Bende Boşanıyorum..

ikinizinde birbirinize tahammülünüz kalmamış...

alttan alıp espiriye vurmak es geçmek yerine hep en kritik noktalara dokunmuşsunuz.

ayrı kaldığınız süreçte sizi çok fazla hırpalamamış olsa gerek ikinizde tepki vermiyorsunuz. Bayramı bile ayrı geçirmişsiniz.

toparlanıp hayatınıza yön vermeniz daha iyi olacak gibi...

Kizlar bu sabah ole kotu uyandimki ben kendimi cokguclu goruodum yani atlatrm bu ayrilik bna koymaz diodum ama hersey tersine dondu sanki. Oturup hungur hungur aalamak istiorum evimi cok ozledim esimi cok ozlexim birlikte keif yapmai ozledim cok arayasm wAr ama kendimede yediremioru
Bide dun ortak bi arkadasmzla konustm bthnin gayet ii olduunu soledi oda ayri koydu adam sallamio yani beni
Bugun kotuyum yani kizlar

dıger konularınızı da okudum sızı daha yakından tanıyabılmek ıcın.esınızı cok sevdıgınızı anladım.basıt bır ılıskı degıl kı hemen bıtırme kararı alasınız.sız evlısınız ve evlılıkte bazen anlasmazlıklar olması gayet normal.bunları sevgınızle atlatmaya calısın.her konuyu buyutmemeye calısın.askınızla zorlukların ustesınden gelın ve bence hemen sımdı esınızı arayın.sevgıler

güzelim anne baba evladının kötü olmasını istemez ailen zaten seni vermemekle göstermiş sana eşinle anlaşamayacağını bence bir kadın baba evine dönüyorsa asla geri adım atmamalı. ben 14 aylık evliyim benim başıma gelse baba evine döndüysem asla geri dönmem bence zararın neresinden dönersen sana kardır. sana hayatında mutluluk diliyorum herşey gönlünce olsun.

14 ay evlilik demek daha henüz birşey yaşamadan bu kadar büyük konuşulmaz durun bakim henüz çocuk yok anne baba evine gidilir ama en etkili süre 4 ay erkeklerin hemen aklı başına gelmiyor sabırlı ol sakın onu arama keyfine bak14 ay evlilik demek daha henüz birşey yaşamadan bu kadar büyük konuşulmaz durun bakim henüz çocuk yok anne baba evine gidilir ama en etkili süre 4 ay erkeklerin hemen aklı başına gelmiyor sabırlı ol sakın onu arama keyfine bak

Yok tatlim o defol git lafindan snra aramayi kendime yediremiorum ztn keske ben suclu olssmda arayan ben olsam die dusunuorum bana onun umrunda olmamamda cok koyuyo mesela sallamio adam bni yaa kendine nasi bi ozguveni varsa artik......
Mesela hani insan kendi kafasinda karsisindaki insanin artilarini eksilerini koyar ya ben bole dusundugum zmn hep eksileri agir basio mantigim kabul etmio yani bu evliligi ams obur ynmda deli gibi istio onu
Offff bilmiorum ben napicam yaaaaa

Ben erkekleri bu kadar kolay boşanalım ayrılalım denmesini cidden anlamıyorum hayatta düzen kolay mı kuruluyor düzen içinde insan nasıl kendıne acı ızdırap verecek kararı bıranda alabiliyor. Karşındakini nasıl düşülmüyor ego bu kadar mı önemli şımarık bir çocuk gibi davranıyorlar üzüldüm Umarım geçer

İnsanlar anlamak yerine yargılıyorlar sadece, Kolaylarına ne gelirse onu davranmayı tercih ediyorlar vicdanlı ve merahametli davranmak yerine ne kadar ağır oğlum yapıyorsa bir bildiği vardır demek... Yazık değilmi yıpranan hastanelere kaldırılan kadına... Hayatı zorlaştırıyorlar ve kadınlar coğu zaman hep idare ediyor

