ilginize çok teşekkür ederim :) fakat şuan için bu konuda çok fazla konuşmaya hazır değilim

Bence o et parçası hiç yoktu,testler vs.doktorları yaniltmis

Ama bana bile gostermisti ve daha once baska bi dr hsg cekiminde sag tupun tikali oldugunu solemisti o et parcasi tikanikligi olabilecegini dusunmustuk dr ile beraber gorduk gercekten

Çok geçmiş olsun canım bazı polipler adet kanaması ile birlikte geçebiliyorlarmış büyük bir ihtimalle sizde de aynı durum yaşanmıştır

İnsanların dedikodu konusu olduk.. Allah hepsini bildiği gibi yapsın inşallah, şu hayırlı günde canımızı yakanların canı yansın diye dua edecek hale geldim ya ben başka hiçbi şey demiyorum!!

Canım bende geç anne olanlardanım aynı duygulari bende yaşamıştım psikolojim bozulmuştu ama ben tedaviyi bırakmamıştım tam bittim dediğimde bir meleğim oldu şükürler olsun diyeceğim o ki hemen vazgeçmeyin çünkü her çaba gösterdiğinizde bir adım daha yaklaşırsınız , umutsuzluğa düştüğünüzde Allaha sığının hep dua edin duasız bırakmayın zamanı var aminler boşa değil..inşallah

Çok sevindim senin adına Allah bağışlasın hayırlı bir ömür nasip etsin. Birgün bizlerede nasip olur inşallah. Çok zor süreç bazen pes ediyorum ama bi yanımda umutlanıyır çok karışığım

Bende tup bebek tedavisiyle hamile kalamayip sonrasinda normal yolla hamile kalanlardanim daha oncesindede uc kez 6.haftalarda dusuk yasamistim. Keseyi hic gorememistim bile. Ama Rabbime sukurler olsun 4.yilimizda bize nasip etti . Tup bebek sureci okadar yipraticiki o muayene anlari ,islemler insani uzuyor ,kafada acaba hamile kalabileccekmiyim sorulari yenilen onlarca igne... Ben olursa olur napayim vardir bir hayir dedim esimde bende oluruna biraktik ve suan bebegimiz kucagimizda derlerdi ama inanmazdim rahat olmak gercekten onemli. Insan dusune dusune kendini kisirlastiriyor demisti gittigim bi doktor. Insaallah sizlerinde guzel haberlerini aliriz en kisa zamanda.Rabbimde cok, isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:
Bütün mesajları baslan sona kadar okudum yaşlar süzüldü gözlerimden bu sınavdan geçenler bilir nasıl bi duygu olduğu her şeyin üstesinden tek başına gelmek o kadar zor ki ne annemle paylasabildim nede kardeşimle 3. Tüp bebek denemem de olumsuz oldu 2 hafta önce o kadar ümit başlamıştım ki şimdi tekrar ayağa kalkmak en başından başlamak her yönüyle zor ki Allah yardımcınız olsun

Bende aynı şeyleri aynı hayal kırıklıklarını yaşadım ve seni öyle iyi anlıyorum ki. Çok umutluydum bende en son denememde ve kimseye söylememiştik maalesef olumsuz oldu. Hayat durdu bittim sanki. Ama elden gelen bir şey yok mecburen devam etmek zorundayız bir şekilde. Etrafımda hamile olan doğurmak üzere olan 2. çocuğunu dünyaya gelen bir çok tanıdığım var ne zor bilirsin. Ama şunu bil ki tek değilsin aynı şeyleri yaşayan o kadar çok kadın var ki hele hele tedaviye bile başlayamayan dr ların tedaviye bile almadığı kadınlar var birde öyle düşün en azından tedavi görebiliyoruz şükür..Allah yardımcımız olsun bu bizim sınavımız sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…