Bende Anne Olmak İstiyorum offff

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Anne olmak istiyorum bir gün aklıma hiç gelmezdi bu kadar çok yanıp tutuşacağım :( 6 ay oldu çalışmalara başlayalı olmuyor olmuyor böyle olacağını bilseydim daha erken başlardım diyorum kendime ama sonra her şeyin vakti var diyip sakinleşiyorum uyuyorum sabah kalkıyorum aklıma geliyor aklımdan atamıyorum elimde değil benim gibi bunu isteyen kadınlar beni anlayacaktır eminim kafaya takmayın demeyin elimden geleni yapıyorum ama aklımda, şu 6 ay da inanılmaz yoruldum bu durumdan, onun yanında işe git gel eve gel akşam ev işiydi yemek hazırlaması mutfağı derken iyice bunaldım doktora gittim geçtiğimiz ay pco kisti var dedi doğum kontrol hapı verdi diane 35 aldım regli olunca başla dedi internetten araştırdım kimse memnun değil doğumkontrol hapı bu zamana kadar kimsenin kistini eritememiş aksine kilo alımı stres sinir sahibi yapmış insanları adetlerim de düzenli her ay görürüm 6-7 kg fazlam var o kadar, yarın başka doktora gideceğim randevum var, adetim 12 sınde olmam lazım acaba bu ay bir şey oldu mu ki diye kendi kendime soruyorum iyice kafayı yedim dün test yaptım koca bir tek çizgi, kayınvalidemler hiç sormaz dı konusu bile olmazdı geçen gün eşime sormuşlar oğlum baban torun istiyor diye haklılar insanlar 60 yaşında insanlar herkesin torunu var bir onların yok bir de bunları düşünüyorum daha çok strese giriyorum of bu dert beni çok geriyor nasıl aklımdan atacağım nasıl sileceğim bu düşünceyi gerçekten bilmiyorum koskoca insanım çıkaramıyorum aklımdan Allah ım Sen yardım et, her gece dua ediyorum her aklıma gelişinde ellerimi açıp yalvarıyorum hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et Allah ım bana ve benim gibi isteyenlere diye :KK42: Eşim sürekli yanımda o olmasa hiç çıkamam işin içinden :KK1:

Anne olmak istiyorum bir gün aklıma hiç gelmezdi bu kadar çok yanıp tutuşacağım :KK43: 6 ay oldu çalışmalara başlayalı olmuyor olmuyor böyle olacağını bilseydim daha erken başlardım diyorum kendime ama sonra her şeyin vakti var diyip sakinleşiyorum uyuyorum sabah kalkıyorum aklıma geliyor aklımdan atamıyorum elimde değil benim gibi bunu isteyen kadınlar beni anlayacaktır eminim kafaya takmayın demeyin elimden geleni yapıyorum ama aklımda, şu 6 ay da inanılmaz yoruldum bu durumdan, onun yanında işe git gel eve gel akşam ev işiydi yemek hazırlaması mutfağı derken iyice bunaldım doktora gittim geçtiğimiz ay pco kisti var dedi doğum kontrol hapı verdi diane 35 aldım regli olunca başla dedi internetten araştırdım kimse memnun değil doğumkontrol hapı bu zamana kadar kimsenin kistini eritememiş aksine kilo alımı stres sinir sahibi yapmış insanları adetlerim de düzenli her ay görürüm 6-7 kg fazlam var o kadar, yarın başka doktora gideceğim randevum var, adetim 12 sınde olmam lazım acaba bu ay bir şey oldu mu ki diye kendi kendime soruyorum iyice kafayı yedim dün test yaptım koca bir tek çizgi, kayınvalidemler hiç sormaz dı konusu bile olmazdı geçen gün eşime sormuşlar oğlum baban torun istiyor diye haklılar insanlar 60 yaşında insanlar herkesin torunu var bir onların yok bir de bunları düşünüyorum daha çok strese giriyorum of bu dert beni çok geriyor nasıl aklımdan atacağım nasıl sileceğim bu düşünceyi gerçekten bilmiyorum koskoca insanım çıkaramıyorum aklımdan Allah ım Sen yardım et, her gece dua ediyorum her aklıma gelişinde ellerimi açıp yalvarıyorum hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et Allah ım bana ve benim gibi isteyenlere diye :KK42: Eşim sürekli yanımda o olmasa hiç çıkamam işin içinden :KK1:
merhaba allah enyakın zamanda ısteyen herkese nasıb etsın ınsallahh. stres yapma kendıne dırek hormonları etkılıyo hamıle kalman zorlasmasın evet sogan kurunu deyebılırsın. bencede doktor cok önemlı bukonularda ılgılı deneyımlı doktor bulmak cok zor. buarada bende bebıs ıstyorum ama suan ıdrar yolu enfeksyonum var once ondan kurtulmam lazım onun yuzunden erken doggum yaptım bebegım melek oldu

canım soğan kürünü bi araştır..bende tam 2 yıldır istiyorum ama olmuyor ..pkolular soğan kürü sayesinde hamile kalmışlar.

