canım aynı şeyleri yaşamış biri olarak yazıyorm ve seni o kadar iyi anlıyorum ki yaklaşık 5 yıl boyunca evladım olmadı çok üzüldüm ağladım çok uzun süre tedavi gördüm sonu hep hüsrandı tedaviler işe yaramadı sonra dedim demekki benim imtihanım da bu sonra hiç ummadığım bi anda hamile kaldım en önemlisi kafann rahat olması inşallah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende Artık Bir Evlat Sahibi Olmak İstiyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Selam canım mesajını okudum ve resmen kendimi gördüm bugün arkadaş grubumdaki son kişinin de hamilelik haberini aldım ve herkesin gözü bu sefer bana çevrilecek. Aslında çok değil 7 aydır deniyoruz olmadı 3 buçuk yıllık evliyim. Aralık ayında hsg çektirdim olmadı bu ay da olmazsa eşime de baktıracağız. Doktorum benden hormon testleri istemiyor şuanki sürecimizi etkilemez dedi. Yumurta geliştirmek için letu kullandım ve çatlatma iğnesi oldum bu ay bakalım sonucu göreceğiz ama nedense zaman geçtikçe umutsuzluğa kapılmadan edemiyor insan ve ne kadar düşünmüyorum desek de hep aklımızın bir köşesinde değil mi…
5 yıldır aynı şeyleri yaşıyordum ta ki aralık ayında hamile olduğumu öğrendim. Seni en iyi anlayanlardan biriyim. Allahım inşallah güzel haber sana isteyen herkese nasip etsin. Ben klomen femara kullanmak yerine hayıt macunu kullandım. Eşimin de değerler de sıfırdı inişli çıkışlı çıksa da çok yüksek olmuyordu. Ona da ginges kuvvet macunu almıştım. Eşim 2 ayında değerler aşırı yükselmişti ve o ay hamile kaldım. Dört kez aşılama yaptırdık tutmadı. Bir sürü ilaç takviyeleri neler neler yaşadım. Olmayınca olmuyor. Sana da dua ediyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun en güzel anında gelsin meleğine kavuşursunTam 3 yılımı doldurdum. Geçen yıl bugün gebelik haberimi aldım ve bebeğimi kaybettim.
Bu hafta o kadar çok hamilelik haberi duydum ki, kendime çok üzülüyorum.
Sebepsiz inferlite, amh düşüklüğü....
1 Çatlatma iğnesi, takviyeler otlar...
O kadar yoruldum ki.
Rabbim hayırlısı ile bana da anneliği tattır diyorum hem ama bir yandan da neden olmuyor demekten alıkoyamıyorum kendimi.
Her gören bebek soruyor, kimse ne hissettiğimi çektiğimi bilmiyor.
Buraya yazmak geldi içimden, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...Hamile olan arkadaşlarımız beni de dualrına katabilirler mi ?
- 2 Temmuz 2024
- 2.562
- 4.451
- 48
- 26
Bende 3.5 yıllık evliyim. Aralık ayında tüp Bebek denedik olmadı aşılama denedik olmadı. Hiçbir sorun yok sebepsiz infertilite. Ama bugünlerde psikolojim o kadar çöktü ki hayat enerjim düştü resmen ne yapsam olmuyor ne denediysem olmadı kür ot masaj her yöntemi denedim ama nasip olmadı. Canım çok sıkılıyor ve hiçbir şeye odaklanamiyorum sanki
- 16 Mart 2023
- 213
- 80
- 18
- 33
Kullandım canım, hayıt suyu, maxijuno ve keçiboynuzu pekmezi. Eşime de Maxigo ve Keçiboynuzu pekmezi, kabak çekirdeği... Ben pıhtılaşma sorunundan dolayı bebeğimi kaybettiğimi düşünüyorum. İlk gebelik olduğu için bakılmadı ama doktorum bir daha hamile kaldığında test yapacağız dedi ama gel gelelim olmadı olmuyor.Selam canım benim amh da 0,58 çıktı aynı durumdan ben de 9 haftalıkken kürtaj oldum ekim ayında, kalitesiz yumurtaya bağlamıştım ben kendi durumumu senin mesajını görünce daha iyi anladım bunu. ben bu konuda araştırma yaptım yumurta kalitesini arttıran neler var diye şu an bunları yapmaya çalışıyorum özellikle hayıt içeren kürler kullanıyorum eğer bu ay da kalamazsam önümüzdeki ay için daha sıkı tutucam sana da tavsiye ederim.
- 16 Mart 2023
- 213
- 80
- 18
- 33
Kullandım canım, hayıt suyu, maxijuno ve keçiboynuzu pekmezi. Eşime de Maxigo ve Keçiboynuzu pekmezi, kabak çekirdeği... Ben pıhtılaşma sorunundan dolayı bebeğimi kaybettiğimi düşünüyorum. İlk gebelik olduğu için bakılmadı ama doktorum bir daha hamile kaldığında test yapacağız dedi ama gel gelelim olmadı olmuyor.Selam canım benim amh da 0,58 çıktı aynı durumdan ben de 9 haftalıkken kürtaj oldum ekim ayında, kalitesiz yumurtaya bağlamıştım ben kendi durumumu senin mesajını görünce daha iyi anladım bunu. ben bu konuda araştırma yaptım yumurta kalitesini arttıran neler var diye şu an bunları yapmaya çalışıyorum özellikle hayıt içeren kürler kullanıyorum eğer bu ay da kalamazsam önümüzdeki ay için daha sıkı tutucam sana da tavsiye ederim.
