Bence aldatıldım sizce ?

galatasarsy56

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
299
46
13
Yaklaşık 1 senedir uzak mesafe ilişkim var sevgilim polis memuru. Sevgilim uzun zamandır instagram kullanmıyordu 2-3 aydır instagramini açmıştı neyse sevgilim fotograf attı ben de beğendim. Ben begendikten sonra bir kız beni ekledi ben onay ya da red yapmayınca geri çekti bir kaç gün geçtikten sonra kiz tekrar ekledi sonra kızın arkadaşı ekledi kızın arkadaşı sevgilim de ekli değildi kızın hesabı açık olduğu için o kızla takipleştiklerini gördüm bana mesaj atti kızın arkadaşı kolyeniz çok güzel nereden aldınız diye. Profil resmimde sevgilimin aldığı kolyeyle fotoğrafım var. Cevap vermedim kıza ve isteği reddettim. Diğer kızın da isteğini reddettim. Sonra cevap vermediğime pişman oldum. En azından ogrenecektim sevgilime aradan 1 hafta geçtikten sonra sordum dediği şey hatırlamıyorum öyle birini o isimde bir çok arkadaşım var falan sonra şey dedi kimseye cevap verme sen beni tanımıyor musun şu an bana ne diyorsun falan dedi biraz ben şey yapınca ima edince. Sonra bir baktım kız beni engellemiş bu konuşmadan sonra ya da hesabını kapattı ama bence engellemisti. Sevgilim de kapatti şu an kullanmıyor ama kızın şu an hesabı var kullanıyor. Bence aldatıldım. Ama kız beni nereden bilecek sevgilim de başka kızlar da ekli. Bence aynı kolyeden ondada olabilir mi diye düşündüm. sizce? Bir de kız da uzak mesafe aynı şehir değil onuda anladım. Ama sevgilimin diş görünüş olarak kriterlerine uyuyor. Yani kızın arkadaşı o kadar kızın arasında neden bana yazdı o kolye ondanda mi vardı diye de düşündüm. Sizce?

Şüphe etiysen olabilir neden olmasin. Yoksa neden cevap verme desin ki, "cevap verip ogrenseydin derdini" de diyebilirdi, direkt manipüle etmektense, sevgiliniz avlanıyor vakit öldürmek için şehirler arasi takiliyor, bence sadece size göre sevgiliniz 🙄
Şöyle ben zaten aradan 1 hafta geçtikten sonra sevgilime açtım konuyu. O zaman da gecmiştı kızın arkadaşı mesajı çekmişti. Ama kız beni nereden biliyordu o kadar kişinin arasında.

Şöyle ben zaten aradan 1 hafta geçtikten sonra sevgilime açtım konuyu. O zaman da gecmiştı kızın arkadaşı mesajı çekmişti. Ama kız beni nereden biliyordu o kadar kişinin arasında.
Kız ekledi diyelim, arkadaşı niye eklesin, ayrıca hiç suçu olmayan tanımayan sevgilin kalkıp niye üste çıksın sen ne ima ediyorsun cevap verme kimseye falan diye

Gayet bariz. Siz de duymamak için sormamışsınız zaten.
Evli değilsiniz, çoluk çocuk yok. Şimdiden böyle şüphelere düşeceğiniz adamla devam ederek hata edersiniz.
Bir de sevgilime konuyu açtım yani mesajdan müsait olunca beni arar mısın dedim sevgilim yarım saat cevrimici kaldı bence anladı konuyu açtım sonra kızın hesabı tamamen gitti.

Yani o an yazmadım bilmiyorum. Sonra çok pişman oldum. Kız beni nereden biliyordu diyip durdum.
Isteseydiniz erkek arkadasiniza sormadan tekrar kizla gorusebilirdiniz ama siz bile bile ona soyleyince o sansi da kaybetmissiniz. Neyse hersey ortada zaten bosuna supheye gerek yok

Isteseydiniz erkek arkadasiniza sormadan tekrar kizla gorusebilirdiniz ama siz bile bile ona soyleyince o sansi da kaybetmissiniz. Neyse hersey ortada zaten bosuna supheye gerek yok
Tabi ki öyle oldu farkındayım. Kızın arkadaşı belki de sevgilim aldı diyince soyleyecekti. Hata yaptım orada.

Back
X