Çok duydum canım ama yapmadım, bilmiyorum işimiz ona kalsa diyorum Allah nasip ettikten sonra bunlara gerek yok diyorum bilmiyorum ama artık gerçekten çok yoruldum ben inan psikolojik olarak hiç iyi değilim hayattan zevk alamaz oldum çok değil ya 6 ay öncesine kadar cıvıl cıvıl genç bir kadındım aklıma çocuk bile gelmezdi bu işe girdik çöktüm, aklımdan atmak istiyorum ama başaramıyorum bir başarsam bir atsam of of of :KK42:

fiyonkbakery yalnız değilsin:KK42:.Her ay aynı .Olana kadar pes etmek yok canım.Doktora git bir sorun varsa tedavini ol.İnşallah olacak .:KK51::D

Gittim canım hiç memnun kalmadım geçen ay arkadaşımın tavsiyesi ile başka doktora randevu aldım günü geldi yarın bakalım ama yoruldum ben aklımdan çıkarmak istiyorum bu çocuk isteğini çok yordu beni off :KK42:

evet ben de 3,5 ay oldu denemeye başlayalı ama daha gelen giden yok... soğan kürü ve bal tarçın çörek otu yaptım çok iyi yumurta çatlattı ve sayısını arttırdı, umutluyum artık...

fiyonk inşallah istediğin olur
ben sana bişey sormak istiyorum
demişsin ya hiç böyle değildim diye.
bu istek nasıl geldi?
ben 25 yaşındayım 3 seneyi geçti evliliğim.
içimde hiç böyle bir istek yok.
birden istemeye mi başladın nasıl hiç düşünmezken çocuk fikrini kafandan atamaz hale geldin merak ediyorum.

merhaba allah enyakın zamanda ısteyen herkese nasıb etsın ınsallahh. stres yapma kendıne dırek hormonları etkılıyo hamıle kalman zorlasmasın evet sogan kurunu deyebılırsın. bencede doktor cok önemlı bukonularda ılgılı deneyımlı doktor bulmak cok zor. buarada bende bebıs ıstyorum ama suan ıdrar yolu enfeksyonum var once ondan kurtulmam lazım onun yuzunden erken doggum yaptım bebegım melek oldu

Çok geçmiş olsun :( bebisin seni bekliyordur oralarda hayırlısı ile hepimiz inşallah hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin

evet ben de 3,5 ay oldu denemeye başlayalı ama daha gelen giden yok... soğan kürü ve bal tarçın çörek otu yaptım çok iyi yumurta çatlattı ve sayısını arttırdı, umutluyum artık...

Canım yumurta çatlama olayını ben her ay yaşıyorum zaten birincisi her ay reglimi oluyorum reglimi olamasam yumurtam çatlamaz zaten aynı zamanda akıntım da geliyor yumurtlama dönemimde yumurta akı kıvamında şeffaf parlak o dönemlere ağırlık veriyoruz yok olmuyor :(

Benim eltim de pcolu. 1.5 sene denemenin sonunda oldu bebegi. Insallah sizin de olur yakinda. Stres yapmayin. Bol bol deneyin :27:

Çok duydum canım ama yapmadım, bilmiyorum işimiz ona kalsa diyorum Allah nasip ettikten sonra bunlara gerek yok diyorum bilmiyorum ama artık gerçekten çok yoruldum ben inan psikolojik olarak hiç iyi değilim hayattan zevk alamaz oldum çok değil ya 6 ay öncesine kadar cıvıl cıvıl genç bir kadındım aklıma çocuk bile gelmezdi bu işe girdik çöktüm, aklımdan atmak istiyorum ama başaramıyorum bir başarsam bir atsam of of of :KK42:
denemekten bişey kaybetmezsin güzelim.tabiki rabbim izin verince olacak..ama ya soğan kürüne deva verdiyse? ya sana şifa olacaksa? ya sana bu soğan kürünü vesile yapacaksa? hiçbişey yapmadım yerine yaptım olmadı dersin en azından...Stres en etkili düşman.bende yaptım stres ne oldu...koca bir sıfır...Sen elinden geleni yap,elinden gelmeyen için elini aç...dua et..inşallah olur

Canım yumurta çatlama olayını ben her ay yaşıyorum zaten birincisi her ay reglimi oluyorum reglimi olamasam yumurtam çatlamaz zaten aynı zamanda akıntım da geliyor yumurtlama dönemimde yumurta akı kıvamında şeffaf parlak o dönemlere ağırlık veriyoruz yok olmuyor :KK43:
doktora göründün mü

fiyonk inşallah istediğin olur
ben sana bişey sormak istiyorum
demişsin ya hiç böyle değildim diye.
bu istek nasıl geldi?
ben 25 yaşındayım 3 seneyi geçti evliliğim.
içimde hiç böyle bir istek yok.
birden istemeye mi başladın nasıl hiç düşünmezken çocuk fikrini kafandan atamaz hale geldin merak ediyorum.

