ben zayıflarsam herkes zayıflar

Hangi marka elektronik sigara kullandin ay bana şöyle detayli yazarmisin ilaç irade hersey denedim birde bunu deneyeyim çok dua ederim sana birakirsam

internette elektronik sigaranın kanserojen etkileri yazıyor arkadaşlar. kendinize daha çok zarar vermeyin

teşekkür ederim darısı başına inşallah. bloğunuza bakıcam

bu zayıflama maceramda bana ilham veren pek çok şey var aslında.

en başta kendime güveniyorum.. çünkü bahsettiğim gibi daha önce 23 kilo vererek istediğim kiloya ulaşmıştım. hatta cuma zayıflama gruplarında ilk 3e girmişliğim var. harika zamanlardı. hayatımda kendimi hiç o kadar azimli görmemiştim. diyetisyene gittim ve ayrıca aerobik step kursuna gitti. kkursun başında en şişko bendim, hareketleri yaparken dizlerim ağrıyordu kenarda bekliyordum zor hareketlerde. kursun sonundaysa cillop olmuştum,kurs dışında koşuyordum. 4 kilometre boyunca hiç durmadan koşabiliyordum. koşmak mükemmel, motosiklete binmek gibi.. anlayan anlar...

ikinci ilham kaynağım, hamileyken yaklaşık 12 kilo vermekti. yani doğumdan iki hafta sonra başlangıç kilomdan 12 kilo eksiktim. kızım 3,5 kilo doğdu. nasıl kilo verdim? mide bulantısı ve kusmadan dolayı sadece sağlıklı şeyler yiyebildim. abur cubur midemi bulandırıyordu. ayrıca tereyağı, zeytinyağı ve zeytini aşırı tükettim. onların da zayıflatma gücüne inanıyorum. ayrıca bebek sağlığını da kesinlikle olumlu etkilediğini düşünüyorum. gebelik şekeri olduğum iddiasıyla (ki ben buna hiç inanmadım) dahiliye uzmanına yönlendirildim ve 6. aydan sonra tatlı, karbonhidrat ve şekeri hızlı yükselten herşeyden mahrum edildim. tabiki kaçamaklarım oldu ama dikkat ettim.tam kilo alınacak zamana denk geldiğiiçin birazda o zayıflattı.

en büyük ilham kaynağım olan kişilerden biride tabiki CANAN KARATAY dır. onun sağlıkla ilgili ilkelerini benimsiyorum. bu yüzden iki öğün yemeye çalışıyorum. acıkmadan yemiyorum. sağlıklı ve doğal gıdalar almaya çalışıyorum.

ayrıca yavuz dizdar hocayı da takip etmeye çalışıyorum.

karatayla tanışmadan önce okuduğum kitap da beni çok etkiledi. tavsiye ederim
BİR DAHA ASLA ŞİŞMANLAMAYIN
kitabın adı. yazarı yabancı ama karatayın ilkeleriyle birebir aynı diyebilirim.

şu an okuduğum başka birkitap var.bir de o bakış açısını öğrenip paylaşıcam. hoşuma gitmeye başladı.

işte benim zayıflama hikayemin kahramanları... kendimi tanıyarak, tecrübelerim ve sağlıklı bilim insanlarının da yardımıyla cillop olacaaaaaammmmmm işallahhhhhh

Bayildim ya ayni ben sadece cocuklarim eksik bnde bgn diyetisyene Geldim kontrollü zayiflamak istiyorum yoksa hepsini kisa surede geri aliyorum

Sizi takip edecegim ben de yeni dogum yaptim şu an diyet yapamıyorum cok kiloluyum tartiya cikmaya korkuyorum bir zamanlar 36 beden olup da simdi 42 beden olmak moralimi bozuyor sizi takip ederek motive olacağıma inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…