+1 gerçekten de öyle yaa ne gerek varAçıkçası ben boşanmış çocuklu kadınların tekrar evlenme motivasyonunu anlamıyorum.
Yani evliliğin en sevimsiz yani zaten anası danasını çekmek. Evlenip yeni kaynana kayınpeder bilmem ne çekmek istemek tuhaf geliyor.
Benim de oğlum var, boşansam mis gibi yaşarım. İlla evlenmek gerekmiyor ya sevgili olarak gezerim tozarım ama evlenmem yani neden yeni bir dert yükleyeyim kendime.
O zaman zaten dananın kuyruğu kopar.Ay ala çocugunu basına çal diyecektim en sonundaBen olsam bende evlenmezdim. Nikahtan sonrada böyle konuşmaya devam edecek, hatta belki senin oğluna bile laf söyleyecek, baştan huzursuzluk sebebi. İstenmedigin bir aileye gelin olma, boşver.
Söylemeye gerek var mı canım sence gectik o yollardan birkac tanesini soyledim hemen savunmaya gecti oyle demek istemedi aslında çok iyi niyetli bir cahil oldugu icin üslubu kötü nasıl ifade edeceğini bilmiyor dediAnnen bana bunları söyledi dediniz mi sevgilinize?
Cahil olması hafifletici sebep mi, hoş görmen gereken bir şey mi? Zaten kendi annesi öyle olmayan biri için cahil kaynana katlanılamayacak bir şeydir. Bu adam senin arkanda duracağa benzemiyor, evlenme derim.Söylemeye gerek var mı canım sence gectik o yollardan birkac tanesini soyledim hemen savunmaya gecti oyle demek istemedi aslında çok iyi niyetli bir cahil oldugu icin üslubu kötü nasıl ifade edeceğini bilmiyor dedi
Yani annesinin dediklerini normal karşılıyor çünkü onlar kendi aralarında da böyle konusuyorBelli ki sizi destekleyip arkanızda duramayacak biri. Şimdiden anasının sözüne gitmiş.
Evlenmeyin bu adamla. Zaten isteseniz de evlenemezsiniz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?