- 26 Kasım 2014
- 1.802
- 1.231
- 158
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Canım gitsene doktora 1 buçuk sene demişsin ben gittim cmt günü yumurta tembelliği var dedi perşembe günü tekrardan çağırdı beni bakalım ne olacak
canım bakalım ne diyecek muhtemelen yumurta besleyici ilaç verecektir.Bende bu akşam gidicem bakalım bana ne diyecek
ben hormon testi yaptırmadım daha önce esim gidecek öyle karar aldık tatlım insallah onda bisi çıkmazsa ben gidicem aksatmamak lazım ama isler güçler engelliyo malesef.. :
Ceren cim merhaba canım, doktor perşembe gel dedi pko kisti var demedi bana bu doktor yumurta tembelliği var özellikle sağ tarafta kilo vermen gerekli dedi bugün başladım diyete, perşembe günü randevu içinse kaybolmayan yumurtanız var ona bakacağız dedi ne demek acaba bu
merhaba canım
kaybolmayan yumurta çatlamayan yumurta anlamındamı acaba.Genelde pko lularda yumurta çatlamıyor bendede öyle oldu çatlamadı yumurta zamanında .Ama sana pko da var dememiş.
Bir kaç kez sordum bende pco kisti mi var hocam diye ne var dedi ne de yok dedi internetten araştırdığımda pco kisti ile tembellik hemen hemen aynı kapıya çıkıyormuş, sanırım adet gördüğünde haber ver demesi adet kanaması ile ataabildi mi kaybolmayan yumurtayı diye bakacak bilemedim kiperşembe günü çağırdı bakalım
inşallah hayırlı habeler alırsın canım
İnşallah ceren cim hepimiz alalım, senin nasıl geçti doktor ne dedi?
canım bende dün dr gittim kist gitmiş , yeni yumurta büyümüş iğne yapmıcam haftaya tekrar gel bakalım yumurta çatlamış mı diye dedi.Bi gelişme yok henüz
Aa karamsar olmasana canım benim ne güzel kistin gitmiş çok sevindim maşallahyumurtan da büyümüş maşallah maşallah
canım benim yumurtam hep büyüyor ama çatlamıyor işte
Allah büyük bakalım gittiğinde neler olacak deme öyle ben karamsarlıktan yoruldum
Merhaba canim
ayni yastayiz ben de gebelik düşünüyorum 4.ayim bu ay hala olmadi
yeni mezun bi doktorum
pcos oldugumu bildigim icin ilk ay bebegim olmayinca hemen hastaneye gittim
klomen diye yumurta gelisimini saglayan bi ilac var onu kullandim sonra yumurta takibi yaptik ve catlama ignesi oldum.
o ay da gebe kalamadim
sonraki ay isimden dolayi gidemedim bi türlü
bu ay tekrar gittim ve hocam yine klomen basladi
aslinda beklense olur ama dedi de ben cok cocuk istedigim icin tedavi verdi
ayrica insulin direncim de sınırda bunun icin de seker ilaci ekledik
bu ay cok daha guzel buyudu yumurtalarim ama bu sefer de klomen yan etki yapip rahim duvarimda incelmeye sebep oldu. Yani yumurtam olussa da döllense de gömülme olmama ihtimali cok yuksek
Ben de bi umut nar suyu rahim kalinlastiriyormus diye bunu ogrendigim gunden beri nar suyu iciyorum.
nasip olacaksa olur bakalim..
seni adet olunca cagirmasinin sebebi adetin ozellikle 3.gunu civari yumurtalardaki polikistik gorunumun en iyi gorundugu zaman.
ayni zamanda o günkü hormon degerlerine de bakilir
sana simdi pcos diyememistir adet doneminde olmadigjn icin
ama anladigim kadariyla sag tarafta catlamamis yumurtan var
eger sorunun sadece yumurta catlamamasiysa tek bi igneyle halledilir canini sıkma.
Pcos olup gebe kalan cok insan var bu asilamayacak bir sorun degil.
Ancak uzuntunu endiseni cok iyi anliyorum cunku doktor da olsam, olacagina inansam da anne olamama ihtimali ya da annelik ic gudusunun verdigi his engel olunamayan bir sey.
