Ben yapamayacağım galiba

Yok acık acık söylüyormuş işte olmaz sen yapamazsın sorun olur ay ben millete ne derim

K
Kv belasi yuzunden cocugunuzun babasindan ayrilmissiniz hic bulasmayin bu adamada yarin obur gun evladinizin yaninda size bir laf ederler yada evladiniza laf ederler daha cok uzulursunuz anasinin kuzusu icin deger mi
Ki o bunun yanında az kalır ona bile tahammül edemedim

Yani siz çocuklu bir bayansınız ne işiniz var hiç evlenmemiş bekar bir adamla

Yok acık acık söylüyormuş işte olmaz sen yapamazsın sorun olur ay ben millete ne derim
Kadin dogru soyluyor bu arada emin olun. sizi istemeyen annesinin onune atmis kafesteki aslana et atar gibi birde geriye donup korktugun gibi degildi dimi diye sormus ne yapacakmis anasi daha acaba merak ettim yere yatirip sacinizi basinizi mi yolacakmis ki ayiramazsa bir sonraki hamle bu olabilir dikkat edin bir tanidigim bunu denemisti

Ben de bir kadın bosandiktan sonra neden evlenır anlamıyorum , yani yeniden evlenmek için motivasyonu nedir bu insanların. hayat zaten bir erkeğin donunu gömleğini yıkamak için çok kısa . Hadi evlendik katlanıyoruz bu sacmalıklara . Ben boşansam kendime bir fckbuddy bulur hayatın tadını çıkarırım haftasonları, sonra hadi yallah evli evine köylü köyüne

Yapma bacım cinsel hastalıklar kol geziyor

Verdigim icin dik başlı demiş ya zaten

nasıl cevap verdiğinizi pek anlayamadım çünkü kadın bi evliyanın sarığı gibi ağzınızın orta yerine dolamadığı kalmış. sevgiliniz de karpuz kabuğu görmüş karakaçan gibi keyif içerisinde bu durumu izlemiş gibi duruyor. size bunu yapan insanların çocuğunuza sizin gözlerinizden uzakken neler yapabileceğini hiç düşünemek dahi istemiyorum.

Her sey annemle görüşünce belli olur diyordu anladım ne demek istedigini

Yani olabildiğince saygı çerçevesinde cevabını verdiğimi düşünüyorum ben onin gibi mahalle karısı olamam ki eğitim durumum müsait degil

Söylemeye gerek var mı canım sence gectik o yollardan birkac tanesini soyledim hemen savunmaya gecti oyle demek istemedi aslında çok iyi niyetli bir cahil oldugu icin üslubu kötü nasıl ifade edeceğini bilmiyor dedi
Ohooo hiç bekleme hemen bitir.

Yani olabildiğince saygı çerçevesinde cevabını verdiğimi düşünüyorum ben onin gibi mahalle karısı olamam ki eğitim durumum müsait degil

bittabi denk değilsiniz ama keşke oturup dinlemeseydiniz. "kalkabilir miyiz? annen haddini aşmaya başladı" diyip gitseydiniz keşke. şimdi sevgiliniz oalcak ahmak da sanıyor ki, annesi cehaletten ötürü biraz sert konuştu ve siz de oturup dinlediğiniz için bu sözleri sindiriyor ve hatta haklı buluyorsunuz.

Doğru o kadar pişmanım ki kalkıp gitmediğime o hakaretleri dinledigime

beni onu gibi seven birini de tekrar bulabilir miyim bilmiyorum

Ben pek sizin gibi düşünemedim bu konuda, çünkü seven insan şartlar ne olursa olsun
sevdiği kadının böyle hissetmesine izin vermez, restini çeker herkesin sesini kısar
sizi çok sevseydi muhtemelen annesi sizinle böyle konuşamazdı sizi bu denli üzüp incitemezdi.
evlenmekten vazgeçmeniz isabetli olmuş, kendinizi toparladığınızda ayrılacağınıza da eminim, zira boşa vakit kaybı gibi duruyor.

Evet artık ayrılıgı düşünmeye başladım şu an başım kalabalık işlerim bitip yalniz kaldığımda bir konuşma yapacağım

Sakın gaflete düşüp evlenme.
Ye iç gez keyfine bak.

Sevgiliniz eğer anlattığınız gibi biri olsaydı, annesinin sizi istemediğini anlatmayı bırakın, annesini ikna eder ve sizin ruhunuz duymazdı.

Size anlatma sebebi de şu; o da annesi gibi düşünüyor. Belki şüphe aşamasındaydı ama aynı düşünce. Eğer tersini düşünseydi bu olayların biri bile olmazdı.

Burada boşanmış kadınlara çocuğu olan boşanmış erkeklerle asla evlenme fikirleri veriliyor, diğeri de aynı bana göre.Çocuk olmasa olabilir belki ama çocuk sorumluluğu zor ve bunu bekarlar anlamıyor.

Dürüst olayım ben de çocuklarımın bekarken çocuğu olan bir kadınla evlenmelerini istemem,çok üzülürüm. Kadıncağızı eleştirirken haksız olmadığını da düşünün.Davul bile dengi dengine boşuna dememiş atalarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…