- 15 Kasım 2017
- 83
- 156
- 8
- Konu Sahibi kinalikadin
-
Geçen mahalleden tanımadığım bir teyze eltimle yanımıza geldi naptın Dr a gittin mi neden olmuyormuş dedi cürete bak! Çok sinirlendim Allah vermiyor teyze sen bana neden olmuyor diye soruyosun yazık dedim bir de eltimin yanında (eltimde hamile bu arada) mahallede ki bazı kadınlar dedikodu yapmayı sever anladık ama bu kadar öz güven de pes. Bende hayatta sevdiğim istediğim şeyleri kaybettim ve korktuğum şeyler hep başıma gelmeye başladı. Gücüm tükenecek diye korkuyorum. Rabbim beterinden esirgesin ne diyeyimFarklı olurdu bence.. hayatta neyi sevsem hep kaybettim ya da hiç elde edemedim.. keşke biraz rahat olabilseydik. Akıl vermeler, durduk yere inşallah olcak deyip hatırlatmalar o kadar sıktı ki artık bi gün birinin kalbini kırcam diye korkuyorum. Anlamadıkları şeyler için yorum yapıyorlar.
Çok haklısınız keşke elimden gelse sorunum güvensizlik bence kendime güvenemiyorum olmayacak ben yeterli değilim eksiklik bende vs.. Şöyle bir kendimi rahat bıraksam sıkmasam umutlarım çoğalsa belki sonuç değişecek. Umarım sizde yine o herşeyin yolunda olduğu zamanda ki gibi mutluluk içinde bir ömür geçirirsinizHayatınızda sizi üzen, sinirlendiren ne varsa çıkarın hayatınızdan. Çok ince düşünmeyin. Kimseyi kafaya takmayın. Açın hareketli müzik keyfiniz yerine gelene kadar dinleyin. Söylemek kolayda uygulamak biraz zordur biliyorum. Ben geçen sene kafamın her konuda rahat olduğu bir dönem hamile kaldım. Sebepsiz bir mutluluk vardı. Yüzüm gülüyordu. Şimdi eski moduma geri döndüm maalesef. O niye öyle dedi bu niye böyle yaptı kafamda saçma sapan düşünceler. Allah en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin hepimize.
Çok haklısınız keşke elimden gelse sorunum güvensizlik bence kendime güvenemiyorum olmayacak ben yeterli değilim eksiklik bende vs.. Şöyle bir kendimi rahat bıraksam sıkmasam umutlarım çoğalsa belki sonuç değişecek. Umarım sizde yine o herşeyin yolunda olduğu zamanda ki gibi mutluluk içinde bir ömür geçirirsiniz
Ayy arkadasim bosver ben bi ara kimin yaninda rahatsam onunla takildim o kadar rahatlamistim ki hatta bu aralarda oleyim neden bilmiyorum aman nasil olsa tup bebek yaptirmadan olmayacak deyip gunlerin gecmesini bekliyom tedaviye basladigim gun ins rahat olurum sana tavsiyem kendini iyi hissettigin ortamlara gir milleti bosver DİYORUM ama ben yapmakta baya zorlanmistim ara ara geceleri hala uyumadan yaslar dokulur illa ki...Geçen mahalleden tanımadığım bir teyze eltimle yanımıza geldi naptın Dr a gittin mi neden olmuyormuş dedi cürete bak! Çok sinirlendim Allah vermiyor teyze sen bana neden olmuyor diye soruyosun yazık dedim bir de eltimin yanında (eltimde hamile bu arada) mahallede ki bazı kadınlar dedikodu yapmayı sever anladık ama bu kadar öz güven de pes. Bende hayatta sevdiğim istediğim şeyleri kaybettim ve korktuğum şeyler hep başıma gelmeye başladı. Gücüm tükenecek diye korkuyorum. Rabbim beterinden esirgesin ne diyeyim
Allah sifa versin. Her birimizin evlat hasreti dinsin tez vakitte insallah. Ya sabir..5.5 yıllık evliyiz. Başta eşimin sperm sorunu vardı ileri haraketli 0 çıkmıştı aşılama tüp bebek tedavileri..Şimdi de bende sıkıntılar çıkmaya başladı 4.tüp bebek tedavim uzun protokolle başladık ancak 2 yumurta gelişti bu sefer ve tedavimi aşılamaya çevirdi dr. Amh 1.3 benimde rezrv azalmaya başladı tabi
Hadsiz insanlar.. başlarına gelmediğinden bu kadar düşüncesizce konuşabiliyorlar.. Allah hepsine vicdan ve karekter versin bize de sabırrrrGeçen mahalleden tanımadığım bir teyze eltimle yanımıza geldi naptın Dr a gittin mi neden olmuyormuş dedi cürete bak! Çok sinirlendim Allah vermiyor teyze sen bana neden olmuyor diye soruyosun yazık dedim bir de eltimin yanında (eltimde hamile bu arada) mahallede ki bazı kadınlar dedikodu yapmayı sever anladık ama bu kadar öz güven de pes. Bende hayatta sevdiğim istediğim şeyleri kaybettim ve korktuğum şeyler hep başıma gelmeye başladı. Gücüm tükenecek diye korkuyorum. Rabbim beterinden esirgesin ne diyeyim