Samimiyetime inan hiç aklımda yoktu çevremdeki arkadaşlarım evlendi benden sonra hamile kalmalarını duydum ister istemez bilinç altıma mı yerleşti bilmiyorum ki öyle bir istek geldi ki içime kelimelere dökemiyorum :( bir de en çok istememin sebebi kayınvalidem kayınpederim dünya tatlısı insanlar Allah başımdan eksik etmesin onları herkesin torunu var çevrelerinde onların yok gittiğimde çocukları öyle bir sevişleri var ki etkileniyor insan 60 yaşındalara bana hiç konusunu açmadılar dokundurmadılar bile laf geçen hafta eşime telefonda söylemiş oğlum böyle böyle baban torun istiyor diye daha da strese girdim elimde değil, sen hiç takma kafana inan ki oluruna bırak böyle olunca daha çok kolay oluyor sanırım..

Benim eltim de pcolu. 1.5 sene denemenin sonunda oldu bebegi. Insallah sizin de olur yakinda. Stres yapmayin. Bol bol deneyin :KK53:

Çocuk için ilişkiye giriyorum biliyor musunuz :KK61: kendimden soğudum resmen çok üzgünüm aklımda hep bebis var eşime bunu söylemedim yanlış anlar beni diye :KK42:

Samimiyetime inan hiç aklımda yoktu çevremdeki arkadaşlarım evlendi benden sonra hamile kalmalarını duydum ister istemez bilinç altıma mı yerleşti bilmiyorum ki öyle bir istek geldi ki içime kelimelere dökemiyorum :KK43: bir de en çok istememin sebebi kayınvalidem kayınpederim dünya tatlısı insanlar Allah başımdan eksik etmesin onları herkesin torunu var çevrelerinde onların yok gittiğimde çocukları öyle bir sevişleri var ki etkileniyor insan 60 yaşındalara bana hiç konusunu açmadılar dokundurmadılar bile laf geçen hafta eşime telefonda söylemiş oğlum böyle böyle baban torun istiyor diye daha da strese girdim elimde değil, sen hiç takma kafana inan ki oluruna bırak böyle olunca daha çok kolay oluyor sanırım..

ne güzel anlattın kayınvalidenleri.
Allah uzun ömürler versin torunlarını görürler inş.
Bu bebek işi ilk aydan olmayabiliyor çoğu zaman.
bi arkadaşım var hiçbir sebep yokken olmuyordu diyordu doktorlar ama artık uğraşmayacağım dediği an hamile kaldı mesela.
senin de öyle olur belki.
tabi insan bişeyi çok isteyince hep onu düşünüyodur ya.
Allah yardımcınız olsun :KK66:

Çocuk için ilişkiye giriyorum biliyor musunuz :KK61: kendimden soğudum resmen çok üzgünüm aklımda hep bebis var eşime bunu söylemedim yanlış anlar beni diye :KK42:
geçen gün bir jinekolog doğal yollarla korunuyorsanız (yani hapsız) o zaman 1 yıla kadar olur, eğer hap kullandıysanız 2 yıla kadar olur dedi

denemekten bişey kaybetmezsin güzelim.tabiki rabbim izin verince olacak..ama ya soğan kürüne deva verdiyse? ya sana şifa olacaksa? ya sana bu soğan kürünü vesile yapacaksa? hiçbişey yapmadım yerine yaptım olmadı dersin en azından...Stres en etkili düşman.bende yaptım stres ne oldu...koca bir sıfır...Sen elinden geleni yap,elinden gelmeyen için elini aç...dua et..inşallah olur

Öyle mi diyorsun? deneyim o zaman bi bakıyım canım, dua etmem mi her ezan da her gece yatarken her aklıma gelişimde ellerimi açıp dua ediyorum :KK51:

Ben de pko yüzünden çok çektim.
Over kist ameliyatları oldum.
Zar zor gebe kaldım hüsranla sonuçlandı hep.
Veee çocuğum olmayacak diye vazgeçtiğim ay hem de 35 yaşımda hamileydim.
2 sene sonra da aklımda fikrimde yokken bir bebek daha lütfedildi bana..
Umudunuzu kaybetmeyin.
Stres gerçekten hamile kalmayı engelliyor.
Dilerim sağlıklı, hayırlı evlatlarınız olur.

ne güzel anlattın kayınvalidenleri.
Allah uzun ömürler versin torunlarını görürler inş.
Bu bebek işi ilk aydan olmayabiliyor çoğu zaman.
bi arkadaşım var hiçbir sebep yokken olmuyordu diyordu doktorlar ama artık uğraşmayacağım dediği an hamile kaldı mesela.
senin de öyle olur belki.
tabi insan bişeyi çok isteyince hep onu düşünüyodur ya.
Allah yardımcınız olsun :KK66:

Amin Canım Allah razı olsun, Allah benim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK51:

Back