Tekrar söylüyorum esiniz sizi gercekten seviyormus anlasilan ama siz onun gururunu kirmissiniz..Kusura bakmayin ama calismaya baslayip birde maasiniz onunkinden fazla olunca birsey oldum sanmissiniz ama esiniz yine sabirli davranmis hatta msn konusmanizda bile uzatmak istemiyorum sehnaz isim var diyerek aslinda size ne kadar kirildigini anlatmaya calismis ve yine gururunu kirici sekilde cevap vermissiniz..Aslinda biz kadinlarin bazen yaptigi hatadir bu..Cok sevildigimiz zaman bu sevgiyi cok hoyratca harcayabiliyoruz..Yani kiymetini ancak kaybedince anlayabiliyoruz...Size defol demeside aslinda bu gururunun kirilmasinin etkisi bence..size daha önceki yazimdada söylemistim bu evlilik biterse sizin cok pismanlik yasayacaginizi hissediyyorum...

Size dua edeceğim herkesin sorunları varken bu hayatta dışçevrenin sorun yaratmasını anlayamıyorum Biraz empati yapsalar sizi anlamaya çalışsalar çok mu zor

Bence hassas bir evreden geçen bir kadın böylesine suçlanmamalı siz iyi niyetle yaklaşmaya çalışmış olsanızda kimse kimseni nasıl yaşadığını ne olduğu tam anlamıyla bilemez bazen yaşayanlarda bilemez neden oyle bır tepkı verdıklerını ama bunu yapan evrendir isteyen ya bize birşeyler öğretmek istemiştir ya da gelişip olgunlaşmamızı yani bazen yaşananlara hata yaptım ders alıyım diye yaklaşmak yerine ki zaten o dersi bilinç altımız alıyor bu yaşanması gerekliydi yaşadım beni buyutecek kabullenıyorum demek daha büyük güç olan yaratıcıya sığınıp ondan yardım istemek daha doğrudur Zaten hayat yeterince karmaşık bizi yoruyor bu noktada benlikleri eleştirmek sorgulamak kırmak kendımıze ve ilişkimize daha buyuk zarar vermemize neden oluyor. Sözün kısası Bazen olurna bırakın, Bırakın dağnık kalsın Su akar yolunu bulur niyetinizi güzelleştirin.

erkekler hiçbir zaman bir kadının kendisinden ustun olmasını cekemiyor nedense her zaman her yerde en ustun onlar olacak
aslında eşlerinin basarısından dolayı mutluluk ve gurur duymaları gerekirken cekemiyorlar....
canım sende arkasından aglayıp sızlanmadıgına gore bence aranızdaki sorunlardan dolayı sogumussun..
keske yasanmamıs olsaydı hayırlısı olsun ne diyelim
cocugunun olmamasına sevinmelisin kesinlikle en azından bundan sonraki hayatına en bastan baslama sansın var

HAkli olabilirsnz ben blki farketmeden burnu kalkiklik yapmis olabilirm mutlaka bnmde hatalarim vardir. Hani ayrilik snra koyar derler ya banada ole oldu ayni bugun dank etti sanki kafama hersey ama arayamam bni kowduktan snra aramam biliorum oda aramicak cnki bitirmos oda kafasnda bu iliskiyi barismak cok uzak gozukuo suan bana cnki onun mutlu oldugunu hissedeiorum bole nieyse dua edin kizlar yaaaa

Herkes gibi bende konuya konu sahibinin anlattiklari dogrultusunda yorum yapiyorum..Ayrica niyetimin ne oldugunu en iyi ben birde Yüce Allah bilir...Benim düsüncelerim ve yorumum hosunuza gider yada gitmez ama ortada sizi ilgilendiren birsey yok..Konu sahibine yardimci olmaya calisiyoruz heerkes gibi! Arkadasin nasil bir evreden gectigini birtek sizmi anliyorsunuz!! Suclama isine gelince hala söylüyorum bir kocaya isim var deyince evet isin bos bos oturmak demek ( heleki koca durumdan yeterince rahatsizsa) Yeterince asagilamaktir..Ben gayet tarafsiz düsünüyorum ve konu sahibinin sadece kendi acisindan degil karsi taraf acisindan düsünmesini gerektiginide vurgulamaya calisiyorum..Ayrica herseyi evrene atip koyver gitsincilerden degilim bu akli bu iradeyi Yaradan bosuna vermemis bize...Tevekkür ancak sen herseyi yaptiktan ssonra gerisini Allah a birakmaktir..
Yoksa durum esegini baglamadan namaza giden adama " neden esegini baglamadin " denilince " ben Allah a tevekkür ettim" demesi kadar sacma olur..

