- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- Konu Sahibi kinalikadin
Amin canım inşallahrabbim sevindirsin kızlar sizleride bizleride inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahrabbim sevindirsin kızlar sizleride bizleride inşallah
Tabiki saygı duyarım. İnşallah sağlıkla huzurla birgün annelik sizede nasip olsun..ilginize çok teşekkür ederim :) fakat şuan için bu konuda çok fazla konuşmaya hazır değilim
Bence o et parçası hiç yoktu,testler vs.doktorları yaniltmisKizlar slm size basima geleni anlatmak istiyom ben 2.5 yildir bebek istiyoz ama olmadi uc defa asilama yapildi tutmadi ucuncu asilama esnasinda hoca bi polip gordum onun alinmasi gerek dedi ve hiteroskopi yapmaya karar verilmisti eylul ayindan beri ameliyat olmak icin bekledik surekli engel cikiyodu bu ameliyat icin de adet biter bitmez yapilmasi gerekiyomus pazar gunu adetim bitti ve pazartesi dr gittim bana gosterdi parcayi bunu alicaz dediler tmm dedik ve o gun hastaneye yatis yaptik sali sabah ameliyat olmak icin hazirlandim ve narkozu yedim:) odaya geldim dr geldi ama bi mucize olmus o et parcasi ameliyat sirasinda yok olmus hic bisey yoktu hersey superdi hic bi islem yapmadim dedi biz cok sasirdik dr zaten ayri bi sok icindeydi simdi ins allahtan bi mani gelmezse adetimle beraber tup bebege baslayacagiz ins rabbim hepimize bir an evvel gobuslerimizi doldursun ins
Bence o et parçası hiç yoktu,testler vs.doktorları yaniltmisKizlar slm size basima geleni anlatmak istiyom ben 2.5 yildir bebek istiyoz ama olmadi uc defa asilama yapildi tutmadi ucuncu asilama esnasinda hoca bi polip gordum onun alinmasi gerek dedi ve hiteroskopi yapmaya karar verilmisti eylul ayindan beri ameliyat olmak icin bekledik surekli engel cikiyodu bu ameliyat icin de adet biter bitmez yapilmasi gerekiyomus pazar gunu adetim bitti ve pazartesi dr gittim bana gosterdi parcayi bunu alicaz dediler tmm dedik ve o gun hastaneye yatis yaptik sali sabah ameliyat olmak icin hazirlandim ve narkozu yedim:) odaya geldim dr geldi ama bi mucize olmus o et parcasi ameliyat sirasinda yok olmus hic bisey yoktu hersey superdi hic bi islem yapmadim dedi biz cok sasirdik dr zaten ayri bi sok icindeydi simdi ins allahtan bi mani gelmezse adetimle beraber tup bebege baslayacagiz ins rabbim hepimize bir an evvel gobuslerimizi doldursun ins
Ama bana bile gostermisti ve daha once baska bi dr hsg cekiminde sag tupun tikali oldugunu solemisti o et parcasi tikanikligi olabilecegini dusunmustuk dr ile beraber gorduk gercektenBence o et parçası hiç yoktu,testler vs.doktorları yaniltmis
İnşallah...Çok sevindim senin adına Allah bağışlasın hayırlı bir ömür nasip etsin. Birgün bizlerede nasip olur inşallah. Çok zor süreç bazen pes ediyorum ama bi yanımda umutlanıyır çok karışığım
Bende aynı şeyleri aynı hayal kırıklıklarını yaşadım ve seni öyle iyi anlıyorum ki. Çok umutluydum bende en son denememde ve kimseye söylememiştik maalesef olumsuz oldu. Hayat durdu bittim sanki. Ama elden gelen bir şey yok mecburen devam etmek zorundayız bir şekilde. Etrafımda hamile olan doğurmak üzere olan 2. çocuğunu dünyaya gelen bir çok tanıdığım var ne zor bilirsin. Ama şunu bil ki tek değilsin aynı şeyleri yaşayan o kadar çok kadın var ki hele hele tedaviye bile başlayamayan dr ların tedaviye bile almadığı kadınlar var birde öyle düşün en azından tedavi görebiliyoruz şükür..Allah yardımcımız olsun bu bizim sınavımız sabır...Bütün mesajları baslan sona kadar okudum yaşlar süzüldü gözlerimden bu sınavdan geçenler bilir nasıl bi duygu olduğu her şeyin üstesinden tek başına gelmek o kadar zor ki ne annemle paylasabildim nede kardeşimle 3. Tüp bebek denemem de olumsuz oldu 2 hafta önce o kadar ümit başlamıştım ki şimdi tekrar ayağa kalkmak en başından başlamak her yönüyle zor ki Allah yardımcınız olsun