- 16 Mart 2023
- 213
- 80
- 18
- 33
Amin inşallah canım benim Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın inşallahcanım aynı şeyleri yaşamış biri olarak yazıyorm ve seni o kadar iyi anlıyorum ki yaklaşık 5 yıl boyunca evladım olmadı çok üzüldüm ağladım çok uzun süre tedavi gördüm sonu hep hüsrandı tedaviler işe yaramadı sonra dedim demekki benim imtihanım da bu sonra hiç ummadığım bi anda hamile kaldım en önemlisi kafann rahat olması inşallah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin Rabbim
- 16 Mart 2023
- 213
- 80
- 18
- 33
Evet gerçekten anlamıyorum, kafana takma diyenleri üstelik çalılıyorum, en yoğun iş günlerimde bile aklıma geliyor. 34 yaşımdayım ben, acele ediyorum desem acele değil ama çaresizim çok.Selam canım mesajını okudum ve resmen kendimi gördüm bugün arkadaş grubumdaki son kişinin de hamilelik haberini aldım ve herkesin gözü bu sefer bana çevrilecek. Aslında çok değil 7 aydır deniyoruz olmadı 3 buçuk yıllık evliyim. Aralık ayında hsg çektirdim olmadı bu ay da olmazsa eşime de baktıracağız. Doktorum benden hormon testleri istemiyor şuanki sürecimizi etkilemez dedi. Yumurta geliştirmek için letu kullandım ve çatlatma iğnesi oldum bu ay bakalım sonucu göreceğiz ama nedense zaman geçtikçe umutsuzluğa kapılmadan edemiyor insan ve ne kadar düşünmüyorum desek de hep aklımızın bir köşesinde değil mi…
- 16 Mart 2023
- 213
- 80
- 18
- 33
Ne güzel bir duadır bu Amin inşallah. Eşime çakşır suyu mu almadım, hergün keçiboynuzu pekmezi özü vs mi yedirmedim, Maxigo takviye mi vermedim. Yok olmadı. Ginges macunu ilk kez duydum5 yıldır aynı şeyleri yaşıyordum ta ki aralık ayında hamile olduğumu öğrendim. Seni en iyi anlayanlardan biriyim. Allahım inşallah güzel haber sana isteyen herkese nasip etsin. Ben klomen femara kullanmak yerine hayıt macunu kullandım. Eşimin de değerler de sıfırdı inişli çıkışlı çıksa da çok yüksek olmuyordu. Ona da ginges kuvvet macunu almıştım. Eşim 2 ayında değerler aşırı yükselmişti ve o ay hamile kaldım. Dört kez aşılama yaptırdık tutmadı. Bir sürü ilaç takviyeleri neler neler yaşadım. Olmayınca olmuyor. Sana da dua ediyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun en güzel anında gelsin meleğine kavuşursun
- 16 Mart 2023
- 213
- 80
- 18
- 33
Aynı hisleri paylaştığımıza ve imtihanı olan kadınlarla burada dertleşmemize üzülsem mi, sevinsem mi bilemiyorum. Buraya da yazmasam sanki çatlayacağım. Kimseye anlatamıyorsun arkandan dedikodunu yaparlar diye.. Keza annem bile uğraştığımı bildiği halde ne zaman olacak bebek diye soruyor. Ben kime ne anlatayımBende 3.5 yıllık evliyim. Aralık ayında tüp Bebek denedik olmadı aşılama denedik olmadı. Hiçbir sorun yok sebepsiz infertilite. Ama bugünlerde psikolojim o kadar çöktü ki hayat enerjim düştü resmen ne yapsam olmuyor ne denediysem olmadı kür ot masaj her yöntemi denedim ama nasip olmadı. Canım çok sıkılıyor ve hiçbir şeye odaklanamiyorum sanki
- 10 Ekim 2023
- 357
- 126
- 23
- 39
Canım olur merak etme bı kere olmuşsa yine olur. Benim bı kimyasalım oldu bı boş gebeligim boş gebelikten önce hep incir yemiştim boş gebelik sonrası arısutu polenli hayirli sırf gebelik için satılan kürle hayıt ekstraktıni aldım bu ay da olmazda bunları çok daha programlı kullanmayı planlicam. Maxijuno içinde ne var? eşim de ceviz kabak çekirdeği o da iyi besleniyor. Ben trombofili baktırdım sonucu almaya gitmem lazımKullandım canım, hayıt suyu, maxijuno ve keçiboynuzu pekmezi. Eşime de Maxigo ve Keçiboynuzu pekmezi, kabak çekirdeği... Ben pıhtılaşma sorunundan dolayı bebeğimi kaybettiğimi düşünüyorum. İlk gebelik olduğu için bakılmadı ama doktorum bir daha hamile kaldığında test yapacağız dedi ama gel gelelim olmadı olmuyor.
