• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben simdi onlari gorunce ne yapacağım?

ben o eve gitmem eşimide yollamamm eşiniz desin benm eşimi istemeyeni bende istemem siz hiç yorulmayın o halletsin onun tezesii siz eşinizin arkasına sığının yeterrr aaa kusura bakmayın ama çok salaklarr töbe töbee sen gel eşin gelmesin lafa bakk aaaa allahım akıl ver bu insanlara

size gelmesin diyebilen bir kadının ayağına eşiniz sizi yalnız bırakarak nasıl gitti?
nasıl müsaade ettiniz buna,
sizi istemeyen insanlarla ne diye görüşüyorsunuz ki?
ayakkabı falan bahane bence.

canim simdi ben boyle oldugunu biliyodum esimi arayip demis esimde anlamamis ilk basda neden diye sonra bana dediki sen kal gelincede anllatiki ayakkabiyla girmisin evlerine kocasi sinirlenmis istememis seni dedi.ben de ilk basda bozuldum ama pskopat herif dedim gecdim. sonucda evlenmisim amerikya gidiyorum esim evimizi kurmus deli gibi evimi amerikayimerak ediyorum kafamda bin tane tilki bun salak adamin dengesizligini dusuncek yer yok yani kafamda.gorusmuyorum zaten ben hala yurtdisindayim herseferinde tatile gelince gelelim istedk ama hep esin gelsin sen gelme dedi en sonunda bende patladim artik.ve senelerden sonra ilk defa bu bayramda goruscez ve ben onun yuznu dahi gormek istemiyorum.

esrasofo canim aynen oyle oldu.esim bir kac kez tek basina gtii ama ilk defa noldugunu bilmiyoduk ikinciside esimin damatligi orda kalmisdi 5 dka girip aldi zaten .en son giitgimizdede gitmicekdi ama ogllari sunnet olmus annesi illa bi git dedi 5 daka cok degil hemen gidip geldi guya beraber gidicekdik ama yine beni istemediler ben kaldim sonra da patladim zaten daha gondermicem gidemez .esim benm arkamda zaten ben bundan sonra gorusmem sen de gorusmiceksin dedim tamam dedi

carrie canim kizlari yok neden ki?

serpilcim cok haklisin canim anliccaklini hic sanmiyorum bakalim onlar beni gorunce hic utanmicakmi ben onlara cay servisi filan yapam ve gercekden cok merak ediyorum beni goruncr napcakslar

[
ben o eve gitmem eşimide yollamamm eşiniz desin benm eşimi istemeyeni bende istemem siz hiç yorulmayın o halletsin onun tezesii siz eşinizin arkasına sığının yeterrr aaa kusura bakmayın ama çok salaklarr töbe töbee sen gel eşin gelmesin lafa bakk aaaa allahım akıl ver bu insanlara

ayenen oyleler canim dogru soze ne denir amin !muhattabim degiller zaten esimde cok sinirlendi.ins bayramda bozup birakir bunlari

Allah Allah ne kadar ilginç insanlar var yahu :19:
Ayakkabiyla eve girdi diye (ki gelinlikli bir gelindenbahsediyoruz) kan davasi kivamina getir isi..
Allah akil fikir versin onlara...
Canim evine gelirlerse veya ayni ortamda oldugunuz zaman resmi ve soguk davran bence...
Ama herseyden onemliside bunu o kadinla konus.
Teyze benim hatam neydi ki sen esimi cagirip benim icin gelme diyorsun diye sor...
Bakalim ne diyecek...
Ayakkabi meselesini soylerse boyle bir sebepten dolayi bu raddeye getirmesini çok yadirgadigini soyle...
Bu kadinin baska bir derdi olmali yoksa akli basinda birinin yillarca sorun yapacagi sey degil bu...
Benim tavsiyem bire bir konusmandir canim...
Yaninizda da üçüncü adil bir sahis bulunsun...
Sonradan konustuklarinizdan farkli seyler cikarmaya calisirsa sahidin olsun üçüncü kisi...

