- 19 Şubat 2020
- 5.588
- 2.984
- 173
- 40
- Konu Sahibi balbocegi34
Ay kızlar Esra erolda ikiz çocukların babası farklı çıktı,kadın nasıl denk getirmiş yahu.töbe ya. biz uğraşıyoruz olmuyorda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor. Tövbe estağfurullah...Ay kızlar Esra erolda ikiz çocukların babası farklı çıktı,kadın nasıl denk getirmiş yahu.töbe ya. biz uğraşıyoruz olmuyorda.
ay valla tıbben böyle bir şey oluyormus oda kadına denk gelmiş.hamile kalmış,diğer ay yumurtlamada başka biriyle olmuş.hay masallah yaİnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor. Tövbe estağfurullah...
Ay kızlar Esra erolda ikiz çocukların babası farklı çıktı,kadın nasıl denk getirmiş yahu.töbe ya. biz uğraşıyoruz olmuyorda.
Ben aynı anda diye... valla zihnim kirlendi. Ben napicam şimdi bu bilgiyleay valla tıbben böyle bir şey oluyormus oda kadına denk gelmiş.hamile kalmış,diğer ay yumurtlamada başka biriyle olmuş.hay masallah ya
hahahahah ay koptum valla yok öyle değil bir ay sonra olmuşturBen aynı anda diye... valla zihnim kirlendi. Ben napicam şimdi bu bilgiyle![]()
ikizler genelde farklı oluyorya öyle sanmıştır heralde:)O zaman ikiz olmuyorhamilelikte doktor iki bebeğin gelişiminin farklı olduğunu fark etmemiş mi?
hahaha ne bilim ya .ama daha öncede duymustum bunu inanmamıştım demek ki olabiliyormuş.kadın para için adını kirletmez heraldeBen inanmıyorum. Konuşulmak için uyduruyorlar. Müge Anlı 10 günde zor DNA testi sonucu alıyor Esra Erol 2 günde şak yapıştırıyor. Overlok makinesi sanki. 5 dakikada yapılıyor hemen teslim ediliyor.
Ne biçim insanlar varya nasil başarmiş orasida mucize yaniAy kızlar Esra erolda ikiz çocukların babası farklı çıktı,kadın nasıl denk getirmiş yahu.töbe ya. biz uğraşıyoruz olmuyorda.
milyonda bir oluyomus bu manyağa denk gelmiş:)Ne biçim insanlar varya nasil başarmiş orasida mucize yani![]()
babalari napacak acabamilyonda bir oluyomus bu manyağa denk gelmiş:)
Valla para için tiktokta halden hale giren kadınları gördükçe ben artık herkesin herşeyi yapabileceğine inanıyorumhahaha ne bilim ya .ama daha öncede duymustum bunu inanmamıştım demek ki olabiliyormuş.kadın para için adını kirletmez heralde
kesinlikle canım aklıma gelmedi değilValla para için tiktokta halden hale giren kadınları gördükçe ben artık herkesin herşeyi yapabileceğine inanıyorum
kadınada dna yapılacakmıs:)babalari napacak acaba![]()
Entirika dizilerine donmuş desenekadınada dna yapılacakmıs:)