- 8 Ekim 2009
- 2.428
- 20
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ama banada böyle güzel adetlerimizin degerini bilmemek cok sacma geliyor...
Tabi herkesin kendi düsüncesi saygi duyarim yapmak zorunda degilsin
ama buda benim fikrim...
Hani biz simdi örflerimize adetlerimize sahib cikmaz degerini bilmezsek ilerde
cocuklarimiz ne olur hic düsünmek istemiyorum...
kesinlikle katılıyorum arkadaşım..
hıçkıra hıçkırada ağlarım valla...
annemden babamdan ayrılıyorum ben ağlamam mı yaa.. :gitme:
kınasız gelin olmaz!
revindell ne demek kına istemiyorum canım yaa kız arkadaşlarınla kutlayacaksan eğer o zaman bari yak eline kına..güzel bişey canım bu.bıkere gelın olucaksın
yok canlarım yok valla ben kendimi bildim bileli nefret ediyorum kına olayından.. gelenek görenekleri yaşatma konusuna girmeyelim hiç.... o kadar saçma ve adetlerimiz var ki emin olun mantıklı düşünürsek sizinde yapmak istemeyeceğiniz örf adetler var..
neyse bacılar herkesin kendi tercihi, ben kendimi mutsuz edicek bir organizasyon içinde bulunmak istemiyorum..
hem annemden babamdan ayrılıyorum diye ağlayamam 2 sene şehir dışında okudum bir kere özlemedim valla bizim durum biraz karışık kızlar klasik bir ailem yok benim malesef.. neyse uzatmayalım :1rolleyes:
yok canlarım yok valla ben kendimi bildim bileli nefret ediyorum kına olayından.. gelenek görenekleri yaşatma konusuna girmeyelim hiç.... o kadar saçma ve adetlerimiz var ki emin olun mantıklı düşünürsek sizinde yapmak istemeyeceğiniz örf adetler var..
neyse bacılar herkesin kendi tercihi, ben kendimi mutsuz edicek bir organizasyon içinde bulunmak istemiyorum..
hem annemden babamdan ayrılıyorum diye ağlayamam 2 sene şehir dışında okudum bir kere özlemedim valla bizim durum biraz karışık kızlar klasik bir ailem yok benim malesef.. neyse uzatmayalım :1rolleyes:
Valla istemiyorsan yapma tabiki.
Hem ailedeki durum da biraz karışıkmış. Böyle şeyler aile ile güzel oluyor
En mutlu günlerin senin için işkence olacaksa, hiç uğraşma bence