.bide esim bu insanlara sadaka zekat filan veriyo dedimki bundans sonrA oda yok hem beni evlerine almasinlar hemde bizim verdigmiz sadakayi yesinler yok oyle sey dedim.

neyse haksizmiyim bilmiyorum siz soyleyin simdi ben napiyim bu insanciklari gorunce hersyi unutmus gibi yapip yuzlerine guleyiimmi yoksa yaptiklari terbiyesizlikleri gozlerine mi sokayim.fikirelrinizi bekliyorum

sağ elin verdiğini sol el bilmezse o sadaka olur hanımefendi,ulusal kanalda canlı yayın yapınca sadaka olmuyo o.böyle bizim verdiğimiz sadakayla geçiniyorlar cümlesi öyle abes ki...belki kadına evini beğenmediğinizi evinden iğrendiğizi hissettirdiniz o gün. herkesin bir gururu var neticede.o kadın da kendine öyle bir savunma yöntemi bulmuştur.ayakkabıyla girdi gelmesin diye.sonuçta evlerinden "onların bitli evine mi kaldım" diye bahseden sizsiniz....
bence yüzlerine gülün ve gerçekten onları hakie görmediğinizi hissettirin.

şaka gibi durum ama oluyormuş demek ki
Tamam hiç birimiz istemeyiz ayakkabı ile evde dolaşılsın
ama madem bu kadar takıntı yapacaktı o zaman baştan musade etmesydi
çıkarmanı isteseydi ayakkabını
Bence bu bahane başka bişey olabilir altından
sırf bundan gelmesin istemiyoruz denir mi ya
sanki evi başına yıkmış alt tarafı iki adım atmış
silersin olur biter sular neyi temizlemiyor ki..
ne gerek var bu kadar büyütmeye
Sende gitme bundan sonra eşini de gönderme
mecbur kalır da bayramda karşılaşırsanız da normal davran
onu muhatap almadığı anlasın yani onu sallamıyormuş gibi düşünsün
hiç bu konudan da bahsetme önemsemediği anlayacaktır
bi ark dediği gibi burnu büyük davran
umursama salla gitsin

bu gunizi sanırım buraya konulara daima muhalif yroum yapsın deyü atadılar :51::51::51:

kuzum niye böylesin hakket merak içindeyim :27:

okadar heycanla ve acele ıle cok normal bence onlarında anlayışlı olması lazımdı arıyıpda sen gel esın gelmesın nedemk terbıyesızlık tamam normal bı gun olsa haklıdır ama o heycan ve stresle olmus bısey en azından haber vermeden gıdın ve elını öp ve durumu anlat anlar heralde

Sırf eve ayakkabıyla girildi diye bu şekilde davranması garip:44:

Fakat sizin bir takım söylem ve yaklaşımlarınızında hoş olmadığını belirtmeden edemedim.

"bunlar ne bicim insan ben tenezzul edip evlerine gelmeyi istiyorumda onlar beni bitli evlerine kabul etmyolar mi?" Gibi ...

kizin1i canim bilmyiorum ortam cok gerilirse konusurum ama hic icimden gelmiyo cok kirildim ben .kendimi tutamayim patlarim diye korkuyorum cunku hakliyim ama haksiz duruma dusmek den cok korkuyorum.3.sahis filan pek umrumda degil dedigimyurt disinda yasiyorum bir irtibatim olmicak kki zaten bundan sonrada.
bun olaylari baskasinin duymasindan hoslancagini sanmiyorum cunku kimse bunlar gibi degil herkez bana hak veriri bunden eminim oda boyle bi konuma dusmek isemez.oglunun bizim evde yaptiklari nede cabuk unutuldu