Insallah isteyen herkesin hayirli sağlıklı evlatlari olur.
MERHABALAR CNM PCOS İÇİN KESİNLİKLE SOĞAN KÜRÜ DENEMELİSİN ARKADAŞLARIMDAN ÇOK OLUMLU SONUÇLAR VAR YAPMAYA BAŞLADIĞINDA İNANAMAYACAKSIN İLK GÜNDEN İTİBAREN MÜTHİŞ BİR ŞEKİLDE AKINTI OLUYOR RESMEN TEMZLİYOR RAHİMİ
ANLADIM TATLIM İNŞALLAH ÇOK KISA SÜREDE HERŞEY YOLUNA GİRER.NASİPTEN ÖTE BİŞİ YOK HANGİ DOKTORA GİDİYORSUN PEKİCanim bende kist yok adetlerim duzenli yumurta olusumu var. Onceden adet olamadigimda icerdm iyi gelirdi de simdi oyle sorunum kalmadi sukur o yuzden gerek duymadim ona da incir yapaym dedim onda da devamlilik saglayamadim. Ben de ilac kullanip yumurta takibi yaptiriyorum bakalim incelme olmasaydi bu ay her sey cok guzel gidiyordu ama nasip degilmis demek.
ANLADIM TATLIM İNŞALLAH ÇOK KISA SÜREDE HERŞEY YOLUNA GİRER.NASİPTEN ÖTE BİŞİ YOK HANGİ DOKTORA GİDİYORSUN PEKİ
canım doktora git muayeneni yaptır. ben 6 aylık evliyim hiç korunmadık ama hamile kalmadım. sonra eşimle şüphelendik doktora gittik bende kist çıktı. doktor progestan verdi. 9 gündr kullanıyorum. başladığım günden beri kasıklarım ağrıyor. doktorla bugn konuştum demekki işe yarıyor pazartesi muayeneye gel bir bakalım dedi. bence sen doktorunu değiştir. ben seni çok iyi anlıyorum.Anne olmak istiyorum bir gün aklıma hiç gelmezdi bu kadar çok yanıp tutuşacağım6 ay oldu çalışmalara başlayalı olmuyor olmuyor böyle olacağını bilseydim daha erken başlardım diyorum kendime ama sonra her şeyin vakti var diyip sakinleşiyorum uyuyorum sabah kalkıyorum aklıma geliyor aklımdan atamıyorum elimde değil benim gibi bunu isteyen kadınlar beni anlayacaktır eminim kafaya takmayın demeyin elimden geleni yapıyorum ama aklımda, şu 6 ay da inanılmaz yoruldum bu durumdan, onun yanında işe git gel eve gel akşam ev işiydi yemek hazırlaması mutfağı derken iyice bunaldım doktora gittim geçtiğimiz ay pco kisti var dedi doğum kontrol hapı verdi diane 35 aldım regli olunca başla dedi internetten araştırdım kimse memnun değil doğumkontrol hapı bu zamana kadar kimsenin kistini eritememiş aksine kilo alımı stres sinir sahibi yapmış insanları adetlerim de düzenli her ay görürüm 6-7 kg fazlam var o kadar, yarın başka doktora gideceğim randevum var, adetim 12 sınde olmam lazım acaba bu ay bir şey oldu mu ki diye kendi kendime soruyorum iyice kafayı yedim dün test yaptım koca bir tek çizgi, kayınvalidemler hiç sormaz dı konusu bile olmazdı geçen gün eşime sormuşlar oğlum baban torun istiyor diye haklılar insanlar 60 yaşında insanlar herkesin torunu var bir onların yok bir de bunları düşünüyorum daha çok strese giriyorum of bu dert beni çok geriyor nasıl aklımdan atacağım nasıl sileceğim bu düşünceyi gerçekten bilmiyorum koskoca insanım çıkaramıyorum aklımdan Allah ım Sen yardım et, her gece dua ediyorum her aklıma gelişinde ellerimi açıp yalvarıyorum hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et Allah ım bana ve benim gibi isteyenlere diye Eşim sürekli yanımda o olmasa hiç çıkamam işin içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?