Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bende Aldim Nisan Elbisemiii :)

Harika bir seçim canım çok yakışmış sana rengini çok beğendim opuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin mutluluklar a.s.

saol canim benim yaaaa sizden duymak gercekten mutlu ediyor insani.. yorumun icin cok sagol. :1hug:

Harika bir seçim canım çok yakışmış sana rengini çok beğendim opuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin mutluluklar a.s.

Saol canim renginde pek emin degildim ama annem hep lacivert isterdi elbise bakmaya basladigmizdan beri.. onun istedigi oldugu icinde cok mutluyum bende ustumde gorunce rengini cok begendim.. siyahla karisimli olmasida farkli bi hava katiyor elbiseye hehee

çok hoş gerçekten saç da aynı şekilde kesinlikle yan dağınık olmalı saç.. güzel bir makyajj .. Allah mesut etsin..

cok ho$ canim özelikle flash li fotoraflarda dahada güzel durmus abiyen zemuszemus..ortasi safir renginde tas etrafi beyaz taslarla cevirli küpe cok yakisir..mutluluklarrr

cok ho$ canim özelikle flash li fotoraflarda dahada güzel durmus abiyen zemuszemus..ortasi safir renginde tas etrafi beyaz taslarla cevirli küpe cok yakisir..mutluluklarrr

evet tatlim flash i fotoraflarda parlakligi ortaya cikti.. tamamen parliyor cok goz alici bi elbise hehehe tarif ettigin kupelere bakicam en yakin zamanda.. :dance:

çok güzel çok beğendim rengiyle modeliyle gerçekten bir bütün. mutlulukla giy.
Allah tamamına erdirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…