- Konu Sahibi papatyam2011
-
tam uzerine bastin tatlim bende oyle dusunuyordum.. sacim su anda omuzlarimin ustunde ama o zaman kadar uzar cobuk uzayan bi sacim var. ustten hafif toplanmis askisis omuzumun ustune dogru su dalgasi yaptirmayi dusunuyorum saclarimi.. bunun gibi canim.. ne dersin?
[/QUO
kıyafetin güzel olup olmadığı önemli değil....üsütnde nasıl durduğu önemlii ÇOK YAKIŞMIŞ...güzel günlerde giy inşşş...mutluluklar şimdiden...saç ise benım söz saçımın aynısıydı ...çok güzel olur cnm.
çok güzel canıjm mutluluklar allah tamamına erdirsin ben çok beğendim
kıyafetin gerçekten işte bu ! saç modelini de çok beğendim tek aslkılı modellerde çok hoş duruyor.. şimdiden mutluluklar canımmm
gerçekten budur yani! çok yakışmış canım renk model harika mutlulukla giyersin inşallah
kıyafetin güzel olup olmadığı önemli değil....üsütnde nasıl durduğu önemlii ÇOK YAKIŞMIŞ...güzel günlerde giy inşşş...mutluluklar şimdiden...saç ise benım söz saçımın aynısıydı ...çok güzel olur cnm.
Çok yakışmış.. Allah mesut etsin.. boshayallersmile
Harika bir seçim canım çok yakışmış sana rengini çok beğendim opuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin mutluluklar a.s.
çok hoş gerçekten saç da aynı şekilde kesinlikle yan dağınık olmalı saç..güzel bir makyajj .. Allah mesut etsin..
cok ho$ canim özelikle flash li fotoraflarda dahada güzel durmus abiyen zemuszemus..ortasi safir renginde tas etrafi beyaz taslarla cevirli küpe cok yakisir..mutluluklarrr
[ı]çok güzel çok beğendim rengiyle modeliyle gerçekten bir bütün. Mutlulukla giy.
Allah tamamına erdirsin .[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?