Aynen katılıyorum. Bir gün gelipte hamile kalırsam bir çocuğum olursa bu defa da bu çocuk tüp bebek, aa tüp bebekmiş duydunmu vs diyecekler sanki anası babası başka birileriymiş gibiHadsiz insanlar.. başlarına gelmediğinden bu kadar düşüncesizce konuşabiliyorlar.. Allah hepsine vicdan ve karekter versin bize de sabırrrr
En iyisini yapıyorsun birde ben yapabilsem çok iyi olacak ama aklımdan çıkmıyor. Bende spora başladım 2-3 aydır her sabah yapıyorum. Kafam dağılsın diye spor yapayım dedim ama o sıra da bile hala tüp bebek yaparsam tutar mı hamile kalabilecek miyim vs bin bir soruyla geçiyor Rabbim bizlere yardım etsin. Bir kadın olarak etrafımda başkalarının istediği zaman hamile kalabildiğini görünce gururum inciniyor kendimi eksik hissediyorum çok zorBiz de beş buçuk senedir evliyiz. Yazmışya biri üze. Her şeyi kaldır at çıkar uzaklaştır diye ... işte aynen öyle yapıyorum . Hatta spora başlayacağım pilatese gitmeyi planlıyorum. Bir süre mutsuz edecek her şeyden uAklaşmaya ihtiyacım var ve benzer hikayeler bende de var. Üzülmenin ne olduğunu anlıyorum ama önemli olan Allah’a tevekkül etmek bence vakti zamanı y gelmedi ya da gerçekten böylesi hayırlı bizler için
İnşallah canımmm kucaklarımız boş kalmasın mucizelerimize bizde kavuşalım inşallahAllah sifa versin. Her birimizin evlat hasreti dinsin tez vakitte insallah. Ya sabir..
Rahat olmak önemli zaten. Belki de sende kafan rahatken kendiliğinden hamile kalırsın tedaviye gerek kalmazAyy arkadasim bosver ben bi ara kimin yaninda rahatsam onunla takildim o kadar rahatlamistim ki hatta bu aralarda oleyim neden bilmiyorum aman nasil olsa tup bebek yaptirmadan olmayacak deyip gunlerin gecmesini bekliyom tedaviye basladigim gun ins rahat olurum sana tavsiyem kendini iyi hissettigin ortamlara gir milleti bosver DİYORUM ama ben yapmakta baya zorlanmistim ara ara geceleri hala uyumadan yaslar dokulur illa ki...
Aynen öyle valla onu da yaparlarAynen katılıyorum. Bir gün gelipte hamile kalırsam bir çocuğum olursa bu defa da bu çocuk tüp bebek, aa tüp bebekmiş duydunmu vs diyecekler sanki anası babası başka birileriymiş gibi
Evet benim bu sitede tanustigim arkadaslarim var mesela kendiliginden hamile kaldi cok mutlu olduk mucize gibi bisey cunku gercekten onlari duyunca daha cok umut oluyo banaRahat olmak önemli zaten. Belki de sende kafan rahatken kendiliğinden hamile kalırsın tedaviye gerek kalmaz
Çünkü hep öyle duyuyorum kafan rahatken hamile kalmak daha kolay diye.
İnşallah bizlere de nasip olur. Bana o kadar uzak geliyor ki kendiliğimden hamile kalsam şoka girerim herhalde sevinçtenEvet benim bu sitede tanustigim arkadaslarim var mesela kendiliginden hamile kaldi cok mutlu olduk mucize gibi bisey cunku gercekten onlari duyunca daha cok umut oluyo bana
Çok enteresan canım şaşırdım valla. Çok şükür diyelim senin adına. Tedavin başarıyla sonuçlansın inşallah Rabbim isteyen herkesin en kısa sürede anne olmasını nasip etsinKizlar slm size basima geleni anlatmak istiyom ben 2.5 yildir bebek istiyoz ama olmadi uc defa asilama yapildi tutmadi ucuncu asilama esnasinda hoca bi polip gordum onun alinmasi gerek dedi ve hiteroskopi yapmaya karar verilmisti eylul ayindan beri ameliyat olmak icin bekledik surekli engel cikiyodu bu ameliyat icin de adet biter bitmez yapilmasi gerekiyomus pazar gunu adetim bitti ve pazartesi dr gittim bana gosterdi parcayi bunu alicaz dediler tmm dedik ve o gun hastaneye yatis yaptik sali sabah ameliyat olmak icin hazirlandim ve narkozu yedim:) odaya geldim dr geldi ama bi mucize olmus o et parcasi ameliyat sirasinda yok olmus hic bisey yoktu hersey superdi hic bi islem yapmadim dedi biz cok sasirdik dr zaten ayri bi sok icindeydi simdi ins allahtan bi mani gelmezse adetimle beraber tup bebege baslayacagiz ins rabbim hepimize bir an evvel gobuslerimizi doldursun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?