Ben yapamayacağım galiba

ben yerinizde olsam bir süre ghostluyor gibi yapar ve konuyu onun açmasını beklerdim. ilk taşı günahsız olan attığında dahi sorunu ilk çıkarak kişiye kalıyor her defasında ihale.
O açmaya çalışıyor zaten şu anda da ne oldu? Sorun edecegin kendini üzüleceğin nir sey yok dedi.Ben de bir sey yok zaten dedim.Dedigim gibi bu hafta onemli bir sey var o gecsin bakacagiz

Sevgiliniz aileside pek de güçlü biri değil ve arkanızda da durmayacak. Güçlü erkek olsa size bu sözlerin birini bile söylemezlerdi ki onların düşüncelerinden haberiniz bile olmazdı. Adamla zaman geçirin isterseniz amma yeniden evlenmeyi düşünüyorsanız da ayrılıp kendi yolunuza bakın. Bundan olmaz, yarın köyden bir kız bulurlar, toz olur.

Ayrim olur kendi coxugu gibi olmaz illaki zor kabul ediyorum ama demek ki ona tahammül edecek kadar sevmiyormuş der gecerim

Tekrar ziyarete git. Ağzına tükürüp yerin dibine sok, ailesindeki her pisliği yüzüne vur. Çık gel kız. Ne kendi rahatını bozacaksın şunlar için. Sevgilin dediğin gibi adam olsa anasını senin hakkında konuşturmaz bile. Azıcık gözünü aç ne olur.

Maşallah kadının bütün özel hayatını dökmüşsünüz, neden, sizi istemediği için ve bunu size direk değil dolaylı yollardan söylediği için. Tek bir olayla kadını kötü ilan etmenizde farklı bir kafa. Niye ya kimse kimseyi sevmek, aynı bilinçte olmak zorunda değil. Burda kadınlar her gün söylüyor çocuksuzla çocuklu biri olmamalı. Evet kadının işi gücü parası yokmuş boşanamamış, sizin varmış boşanmışsınız. Kadının çaresizliğini kınamanız da sizin çok bilinçli olmanızdan sanırım.

Söylemeye gerek var mı canım sence gectik o yollardan birkac tanesini soyledim hemen savunmaya gecti oyle demek istemedi aslında çok iyi niyetli bir cahil oldugu icin üslubu kötü nasıl ifade edeceğini bilmiyor dedi
perşembenin gelişi tam olarak bu carsambadan belli iste

Bence bu şemalar kolay kolay gecmiyor

Caresizlik mi? Bence bu kadar saldırgan olmasının sebebi kendisinin bunu yapamaması

Ay yok bir daha hicbir sekilde muhatap olmayı istemiyorum

Cahil olması hafifletici sebep mi, hoş görmen gereken bir şey mi? Zaten kendi annesi öyle olmayan biri için cahil kaynana katlanılamayacak bir şeydir. Bu adam senin arkanda duracağa benzemiyor, evlenme derim.
Ay önceki de aynı böyle derdi cahil kadın he de gec.Hic de cahil degiller cin gibiler söylediklerini de planlayıp kurup öyle konuşuyotlar

xiomi hic farkında degilsin ama su mesaj bile ayrilmaya yeterli biliyor musun.
çünkü senin adamin ağzının bir filtresi yok. tabii ki hepimiz hayatimizdaki insanlara travmalarimizi anlatiriz, ben de anlatirim ama bu adam sana evinde ne oldu ne bitti her şeyi anlatmis. Bunlar cok fazla. Hic süzmeden sana kendi ailesi hakkinda bunlari anlatam eminim ki ailesine de senin neden bosandigini, ona anlattığın ozel seyleri vs aktarmistir belki bosbogazliktan - belki seni aklamak icin. ama anlatmistir cunku agiz ishali bu, nerede ne anlatacağıni bilmeyen bir insan.
ilişki icinde insan farketmiyor, "beni sevdiginden hayatının her detayini paylasiyor" falan diye düşünüyor. ama o is oyle degil. boyleleri sadece dusunmeden filtrelemeden konusup durur.
benim bir erkek arkadasim da kardesiyle, anne babasının bosanma olaylariyla, annesinin sevgilisiyle neler neler anlatirdi. Ben hep hayatindaki her seyi paylasmayi sevdigini düşünürdüm, üzüldüğü seyleri cocukluk travmalarini benimle paylasinca rahatladigini hissederdim falan. Sonra ayrildik anasi olacak mal degnegi bana musallat oldu falan. anladim ki benim agzimdan cikani gidip naklen yayin yapmis. ne aile hikayem kalmis ne eski sevgilim, ne beraber yaptiklarimiz. meger bosbogazliktanmis.
sonra cok dikkat ettim benzer hikayeleri daha bjr dikkatle takip ettim böyle dusunmeden naklen yayın yapan herkesin sevgili olsun dost olsun, o yayini cift tarafli yaptigina emin oldum. esimi dostumu da hep uyardim "bak 'ne guzel, bana ger seyi anlariyor' diye seviniyorsun ama seninkilerinde anlatiyorlardir" diye ve genelde ilerleyen zamanlarda hakli ciktim.
agzinin ayari olsa annesinin babasının ozelini bunca yaymazdi. agzinin ayari olmayan insan senin ozelini de carsaf carsaf anlatiyordur

