• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN ŞOK!!İKİZ ÇOCUKLARIN BABASI NASIL FARKLI OLUYOR YA..TÖBE TÖBE

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.588
2.984
173
40
Ay kızlar Esra erolda ikiz çocukların babası farklı çıktı,kadın nasıl denk getirmiş yahu.töbe ya. biz uğraşıyoruz olmuyorda.

Ben inanmıyorum. Konuşulmak için uyduruyorlar. Müge Anlı 10 günde zor DNA testi sonucu alıyor Esra Erol 2 günde şak yapıştırıyor. Overlok makinesi sanki. 5 dakikada yapılıyor hemen teslim ediliyor.
hahaha ne bilim ya .ama daha öncede duymustum bunu inanmamıştım demek ki olabiliyormuş.kadın para için adını kirletmez heralde

hahaha ne bilim ya .ama daha öncede duymustum bunu inanmamıştım demek ki olabiliyormuş.kadın para için adını kirletmez heralde
Valla para için tiktokta halden hale giren kadınları gördükçe ben artık herkesin herşeyi yapabileceğine inanıyorum

olabilir benim amcamın eşi üstüne hamile kaldı doğdukları zaman bebelerin boyut farkı vardı 5 hafta arayla hamile kalmıştı çok düşük ihtimali ama. kedilerde de öyle farkı babalar oluyor

doktorlar dizisinde izlemiştim ya gerçek mi olmusss vay be

Bebek tedavisi gördüğüm zamanlarda doktorum bi olay anlatmıştı; transfer sonrası çift akşam ilişkiye girmiş, hem transfer olan embriyo tutunmuş, hem de ilişkiden hamile kalmış. Böyle bişey de mümkün olabilir belki :/

Back
X