gunizcim canim simdi sen teyzeyi ntaniyomusun hayir beni taniyomusun oda hayir buyuzden merak etme osadaka olur sadakanin nasil oldugunu bende cok iyi biliyorum.ve onlara ilk kez gitmemisdim birkac kez giitmisdim nisanliyken inanki hic kotu birsey hiisetirmedim bende saraydan cikmadimki milletin evini kucumseyim,
bitli ev demmin sebebi onlarda sarayda yasamiyo nevaar yani ayakkabiyla 2 adim atmisim nolcak biraz anlayis bu kadar m zor yani?artik olse gitmem evine zaten cok gec artik gecmis olsun.az buz bi sadaka da vermiyodu esim hem yesinler paramizi hem bizi enayi yerine koysun lar 1 bisey demedim 3 dmeim 5.de patladim artik.her hatanin bi bedeli vvardi bu kadarterbiyesiz olmasalrdi daha farkli olurdu.heralde benim yasadigi yasayan byanlarim yuzde 80i benim gibi yapardi he yapmayan olursada elinden operim sen ne mubarek bi insansin diye ama ben mubarek filan degilmisim demmeki boyle yapmadim cunku

eylulcum haklisn canim ama innaki baska hicbirsebep yok ortada sadece yakkabiyla atilmis 2 adim .bndeoyle davraniyim istiyourm ama bilmiyorum eger hic biseyolmamis gibi yuzume gulerleerse onlaribogabilirim ska tabi ama cok kotu tepem atar napcam hic bilmyiorum

handecim canim aynen dedigin gibi normal bi gun olsa zaten tobe girmem ben kimsenin evine ayakkabiyla ben onlarin evine giitigimde ceketimi yatak odasina koymusdu bi keresinde evden cikarken ceketm nerde dedim yatak odasinda dedi girip alabilrimiyim yoksa senmi verirsin diye sordum yani bu kadar yapan bi insanim ama gelgorki bunlardan bi cacik olmaz

camenta canim haklisin ama cok sinirlendim cikti agzimdan zaten bunlari teyzenin yuzune demdimki esime dedim

herkeze merhaba.kafam karisik fikirlerinizi bekliyorum.

biz yurt disinda yasiyoruz.bu sene kurban bayraminda turkiyey gidicez ama gidnce esimin teyzesini ve esini gormek istemiyorum da korkunun ecele faydasi mecbur gorcem.bayramda gitmicem ama kayin validem git diye israra ederse ne cevap vercem bilmiyorum teyzeyle aramda gecenleri anlatmak stemiyorum.hic olmadi mutlaka kayinvalidme gelcekler ve ben onlari gorunce kendimi cok iyi biliyorum suratim sirke satcak hic gulmice m oglumu elletmek istemicem.bayram kotu gecsin istemiyorum ama elimden birsey gelmiyo belki benden ozur dilerlerse belki affederim.

aramizdaki sorundanda kisaca bahsedeyim .esimle nisanlandik osirda esm abd de yasiyodu 7a y nisanli kaldik esim 3hafta dugu icin izin almisdi sonra beraber gidicekdik abd ye.dugun gunu hemen balayina gidicekdik ucakla haliyle hersey acleyle oldu.ustumuzu degistirip gidicektik esmin teyzesinin evi dugune yakindi dediki bizde degistrin bizde tamam dedik.bu sirada bizi de havalalina esimin kuzeni ve kocais birakicak birde benim teyzem gelcek.bia teyzelere varirken appartmanin merdivenlerinden ciktik.merdivenler o kadar dar ki korkuluklari bile yok teyze kapiyi ACDI hemen arkasinda ben varim arkamda bi dunya insan ben tam ayakkabimi cikaricam herkez arkamdan hadi hadi gir oyle biisey olmaz gec kalcaz dediler.iyi dedim girdim neyse sonra balayindan donduk

esim dediki bi akraba ziyareti yapalim kimbilir birdaha ne zamn gorcez dedi iyi tamam dedim.herkezi aradik gitik.en son bu teyzesini aradik dedikki musaitseniz gelelim oda tamam dedi ama 10 dk sonra esimi arayip sen gel azusena gelmesin dedi.niye noluyo dedim esime bilmem dedi.neyse sonra esim geldi anlatti sebebi megerse ben onlarin evine nasil ayakkabiyla girermisim dertleri oymus.bende hic takmadim aman dedim kimbilir birdaha ne zamn gorcem dedim.

biz bu surede 4-5 kez turkiyeye tatile geldik.herseferine teyzeyi arayip gitcekdik ama hep once kabul etti sonra sen gel esin yani ben gelmesin dediler.