Evet haklısın çok kötü bir huy.Benim de her seyimi ona anlattığını biliyorum ve bizden olmayacak onu da biliyorum

Evet haklısın çok kötü bir huy.Benim de her seyimi ona anlattığını biliyorum ve bizden olmayacak onu da biliyorum
senin her seyinin o cadinin bildigini de bil.
hatta o kelimeleri söyleseydin eger o da kendini savunmak icin "senin gibi sundan bundan yuvami yikip cocuguma ele baba dedirtsem daha mi iyi" falan derdi - emin olmus olurdun naklen yayin isine

senin her seyinin o cadinin bildigini de bil.
hatta o kelimeleri söyleseydin eger o da kendini savunmak icin "senin gibi sundan bundan yuvami yikip cocuguma ele baba dedirtsem daha mi iyi" falan derdi - emin olmus olurdun naklen yayin isine
Yok yok gerek yok zaten biliyorum

Nasıl her yorumu didik didik okudum. Benzer durumdayım fakat evlilik düşünmüyorum. Oğlumla güzel bir hayatım var, maddi bağımsızlığım var, hayat yalnız gitmez desem de şu an evde devamlı olacak üçüncü şahıs düşüncesi beni yoruyor.

Yorucu bir sey zaten keske böyle bir topumda dogmasaydik

Benim yakın olduğum biri de 5 ysş büyük çocuklu bi kadınla birlikte evin tek çocuğu tabii duyunca ayılıp bayılmalar başladı yok yok diye. Kadın ben karışmıyorum artık kayınvalide kayınpeder çekemem diyip ayrıldı. O süreçte erkek uğraştı ve ikna oldu çünkü aile anladı kadının arkasından gidecek ve ailesini silecek. Şimdi kadının çocuğunun fotoğrafını vs paylaşıyorlar sürekli hediye alıp duruyorlarmış. Bana da kayınvalide şimdi kızlar kucaktan kucağa geziyo??(zihniyet bu)en azından bu evlenmiş ne yapmış günah değil ya kader bu oğlum mutlu olsun vs demeye başladı. Bu olayları kadına yansıtmadsn çözdüler. Halledemiyorsa evlilik sonrası krizleri nadıl çözecekler

Caresizlik mi? Bence bu kadar saldırgan olmasının sebebi kendisinin bunu yapamaması
Yani sizi kıskandı., öyle mi İnsanları kendi şartlarına göre değerlendirmek gerekiyor, sizinkine göre değil. Bende kendi adıma çocuğumun çocuklu biriyle evlenmesini istemem, zira evlilik başlı başına büyük bir şey., birde üstüne bir çocuğun sorumluluğunu almasını istemem.

Istenmedini bile bile gitmen hata.
Aile tarafindan istenmeyen evlilikler ònunde sonunda bitiyor sasmaz, helekide bosanmissa onlarin kuzucugu hic evlilik yapmadiysa, hemde cocuk varsa asla sansin yok.
Illa zamna sonrada olsa coxugunun kafasina girip soguklugu sokarlar.

Yipratma kendini

en doğru karar.
boşanmak bir kusur ya da kabahat değil kadınlar için.
orada kaldığın her an sanki vebalı gibi bu yüzüne vurulacak. o yüzden sevsen de yol yakınken ayrılmak en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…