- 28 Ocak 2009
- 506
- 432
- 303
- Konu Sahibi Luis Alberto
-
Boyum 1.58 kilom 1.64 aslında
kilom :64 pardonmerhaba arkadaşlar , ben hem yemek yemeyi çok seviyorum hem de zayıflamak istiyorum. Motive oluyorum aslında bu defa olucak diyorum ama güzel bi yiyecek görünce hemen atlıyorum. Memlekete gidince bu bana çok büyük sorun oluyor çünkü şişmanlamışsın yorumları beni sinir ediyor. Boyum 1.58 kilom 1.64 aslında dişimi sıksam 4 yada 5 kilo beni rahatlacak ama bi türlü denedim denemedim olmuyor .Üstelik kısır döngü bu böyle iki senedir sürüyor. hep siyah giymekten bıktım. iyi bir motivasyona ihtiyacım olduğu için yazdım.teşekkürler
Zayıflama topiklri var burda onlara katıl baya motive edıyolar bırbırlerını .158 boy----64kg pardon
Boyunuz çok kısa o yüzden 5 kg dan fazla vermeniz gerektiğini düşünüyorum. Akşam 6 dan sonra yemek yemeğin. Çok acıkırsanız ayran içebilirsiniz. Spora yazılma konusunu düşündünüz mü? Tabi maddi durumuzu bilmiyorum ama aylığı 100 tl civarı olan spor salonları var. Bence spora yazılıp akşam 6 dan sonra yemezseniz 2 ay içinde sorununuz çözülürkilonuz 58 boyunuz 1,64 mu?
Canım kilo ve görüntü olarak bakma olaya sağlık olarak bak. Kan değerlerini ölçtür. boyuna göre kilon iyi değil. Şeker olur kolesterol olur ilerde çok çekersin. Kendin yapamıyorsan diyetisyene git. zaten ben evde kilo vermeye çalışanları hiç anlamam sğalığınızı bozuyosunuz dengeli verilir kilo. su kaybederek kas kaybederek verilen kilo sadece zarar. bence araştır güzel bir diyetisyen bul, spor aktivitelerini arttır, bak nasıl gidecek kilolarmerhaba arkadaşlar , ben hem yemek yemeyi çok seviyorum hem de zayıflamak istiyorum. Motive oluyorum aslında bu defa olucak diyorum ama güzel bi yiyecek görünce hemen atlıyorum. Memlekete gidince bu bana çok büyük sorun oluyor çünkü şişmanlamışsın yorumları beni sinir ediyor. Boyum 1.58 kilom 1.64 aslında dişimi sıksam 4 yada 5 kilo beni rahatlacak ama bi türlü denedim denemedim olmuyor .Üstelik kısır döngü bu böyle iki senedir sürüyor. hep siyah giymekten bıktım. iyi bir motivasyona ihtiyacım olduğu için yazdım.teşekkürler
teşekkür ederimBoyunuz çok kısa o yüzden 5 kg dan fazla vermeniz gerektiğini düşünüyorum. Akşam 6 dan sonra yemek yemeğin. Çok acıkırsanız ayran içebilirsiniz. Spora yazılma konusunu düşündünüz mü? Tabi maddi durumuzu bilmiyorum ama aylığı 100 tl civarı olan spor salonları var. Bence spora yazılıp akşam 6 dan sonra yemezseniz 2 ay içinde sorununuz çözülür
hesabın adını yazar mısınız1 senede 43 kilo veren biri olarak size yardımcı olabilirim :) baya bir insanada yardımın oldu zayıflama üzerine instagram hesabım var ama paylaşmam doğru olur mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?