en son 2-3 ay kaadr once yine turkiyedeydik yine ayni muhabbet olunca ben artik cok sinirlendim ve patladim esime dedimki-ben boyle terbiyesizlik gormedim bunlar ne bicim insan ben tenezzul edip evlerine gelmeyi istiyorumda onlar beni bitli evlerine kabul etmyolar mi?bundan sonrada etmesinler zaten evlerini baslarina calsinlar .bundan sonra tek kelime etmem onlarla yeter be cok merakliyim sanki.dedim sinirlerim okadar bozulduki aglamaya basladim esimde niye agliyosun bosver bizde birdaha gorusmeyiz dedi bende oyle ama cok zoruma gitti sanki bi ahlaksizlik bi namussuzluk yapmisim giibi beni kabul etmiyolar dedim.okadar zoruma giitki hala icime oturur niye boyle yapiyolar diye.bide esim bu insanlara sadaka zekat filan veriyo dedimki bundans sonrA oda yok hem beni evlerine almasinlar hemde bizim verdigmiz sadakayi yesinler yok oyle sey dedim.

neyse haksizmiyim bilmiyorum siz soyleyin simdi ben napiyim bu insanciklari gorunce hersyi unutmus gibi yapip yuzlerine guleyiimmi yoksa yaptiklari terbiyesizlikleri gozlerine mi sokayim.fikirelrinizi bekliyorum

bu gunizi sanırım buraya konulara daima muhalif yroum yapsın deyü atadılar :51::51::51:

kuzum niye böylesin hakket merak içindeyim :27:

başka açıdan baktığım için olabilir,empati yeteneğimin fazlalığından olabilir...bunlardan sanırım.umarım merakını giderebilmişimdir.mesela senin yazdığın mesajdaki "bu güniz" lafı hoşuma gitmedi,muhalif olmak için değil, düşüncemi söylüyorum.

Açıkcası onların eşine sen gel eşin gelmesin demeleri, senin eve ayakkabıyla girmenden daha büyük kabalık.
Ayrıca gelinlikle ayakkabını nasıl çıkartabilirdin ki, bu çok normal bizde gelin de damat ta eve girerken ayakkabı çıkarmaz,
normal zamanlarda tabi ayakkabıyla eve girmeyiz ama düğün esnasında ayakkabı çıkarmak o kalabalıkta zor.
Ben de kuaförden sonra annemlerin evine geldiğimde ayakkabımı çıkarmadım, ne var ki bunda.
Çok ayıp etmişler, ben olsam birkez kabul etmeyince bir daha gitmek istemezdim, onlar bayramda kayınvalidenize gelirlerse karşılaşırsanız da
ilgilenmeyin, çocukla falan ilgilenin diğer odaya geçin, boşverin takmayın kafanıza.

Açıkcası onların eşine sen gel eşin gelmesin demeleri, senin eve ayakkabıyla girmenden daha büyük kabalık.
Ayrıca gelinlikle ayakkabını nasıl çıkartabilirdin ki, bu çok normal bizde gelin de damat ta eve girerken ayakkabı çıkarmaz,
normal zamanlarda tabi ayakkabıyla eve girmeyiz ama düğün esnasında ayakkabı çıkarmak o kalabalıkta zor.
Ben de kuaförden sonra annemlerin evine geldiğimde ayakkabımı çıkarmadım, ne var ki bunda.
Çok ayıp etmişler, ben olsam birkez kabul etmeyince bir daha gitmek istemezdim, onlar bayramda kayınvalidenize gelirlerse karşılaşırsanız da
ilgilenmeyin, çocukla falan ilgilenin diğer odaya geçin, boşverin takmayın kafanıza.

evet canim ya dogru diyosun zaten bska zaman olsa yerden goge kadar haklilar hos bisey degil ama napcan oldu bi kere altinda baska birsey yok ama onlar kendi capinda bierseyler buldularsa onuda bilemicem yuzlerine bakmak zerre icimden gelmiyo bakalim nolcak

