Kına Gecesi ben yapmıyoruuuummmmm

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
kızlar merhaba, örf adet olaylarını pek sevmediğim için ben kına gecesi yapmayı düşünmüyorum çünkü ağlatmak felan çok saçma geliyor ağlamam ben yani ölümemi gidiyoruz yaaa çok saçma geliyor.. :umursamaz: :mymekanun yerine yakın kız arkadaşlarım ile kutlama yapıcaz:içelim:

olur tabi yapmak zorunda değilsin.
ama kınadada ağlamak zorunda değilsin.
ben ağlamamıştım,bişeyde olmadı.:teytey:

yok canım ya bizimkiler ağlatmaya çalışıyor valla dayanamam bağrırım herkese

Bilmiyorum ama banada böyle güzel adetlerimizin degerini bilmemek cok sacma geliyor...
Tabi herkesin kendi düsüncesi saygi duyarim yapmak zorunda degilsin
ama buda benim fikrim...

Hani biz simdi örflerimize adetlerimize sahib cikmaz degerini bilmezsek ilerde
cocuklarimiz ne olur hic düsünmek istemiyorum...

kesinlikle katılıyorum arkadaşım..
hıçkıra hıçkırada ağlarım valla...
annemden babamdan ayrılıyorum ben ağlamam mı yaa.. :gitme:
kınasız gelin olmaz!

revindell
ne demek kına istemiyorum canım yaa kız arkadaşlarınla kutlayacaksan eğer o zaman bari yak eline kına..güzel bişey canım bu.bıkere gelın olucaksın

ben yapmadım kınayı..dışarda yapmak istemedim;evde de toparlayacak derleyecek bir annem olmadığı için yapmak işime gelmedi.
bana sorarsan mutlaka yap derim..ben yapmadım pişmanım..
arkadaşlarınla eğlenmeye herzaman gidersin.
ama düğün öncesi olan bu güzel adeti bencede yerine getir.
en azından ilerde ben gibi pişman olmamak adına..

ben yaptım
başta hiç istememiştim senin gibi kınada neymiş die ki nefret ederim kına yakamaktanda
şimdi diyorum iyiki yapmışım =)
ağlamak zorunda değilsin bende ağlamadım takii anneme sarılana kadar =(
ölüme gitmiyosun tabiki ama ailenden ayrılıyosun kolay değil
1 hafta önce bi arkadaşım evlendi onada zorla yaptırdılar şimdi oda iyiki yapmışım diyo
ananelerimize sahip çıkalım lütfen!!!

Keyfin bilir nasıl mutlu oluyorsan öyle yap derim
geleneklere takılma derim..

ben de söz nişan kına vs gereksiz diye düşünenlerdendim
ama ailemin isteğiyle yaptım
şimdi iyi yapmışım diyorum
saroboceqin dediği gibi arkadaşlarınla eğlen yine
ama kına başka bir şey
bu seromonilerin prensesi sensin
başka hangi eğlencede başrol oynayabilirsin ki ?

hem ben de ağlamadım üstelik güldüm :))
resimlerde bile kırmızı örtünün altında ağzı kulaklarına varan bir kız var

sonradan pişman olacağına ikisini de yap derim ben

sadece tavsiye

yok canlarım yok valla ben kendimi bildim bileli nefret ediyorum kına olayından.. gelenek görenekleri yaşatma konusuna girmeyelim hiç.... o kadar saçma ve adetlerimiz var ki emin olun mantıklı düşünürsek sizinde yapmak istemeyeceğiniz örf adetler var..
neyse bacılar herkesin kendi tercihi, ben kendimi mutsuz edicek bir organizasyon içinde bulunmak istemiyorum..
hem annemden babamdan ayrılıyorum diye ağlayamam 2 sene şehir dışında okudum bir kere özlemedim valla bizim durum biraz karışık kızlar klasik bir ailem yok benim malesef.. neyse uzatmayalım :1rolleyes:

ayy bnde kınayı düğünden veya nikahtan daha çok önemsiyorum
bayılıyorum bindallı falan giyiyorsun
tepende kadınlar kızlarr seni ağlatmak için dönüyolar şarkı sölüolar
snra ceeee yapıyolar hahaa ağlamadımki diyosunn
tabi snradan zırlıyosun kırmızı tülbenti kapatınca:)
kesinlikle yap derim,içinde kalmasın

ben söz,nişan,kına,düğün hiçbirini istemiyorum. yapım böyle,hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden ama aileleri ikna edemediğimzden hepsi olacak gibi gözüküyor. hatta düğün 2 tane olcak. memleketler ayrı oldugundan...
bunlardan yırtmanın bir yolu yok mu ya..
başka sorunlarım olduğundan mıdır nedir hiç kaldıracak halim yok bu tarz organizasyonları..

anladım canım ben seni...

boşver o zaman dilediğin gibi evlen!

bi kenara at örf adetleri...

kimse benim canımı ağlatamaz hıh kaydirigubbakcemile3

e ağlama bacım sende, gül eğlen.:dance:

yapiceksin uleeeyyn kına gecesi:mymeka:

Kına gecesiz gelinmi olurmuş.benneyaptımki

ya bence oldu mu bişey tam olmalı.belki ilerde pişman olursun.şöyle şık bir kına kıyafeti giysen,kırmızılı kaftan falan şeklinde tam gelin olduğunu da hissesersin.valla bende ağlamadım sayılır ama o eldiven falan baktıkça hoğuma gider fotolara
.gelin olmanın önemli bir parçasıymış gibi geliyor.yine evlensem yine yapardım

canım sen nasıl mutlu olacaksan o şekilde yap.mecbur değilsin.ben yaptım.pişman değilim ama yapmadığım adetlerimiz de var.herkesin kendi seçimi.

Ben de sevmem kına ağıt düğün oyun ama sanki onlar yapılmazsa bir yanım eksik kalacak gibi geliyor hem istiyorum hem de istemiyorum hep diyorlar zamanla çok dert olur içine batar üzülürsün keşke dersin diolar bilmiyorum ama yapmak lazım sanırım he! Düşünsenize siz evleniyorsunuz başkası değil,herkesin başına nadir gelecek bişey masal dünyasının prensesleri gibi olmak varken niye evde oturan külkesi olum? şaka bi yana yapmak lazım sanıırm ben d ehenüz karar vermiş deilim herşey gönlünc eolsun arkadaşım seni en mutlu edecekse onu yap kaydirigubbakcemile5

SıZıııı SEVıYOOORUUUUMMMM HEPıNıııııZZZZııııı opuyorumnanaktan

Valla istemiyorsan yapma tabiki.
Hem ailedeki durum da biraz karışıkmış. Böyle şeyler aile ile güzel oluyor
En mutlu günlerin senin için işkence olacaksa, hiç uğraşma bence

Valla istemiyorsan yapma tabiki.
Hem ailedeki durum da biraz karışıkmış. Böyle şeyler aile ile güzel oluyor
En mutlu günlerin senin için işkence olacaksa, hiç uğraşma bence

canım valla sağol.. en basitinden bir örnek veriyim sana ben ağlamam kına gecesinde sonra annem bana neden ağlamadım diye bir başlar saydırmaya koca meraklısı olarak çıkarım işin içinde bir de haftalarca tek kelime konuşmaz benimle.. mafoldumben

hayırlısı olsun canlarım hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…