takip ederim:1:

Açtım canım:9:

Yeniler:16:
Eki Görüntüle 859989
$braun-satin-hair-7-haartrockner-hd-710.webp
$Braun-Silk-Epil-5-5380-Epilator-Yeni-Model__63983556_0.webp
$M_20132-3K5073Z8-10I_B.webp

Kuzum güle güle kullan hepsini :34: :nazar:
bloğun da hayırlı olsun bu arada :nazar:
epilasyon aletini çeyiz için mi aldın, yoksa kullanacak mısın hemen?

Kuzum teşekkür ederim :))
Çeyiz için aldım deryacım kullanmayacağım.

Bu cicilerin yağlık sirkelik takımı ve 4'lü küçük baharatlıklarıda var ancak resimlerini bulamadımm

$04-304955-big.webp
$05-304954-big.webp
$07-304961-big.webp

Back
X