Sende telefon aç ve burada yazdıklarının aynısını ona anlat halen gelme diyorsa eşine söyle....bende evime kabul etmezdim ayakkabı ile gireni ancak o kişi özür dilese kabul ederdim benim köpek var onu dahi içeri almıyorum hasta oluruz diye bunlar hasas konular

Onu dahi derken?
Köpekle insan bir mi yahu
Sonuçta üzerinde gelinliğiyle kız ayakkabısını o an çıkaramamış
Bi kere yapılan bi hata yüzüne devamlı reddedilir mi
azusena da hasret değil yani onların yüzünü görmeye
insan en azından gurbetteler diye göz yumar bazı şeylere

azusenacım eşine çok iş düşüor canım
senden önce o seni savunmalı
eşini istemeyeni o da istemesin olsun bitsin

seni istemiyolar madem eşinde gitmeyecek:47:..burda işine görev düşüyor..eşimi istemeyen benide istemesin diyecek :50::50:böyle küçük beyinli insanlarla bence hiç muhattap olma.bayram seyranda dinleme..küçük bi olayda böyle yapan başka bişi olsa neler yaparlar kimbilir...kesinlikle muhattap olma bence..eve gelirlersede onlar yokmuş gibi davran gül eğlen:60::60:..onlar iyice çatlasınlar :27:

Herkesin anlayışı kendine
Ancak benim evime de ayakkabıyla girilse medeniyetsizce ve dusuncesizce bir davranış olduğunu düşünüp uyarırdim
Yalnız bir daha eve almamak da çok ayıp tabiki hele hele sizin haber vermenize rağmen...

Bir de söylemeden edemicem sizin tavrınızı da hoş bulmadım
Evlerinin merdivenlerinden bahsetmek, zekat meselesi ve onları Bitli olarak tasvir etmeniz bana biraz kibirli olduğunuz izlenimini verdi
Tabi bu benim düşüncem

Umarım Bayram tatiliniz sandığınız gibi kötü geçmez, konuşmanız gerek onlarla
Belki de bu Bayram buna vesile olur

Oo dikkatsizce okunuşum afedersiniz
Ben üzerinizde gelinliğiniz olduğunu atlamisim
Benim de uç hafta önce düğünüm vardı ve ayakkabılarımı çıkartamamıştım eve girerken
Bu durumu idare etmeleri gerekirdi elbette
Asıl ayıbı onlar etmiş bu durumda

algidacim canim zaten esimde benim arkamda bu konuda birkac kez gitii ama artik gitmicek bayramdada gitmicez zaten sadec karsilasinca napcaz bilmiyorum .konusdum esimleonlar gelince ya aannenlere gideriz yada disari cikariz dedi ama bi onlar olmazki evde bayram sonucda kalabalik olur ve bu diger insanlar icicn saygisixzlikolur diye dusunuyorum.

bu arada canim senin kizin nasil buyuyomu?

unzile canim bende oyle biseyler yapmayi planliyorum zaten hic yoklarmisn gibi davrancam konu acilirsa konusmak bile istemi.yorum burdaki bazi arkadaslar konus bu konuyu diyo ama bilmiyorum kararsisim

ocwmayscanim evlerindeki merdivenlerden bahsetmemin sebebi cok dar ve korkuluk olmadigi icin e haliyle ustumde gelinlik vardiya ben yi ne ayakkabimi cikmarmak icin egklidim ama zaten tek basimada cikarmamin imkani yokdu mutlaka birinin yardim etmesi gerekirdi bide arkamda bir suru insan var herkez hadi hadi gec kaqlcaksiniz diyo mecbur girdim.kibirli bir insan da olmadigimi dusunuyorum cunku 1.2.3.4.bisey demedim esim gidelim diyo hic onlar beni kabul etmyio gitmicez demiyorum ama en nsonunda patladim artik .onemli degil canim bencede ayip onlarda ben zaten kendimde zerre suc oldugunu bilsem gider ozur dilerim ozur dilemeyi bilirim haksizsam eger.insallah canim dedigim gibi kotu gecmez tatilim

Back