• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ve günlüğüm giden 5 kilo daha verilecek 18 kg. Beraber verelim :)))

çok uzakmışsın ama bellimi olur kısmet,, tartıldınmı 4 -5 gün oldu demi senin ,, vermiş olman lazım kesin ben öğlen salata ve biftek yedim ara da yedim biraz önce 3 tane ceviz 3 tane çilek,, kahve içtim şekersiz, dün akşam balık yedim bu akşam tavuk yerim yine

şu belli bir saatten sonra yememe alışkanlığını edinmem lazım haftada iki gün akşam kursum var saat 8 den sonra yememem lazım kötü olursam süt içerim bakalım ne olcak,,

çok uzakmışsın ama bellimi olur kısmet,, tartıldınmı 4 -5 gün oldu demi senin ,, vermiş olman lazım kesin ben öğlen salata ve biftek yedim ara da yedim biraz önce 3 tane ceviz 3 tane çilek,, kahve içtim şekersiz, dün akşam balık yedim bu akşam tavuk yerim yine

şu belli bir saatten sonra yememe alışkanlığını edinmem lazım haftada iki gün akşam kursum var saat 8 den sonra yememem lazım kötü olursam süt içerim bakalım ne olcak,,

geçen 1 kilo verdim dediğimden beri tartılmıyorum canım çünkü verememiş görürsem motivem düşer cuma yarışmasına bildirim yapıcağım için cuma sabahtan tartılıp söylicem.3-4 gündür spora da gidemedim.cuma -cumartesi kzım evdeydi hastaydı pazar spor salonu kapalı dün temizlik yaptım ikindinde ablamlar geldi derken çok ümitli değilim gibi bakalım.ben 3 ay ara vermeden devam edersem 3 aydan sonra hızlı bir şekilde vericekmişim doktor öyle söylemişti.direnç gösteriyo vücut demişti geçen sene ama ben hep 2 aydan sonra pes ettiğim için 2 ileri 1 geri oldu kilolar.

spor okadar önemli değil şimdi yediklerine böyle dikkat edersen o direnci kıracaksın kesin olacak,, şekerden uzak dur yeter
bende bugün geç kalktım kepek ekmeği peynir domates salatalık öğlende dışarda işim vardı yine aynı kepek ekmek peynir felan yedim,,
bende tartılmadım kötü geçen hafta sonundan sonra bende senle cumalrı tartılayım bari sıkma canını aburcubur- şeker- hamur işlerini çıkarsan 3 ay sonra 15 kilo verirsin çok iyi gidiyosun

sağol canım inşallah şöyle 10 kilo verdiğimi bi görsem süper motive olucak inşallah beraber istediğimiz kiloları görürüz
ben dünkü menünü yazayım
sabah:1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlama yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
şekersiz çay
ara:1 fincan yeşil çay 1 elma
öğlen: fırında balık
salata,
yarım kase çorba

ara:1 bardak yy süt
akşam: mantar sote ,1 kaç parça kırımızı et
yoğurt

gece:2 kuru erik

2 litre su

45 dk spor (spor salonunda)
30 dk. yürüyüş (spor salonuna gidip gelme )

süpersin valla,, ben dü akaşam yulaf kepeğinden omlet yaptım domates peynir zeytin çay gece süt içtim,

bugün işe geç kaldım yarımdan biraz fazla simit yedim öğlende iş görüşmesine gittim iş değiştirebilirim,, yemek mesai satine kaydı sandaviç yedim
bu sabah tarıldım cumayı bekleyemedim verememişim,, bi düzensizliktir gidio uyku düzenimde bozuldu sabah kalkamaz gecede uyuyamaz oldum

süpersin valla,, ben dü akaşam yulaf kepeğinden omlet yaptım domates peynir zeytin çay gece süt içtim,

bugün işe geç kaldım yarımdan biraz fazla simit yedim öğlende iş görüşmesine gittim iş değiştirebilirim,, yemek mesai satine kaydı sandaviç yedim
bu sabah tarıldım cumayı bekleyemedim verememişim,, bi düzensizliktir gidio uyku düzenimde bozuldu sabah kalkamaz gecede uyuyamaz oldum

olsun canım düzene girinceye kadar olur öyle benimde kızım hasta geceden beri ateş ateş mahvolduk sabahtan beri doktordayız benimde bütün düzenim alt üst oldu sorma

Back
X