- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
Teşekkür ederimmm :))çok güzeller :)
aldıklarını iyi günlerde kullan hepsi zevkli seçimler maşallah![]()
Amin inşallah çok teşekkürler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimmm :))çok güzeller :)
aldıklarını iyi günlerde kullan hepsi zevkli seçimler maşallah![]()
Henüz 10 gün önce çeyiz alışverişine başladım,çok zevkli ve aynı zamanda da çok zor bir işmiş gerçekten.Aldıklarımı ekliyorum yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Aldıkça eklemeye devam edicem..
Hepsi çok güzel canım güle güle kullan damat adayıyla birliktebende 22 yaşındayım bende başladım artık yavaş yavaş insanın evlenesi geliyor
![]()
Hepsi çok güzel canım güle güle kullan damat adayıyla birliktebende 22 yaşındayım bende başladım artık yavaş yavaş insanın evlenesi geliyor
![]()
Ne zamandır boş bıraktım buraları. İşte son alınanlar
Eki Görüntüle 840746 Eki Görüntüle 840747
Eki Görüntüle 840748 Eki Görüntüle 840749
Eki Görüntüle 840750 Eki Görüntüle 840756
Eki Görüntüle 840752 Eki Görüntüle 840753
Eki Görüntüle 840754 Eki Görüntüle 840755
Eki Görüntüle 840757
Teşekkür ederim canım benim, bu güzel yorumunda beni çok mutlu ettihepsini çok beğendim ecemcim çeyiz başlığına bişeyler paylaşman beni çok mutlu ettti canım
Çok güzel seçimler. Güle güle kullan. Hayırlı olsun...
canım saatimiz ve küçük çerçevemiz aynı çok şekerler:) hepsi de çok güzel güle güle kullan
Canımcım çok güzeller herbirşeyin maşallahRabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
![]()
Saat ve çerçevelere bayıldım yahu![]()
canım harıkalar bayıldım, yuvarlak kutunun karesınden bende var ozellıkle servıslere bayıldım nerden aldın canım bunları acaba?
hmm pekı canım saol bende servıs sanmıstım:)