aranızda aşılmayacak bi problem yokmuş bana kalırsa.. eşiniz bazı durumları sindirememiş ,kabullenememiş belli ki.. onu rahatlatmak ve anlamaya çalışmak başlangıç için ilk adım olabilirdi(sizin işe girmenizden sonrası için).. msn konuşmalarında da tasvip etmediğim yerler oldu ki, sende farkına varmışsın zaten.. haliyle karşılıklı taciz etmişsiniz birbirinizi.. diyeceğim o ki, hemen karar verme.. biraz zamana ihtiyacın olabilir, daha sağlıklı karar verirsin.. acil alınan, hemen oldu bittiye gelen kararlarda,sonradan pişman olma ihtimalin yüksek.. bi araya geldiğinizde de işin uzmanından yardım almanızı öneririm,herşey yoluna girecektir zamanla..

Son düzenleme:

Arkadasim gurur seytandandir..Sözkonusu senin yuvansa, ve o es seni gercekten sevmisse, sakin gurur yapma..Yapacagin sey cok basit, esini ara ve karsilikli konus ben oturup konusulmadan yarim yamalak bir sekilde birakilmis olarak kalmasini istemiyorum de...Esine evliliginizi bitirip bitirmedigini, sorunun nerden kaynaklandigini bulmak istediginizi sorun..Eger seviyorsaniz ben hala seni seviyorum, ve yanlisliklarin düzelmesini isiyorum deyin..Sakin korkmayin ben seni seviyorum ve böyle bitsin istemiyorum demenize ragmen esiniz bitirirse bu sefer sizin icin hersey kolay olurken zaman gectikce esiniz icin zorlasacak...

Son düzenleme:
ben aranizdaki sorunun sizin yeni bir ise baslamanizdan kaynaklandigini dusunmuyorum...
sorun tamamen esinizin kendi kendine yarattigi sorunlar...
dengesiz biri bence ne yaptigini bilmiyor...
ya da evlilik hevesi gecmis ve sizden sogumus ta olabilir...bitirelim dedigine gore sevgisi azalmis...ki daha 15 aylik evlisiniz o kadar yeni ki evliliginiz..yani esinizin sizi icine soktugu su durum cok uzucu, evliligini kendi elleriyle dengesizce yikiyor ve bunun nedeninin siz ya da isiniz oldugunu kesinlikle dusunmuyorum...esinizin soyledigi uydurdugu seyler bahane resmen...
isin altinda baska seyler var...

bende 13 aylık evliyim hemen hemen aynı sorunlar bende de var.defalarca dedik boşanalım die.eşim dedi bitirdim kafamda bu sefer kesin karalıyım falan ama daha kimse dava açmadı :) allah ta nasip etmesin tabi.benim eşimde çok kıskanç o oldu bi kadın ben oldum erkek durmadan bunu pof pofluyorum hep sensin diorum sürekli ama insan belli bir yerden sonra doluyor.bide benimki gidip evde olanları babasına anasına anlatıyor ve benle tartışma geliyor babası gece gündüz demiyor maşallaahh . çok zor valla ya insan ne yapacağını şaşırıyor.ama sabırlı olmak lazım kolay kurulmuyor yuva.sende sabırlı ol arkadaşım.sevgilerimle.

Arkadaslar bugun eşime msg attım sencede artık oturup konusmamz gerekmiyomu die? Attıgı msgı aynen yazıorum: Bu saatten snra artık avukatlar konusur evden almak istediğin eşyaların varsa annemle alırsın bidaha hiç bi şekilde hiç bişey için beni sakın arama...
Şoktayım ve ole uzgun ole kırgın ole yaralıyımki canım o kadar yanıoki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…