• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ve kilo vermek

Luis Alberto

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
506
432
303
merhaba arkadaşlar , ben hem yemek yemeyi çok seviyorum hem de zayıflamak istiyorum. Motive oluyorum aslında bu defa olucak diyorum ama güzel bi yiyecek görünce hemen atlıyorum. Memlekete gidince bu bana çok büyük sorun oluyor çünkü şişmanlamışsın yorumları beni sinir ediyor. Boyum 1.58 kilom 1.64 aslında dişimi sıksam 4 yada 5 kilo beni rahatlacak ama bi türlü denedim denemedim olmuyor .Üstelik kısır döngü bu böyle iki senedir sürüyor. hep siyah giymekten bıktım. iyi bir motivasyona ihtiyacım olduğu için yazdım.teşekkürler

merhaba arkadaşlar , ben hem yemek yemeyi çok seviyorum hem de zayıflamak istiyorum. Motive oluyorum aslında bu defa olucak diyorum ama güzel bi yiyecek görünce hemen atlıyorum. Memlekete gidince bu bana çok büyük sorun oluyor çünkü şişmanlamışsın yorumları beni sinir ediyor. Boyum 1.58 kilom 1.64 aslında dişimi sıksam 4 yada 5 kilo beni rahatlacak ama bi türlü denedim denemedim olmuyor .Üstelik kısır döngü bu böyle iki senedir sürüyor. hep siyah giymekten bıktım. iyi bir motivasyona ihtiyacım olduğu için yazdım.teşekkürler
kilom :64 pardon

kilonuz 58 boyunuz 1,64 mu?
Boyunuz çok kısa o yüzden 5 kg dan fazla vermeniz gerektiğini düşünüyorum. Akşam 6 dan sonra yemek yemeğin. Çok acıkırsanız ayran içebilirsiniz. Spora yazılma konusunu düşündünüz mü? Tabi maddi durumuzu bilmiyorum ama aylığı 100 tl civarı olan spor salonları var. Bence spora yazılıp akşam 6 dan sonra yemezseniz 2 ay içinde sorununuz çözülür

1 senede 43 kilo veren biri olarak size yardımcı olabilirim :) baya bir insanada yardımın oldu zayıflama üzerine instagram hesabım var ama paylaşmam doğru olur mu bilmiyorum

Canım kilo ve görüntü olarak bakma olaya sağlık olarak bak. Kan değerlerini ölçtür. boyuna göre kilon iyi değil. Şeker olur kolesterol olur ilerde çok çekersin. Kendin yapamıyorsan diyetisyene git. zaten ben evde kilo vermeye çalışanları hiç anlamam sğalığınızı bozuyosunuz dengeli verilir kilo. su kaybederek kas kaybederek verilen kilo sadece zarar. bence araştır güzel bir diyetisyen bul, spor aktivitelerini arttır, bak nasıl gidecek kilolar

Boyunuz çok kısa o yüzden 5 kg dan fazla vermeniz gerektiğini düşünüyorum. Akşam 6 dan sonra yemek yemeğin. Çok acıkırsanız ayran içebilirsiniz. Spora yazılma konusunu düşündünüz mü? Tabi maddi durumuzu bilmiyorum ama aylığı 100 tl civarı olan spor salonları var. Bence spora yazılıp akşam 6 dan sonra yemezseniz 2 ay içinde sorununuz çözülür
teşekkür ederim

Benim de boyum 158 şuan 52 kiloyum ve fazlam var diyorum, 3 kilo daha vermek istiyorum. Sizin de iyi durmanız için, 10 15 kilo arası vermeniz gerek. Yemek görünce dayanamıyorum diye bir şey yok, iradeli olacaksınız.

Ya cok tatli anlatmissiniz ama "yemek gorunce uzerine atliyorum" demissiniz ya:) diyet programlari oluyor ama kesinlikle spor yapin buna ek olarak.

Ben eskiden boş zamanlarımda abur-cubur birşeyler atıştırmadan duramazdım.
Bunu bıraktım ve benden baya birşeyler fark etti.
Akşam işten eve dönünce evi toparla, eşimi bekle, yemek hazırla derken saat oluyordu 20:00, o saatte yemek yemek ne kadar sağlıklı olabilir ki? Bu düşünce ile bazen gece içim kazınmasın diye bir kase çorba içer kalkarım sofradan.
Bazen de hiç birşey yemiyorum.
Zaten ekmek tüketen bir yapım yok.
Bu sayede 68 kiloydum 66 kiloya düştüm.
Bu şekilde dikkat etmeye devam edersem sanırım 2-3 kilo daha veririm.

Biraz yediklerinizdeki fazlalıkları çıkartın.
Çok sevdiğiniz birşey önünüze geldiğinde normalde yediğiniz miktarın önce yarısını yiyerek başlayın.
Hemen ucundan tadıp bırakmak yerine, yavaş yavaş porsiyonları azaltın.
Zamana yayarak kilo vermek en doğrusu zaten.
Vücudunuzu yeni ve düzgün beslenmeye alıştırarak.
Birden herşeyi kesmek zaten doğru birşey değil.

Misal ben eskiden çaya şeker koymadan hayatta içemezdim, artık onu da kestim, zamanla alıştım.
Ufak şeyler, ama artarak devam ettiğinde (sağlıksız şeyleri hayatımızdan çıkartma konusunda) faydası çok oluyor.
Ve kalıcı fayda sağlıyor.

klişe ama ekmek yemem, hiç aramam yani arada bi sulu yemeklerde 1-2 dilim yersem. kahvaltıyı sağlam yapmaya çalışırım bazen yapamadığım da olur, sağlıklı olmasa da. bazı akşamlar çay içip yanında gofret, cips partileri yaparım ama abartmam. dönem dönem abartırsam 2 kilo filan aldığım olur ama sporla ve biraz dikkatle hemen eskiye dönerim. 1.63 boyum kilom da 50-52 arasıdır hep.

Bence işin özü bedenini çözebilmek, yiyip yiyip kilo almayanlardan değilim yedim mi alırım, alırsam veririm böyle bi kısır döngü..

Back
X