Eşinizde sıkıntı varsa dediğim macunu araştırmanızı öneririm. Biz ilk tedaviyi hep devlette yaptırdık ileri hareket sıfırmış demediler hiç. Özelde söylediler. Bir sürü takviye ilaç kullandı. Sayı var ileri hareket sıfırdı. Sonra bu macunu biliyordum ama almamıştım aldım satan kişi 2 ay kullansın dedi. Bir kavanoz bitti. Adet oldum. 2.lavonuzun yarısında hamile kaldım. Sperm götürücü jeller saçma sapan ne duyduysam yaptım. Bu macun işe yaradı. Bir de q10 takviye kullandı.Ne güzel bir duadır bu Amin inşallah. Eşime çakşır suyu mu almadım, hergün keçiboynuzu pekmezi özü vs mi yedirmedim, Maxigo takviye mi vermedim. Yok olmadı. Ginges macunu ilk kez duydum
- 10 Ekim 2023
- 357
- 126
- 23
- 39
Hayırlı olsun canım sağlıklı şekilde doğurursun inşallah. Ne macunu bahsettiğin şeyin içerisinde ne var sadece sen mi kullandın eşin ne kullandı.Eşinizde sıkıntı varsa dediğim macunu araştırmanızı öneririm. Biz ilk tedaviyi hep devlette yaptırdık ileri hareket sıfırmış demediler hiç. Özelde söylediler. Bir sürü takviye ilaç kullandı. Sayı var ileri hareket sıfırdı. Sonra bu macunu biliyordum ama almamıştım aldım satan kişi 2 ay kullansın dedi. Bir kavanoz bitti. Adet oldum. 2.lavonuzun yarısında hamile kaldım. Sperm götürücü jeller saçma sapan ne duyduysam yaptım. Bu macun işe yaradı. Bir de q10 takviye kullandı.
- 2 Temmuz 2024
- 2.562
- 4.451
- 48
- 26
Ben artık derdimi hislerimi duygularımı kimseye anlatamıyorum eşime bile . O bile anlamıyor bu duyguları hiç kimseden hiçbir beklentim yok bu konuda aşırı derecede üzgün ve yalnizimAynı hisleri paylaştığımıza ve imtihanı olan kadınlarla burada dertleşmemize üzülsem mi, sevinsem mi bilemiyorum. Buraya da yazmasam sanki çatlayacağım. Kimseye anlatamıyorsun arkandan dedikodunu yaparlar diye.. Keza annem bile uğraştığımı bildiği halde ne zaman olacak bebek diye soruyor. Ben kime ne anlatayım
- 16 Mart 2023
- 213
- 80
- 18
- 33
Eşime baktırdı bebeğe engel Bi durum yok dediler. Macunun adı neydi tam olarak?Eşinizde sıkıntı varsa dediğim macunu araştırmanızı öneririm. Biz ilk tedaviyi hep devlette yaptırdık ileri hareket sıfırmış demediler hiç. Özelde söylediler. Bir sürü takviye ilaç kullandı. Sayı var ileri hareket sıfırdı. Sonra bu macunu biliyordum ama almamıştım aldım satan kişi 2 ay kullansın dedi. Bir kavanoz bitti. Adet oldum. 2.lavonuzun yarısında hamile kaldım. Sperm götürücü jeller saçma sapan ne duyduysam yaptım. Bu macun işe yaradı. Bir de q10 takviye kullandı.
- 16 Mart 2023
- 213
- 80
- 18
- 33
Canım olur merak etme bı kere olmuşsa yine olur. Benim bı kimyasalım oldu bı boş gebeligim boş gebelikten önce hep incir yemiştim boş gebelik sonrası arısutu polenli hayirli sırf gebelik için satılan kürle hayıt ekstraktıni aldım bu ay da olmazda bunları çok daha programlı kullanmayı planlicam. Maxijuno içinde ne var? eşim de ceviz kabak çekirdeği o da iyi besleniyor. Ben trombofili baktırdım sonucu almaya gitmem lazım
Eklentiler
Ben hayıt macunu kullandım. Sadece adet döneminden yumurtlamaya kadar yumurtlama gelince de doktora gittim. Eşime de ginsengli kuvvet macunu aldım. Sabah akşam her gün kullandı o.Hayırlı olsun canım sağlıklı şekilde doğurursun inşallah. Ne macunu bahsettiğin şeyin içerisinde ne var sadece sen mi kullandın eşin ne kullandı.
Ginsengli kuvvet macunu. Her gün sabah akşam kullandı. Fındıklı cevizli ballı karışım. Tadı güzel.Eşime baktırdı bebeğe engel Bi durum yok dediler. Macunun adı neydi tam olarak?
- 16 Mart 2023
- 213
- 80
- 18
- 33
Ben artık derdimi hislerimi duygularımı kimseye anlatamıyorum eşime bile . O bile anlamıyor bu duyguları hiç kimseden hiçbir beklentim yok bu konuda aşırı derecede üzgün ve yalnizim